Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Welcome Back" - Little Miss Khan Kembali Ke IG, Post Pertama Dah Dapat Beribu Likes!

3-2-2020 05:58 PM|Oleh: intan| Komen: 85

Setelah agak lama mendiamkan diri dari media sosial, adik kepada Neelofa iaitu Ameera Khan atau lebih dikenali dengan gelaran Little Miss Khan (LMK) muncul kembali mengubati kerinduan peminat yang mengikuti perkembangan si cantik ini.


Kredit foto: Carian google

Posting pertama Ameera setelah sekian lama menghilang telah mendapat lebih 12 ribu tanda likes dan ribuan komen daripada peminat setelah tidak sampai 10 minit post tersebut dimuat naik.



Adik kepada pengacara popular itu tidak asing lagi di kalangan pengikut media hiburan kerana kecantikannya serta mempunyai jenama kosmetiknya tersendiri. 

Dia juga mempunyai hampir 1 juta pengikut di Instagram dan rata-rata pengikut beliau menantikan kemunculan semula Ameera di sana.



Terdahulu, kelibat Ameera di majlis perkahwinan kakaknya ternyata mengubati kerinduan netizen.


Kredit foto: Carian google

Walaupun terpalit beberapa kontroversi hangat sebelum ini, Neelofa sendiri tampil memberi peringatan kepada netizen supaya menghormati pendirian adiknya untuk 'hilang' dari media sosial untuk sementara waktu.

Selamat kembali LMK! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
1
0
Komen: 85
Komen

Previous : Ini Respons Cik B Bila DS Vida Dimaki Azwan Ali, Biar Betul?

Next       : Video Mesra Aeril Zafrel Bersama Wawa Zainal Bikin Netizen Kencing Manis Lagi

Komen Terbaru

Quote Naatasha 1-6-2020 07:48 PM
Berbudibahasa replied at 1-6-2020 06:55 PM
Up up up.. Sejak 2 menjak ni, nampak LMK ninmmg mcm tgh ada masaalah.. pastu dia da xde upload pasal ...

Baca di sini

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190671&mobile=2

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 3-2-2020 06:16 PM
Edited by MsKathryn at 3-2-2020 06:22 PM

Buruknya pakai chooker tu mcm hooker
je
Sorry lmk fans..
Quote cmf_premierleag 3-2-2020 06:27 PM
look look look
who's back
look look
Quote dudaberhias 3-2-2020 06:30 PM
welcome back kylie jenner...
ooh maksud saya tapak kaki kylie jenner
Quote RumiMenari 3-2-2020 06:36 PM
Nampak cm fonen pic yg pakai tali hitam persis life of pet
Quote dudaberhias 3-2-2020 06:40 PM
Edited by dudaberhias at 3-2-2020 06:48 PM

Kedatangan beliau di sambut dengan ucapan murni-murni dari kata-kata beliau yang iconic :

Sekolah kerajaan? Tak bagus
Samsung? Euwwww
Laki kelantan? No thank you.
I'm not "Malay"
I didn't go to an international school to take SPM lol what a joke

Sesungguhnya beliau adalah seniwati negara yang sangat terkenal setaraf nur sajat.




Quote fadz84 3-2-2020 06:43 PM
dudaberhias replied at 3-2-2020 06:40 PM
Kedatangan beliau di sambut dengan ucapan murni-murni dari kata-kata beliau yang iconic :

Sekolah ...

Dia bukan melayu, tambahnya lagi..
Quote dudaberhias 3-2-2020 06:45 PM
fadz84 replied at 3-2-2020 06:43 PM
Dia bukan melayu, tambahnya lagi..

dah edit chuolsss... tq tolong mengingatkan iols salah satu kata2 iconic dari seniwati LMKylie
Quote ashilalat 3-2-2020 06:45 PM
Tibaiunta ada benang pon dah dikira jijik dlm forum ni, inikan pula adik tibaiunta. Jatuh hukum mughalazah dah ni.
Quote dudaberhias 3-2-2020 06:47 PM


I didn't go to an international school to take SPM lol what a joke - Seniwati kylie jenner malaysia


Salah satu ucapan inspirasi dan quote iconic oleh seniwati kita
Quote dudaberhias 3-2-2020 06:50 PM
Iconic footage seniwati kylie jenner malaysia ketika berucap di hadapan umum untuk mengambil anugerah yang berprestijdengan ucapannya :

Samsung? Ewwww


Quote Boomibulat 3-2-2020 07:03 PM
welkam beg bakal adik ipar..
Quote sigur/ros 3-2-2020 07:19 PM
huntonggg le lawa, otak tk berapa ada isi pun orang puja-puja.... sekufu la dia dan para pentaksubnyaaaa.. sama-sama vodoohhh
Quote apedehal 3-2-2020 07:24 PM
Alahai smpahnya..muka lemak ni so so ja..syukur la kulit  putih cerah dambaan acik2 pentabsub kalau x cam bangla ja...ewwwwwwwww...harap lemak baca
Quote nooriesz 3-2-2020 07:26 PM
real queen?? eiyuwww???
Quote sok_suci 3-2-2020 07:29 PM
Mokluuuuu....
Quote Victorioussss 3-2-2020 07:45 PM
Ade dekat 9 bulan tak dia senyap?

9 bulan 10 hari to be exact
Quote RatuDunia94 3-2-2020 07:55 PM
So?? Nk kena sembah berhala ke hape ni??
Quote dudaberhias 3-2-2020 08:03 PM
RatuDunia94 replied at 3-2-2020 07:55 PM
So?? Nk kena sembah berhala ke hape ni??

Entahnya... Soo nak kena pergi batu cave ke ni? Hahahaha
Quote lifeline 3-2-2020 09:36 PM
ada edisi calculator tak ni?
berapa bulan pompuan ni menyepi

aku tgk muka dia mcm psycho hahaha tiberrr kann

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top