CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Ini Respons Cik B Bila DS Vida Dimaki Azwan Ali, Biar Betul?

3-2-2020 12:13 PM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 6052| Komen: 34|Original author: Oleh: hafiz.ahmad

Description: Jika anda baca berita hiburan baru-baru, pasti anda perasan akan isu yang melibatkan Azwan Ali dan Datuk Seri Vida.
Jika anda baca berita hiburan baru-baru, pasti anda perasan akan isu yang melibatkan Azwan Ali dan Datuk Seri Vida. 

Azwan Ali atau nama mesranya, Diva AA telah memuat naik satu video yang penuh dengan makian kepada DS Vida disebabkan salah faham yang berlaku.





Rentetan isu tersebut, DS Vida telah memuat naik satu video balas dan menyatakan perasaan sedihnya di atas apa yang berlaku. DS Vida juga kecewa dengan Azwan Ali yang menyentuh isu peribadi seperti perkahwinan beliau yang gagal serta seolah-olah menjadikan kematian anaknya sebagai bahan jenaka.

Turut tidak terlepas, anak perempuan DS Vida iaitu Cik B juga telah memuat naik satu video balas kepada isu yang melanda ibunya itu. 


Ramai menjangkakan Cik B akan marah atau memaki semula Azwan Ali yang telah melukakan hati DS Vida, sebaliknya Cik B hanya memuat naik video tarian di TikTok.



Video TikTok berdurasi 15 saat itu menunjukkan Cik B menari secara rawak dan apa yang menarik perhatian warganet adalah muzik latar video tersebut. 

Cik B menggunakan audio makian Azwan Ali sebagai muzik latar belakang untuk videonya. Kreatif sungguh!



Melihatkan video ini, ramai memuji tindakan Cik B yang matang dan tidak mengeruhkan keadaan, malah Cik B cuba untuk menghiburkan warganet meskipun dengan apa yang terjadi.






Cik B memang havoc! - CARI


Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 3-2-2020 12:33 PM
Respon ke tu???
Quote whoda5566 3-2-2020 12:35 PM
Hahaha tiru instafemes indonesia Dara arafah masa kena maki dengan lucinta luna
Quote chicozinn 3-2-2020 12:35 PM
sudah la cik B jangan la jadi bodoh terjerat ngan propa mak badak n bapok ponen tu..ko kecik lagi kot gi la skola sana jadi matang dalam pembelajaran
Quote Kurex 3-2-2020 12:37 PM
apoooooo.......
Quote husna_amal 3-2-2020 12:41 PM
berapa IQ dia ni? Balas dengan menganjing kat diva AA
Quote epal21 3-2-2020 01:11 PM
Baru dapat dengar makian AA ni. Teruknya n full of hate. Iols benci dr palsu vida tapi to insinuate her deceased sons is too much lah,AA. Apa salah arwah2 tu kat ko,pun? Sebab tak dapat token ko maki hamun? Duit berbilionzzz pun hadap juga token.
Quote Boomibulat 3-2-2020 01:25 PM
Knapa cikB  mcm x betul je..Ingatkan nak lahar AA balik ke ape
Quote ReginaGeorge 3-2-2020 01:29 PM
Apa yg cik b buat ni hal kecik je. Anak sapa tanak back up mak dia bila dilahar mcm tu skali oleh fonen mati pucuk. Si mati pucuk tu dah melampau dah.. Takpa cik b, ko balas sikit je org dah terasa. Belum lg cik b menyalak2.. Kan cik b. Semoga digilis Lori si mati pucuk
Quote jerukkedondong 3-2-2020 01:56 PM
Jgn dilayan bapok tua tu cikb..
Gemuk debab  cikb pun berduit..
Yg maki2 selori.tu hadooo..
Apooo..
Quote Kuasaberganda 3-2-2020 01:56 PM
hebat. diva aa boleh feat dgn cik b. sorang jaga bab rap sorang jaga choreography.
Quote salmon-suki 3-2-2020 02:16 PM
epal21: Baru dapat dengar makian AA ni. Teruknya n full of hate. Iols benci dr palsu vida tapi to insinuate her deceased sons is too much lah,AA. Apa salah ar ...

dia tu dah mereng,xleh buat apa da..patutnya industri kita gam je dia..kata dah kaya kan,xperlu hadap laa sponsor2 bagai nih..
Quote julielapadite 3-2-2020 02:28 PM
Dosa kita dgn Allah boleh taubat. Dosa mulut menyakitkan hati org, masak la nak minta ampun. Jaga la mulut kita supaya tak heret ke neraka. Apa yg best sgt hati hitam mulut jahat. Hidup lg tenang kalau cakap benda elok-elok. Nauzubillah.
Quote puanbintang 3-2-2020 02:33 PM
semoga cik B pun kuat ye..semoga AA pun sedar dengan apa yang dia katakan..doa yang baik - baik untuk semua
Quote MadameOnion 3-2-2020 02:38 PM
Edited by MadameOnion at 3-2-2020 02:41 PM

aku menyampah dgn vida..tapi anak dia dah mati tu takyah nak sebut2 la diva aa ooii..aku lagi menyampah cikb ni..mesti warga porem penggemar cikb kecam aku lepas ni..cikb sempoi dan kiut kata depa..
Quote Cassieopeia 3-2-2020 02:57 PM
tak payah dilayanla org tua azwan tu...xde makne divanya dia..
Quote Cpkay 3-2-2020 03:09 PM
cik b cik b.. tak pernah tak menghiburkan..
Quote CikB 3-2-2020 04:35 PM
x patut la libatkan anak2 yg dah meninggal...nk marah, marah kt vida saja lah!   Btw lebih suka tgk CikB dr mak dia
Quote meow_tompok 3-2-2020 04:40 PM
MadameOnion replied at 3-2-2020 02:38 PM
aku menyampah dgn vida..tapi anak dia dah mati tu takyah nak sebut2 la diva aa ooii..aku lagi menyam ...

Dulu ada satu thread pasal cik B
Sorang forumer tu komen, muka cik B sama dgn satu watak kartun tapi dia lupa nama apa kartun tu
Sorang forumer lain dtg terus tepek muka Angry Bird
Sejak tu tiap kali thread cik B naik kat forum, aku terus auto bayang muka Angry Bird


Quote LadyCarefree 3-2-2020 05:03 PM
whoda5566: Hahaha tiru instafemes indonesia Dara arafah masa kena maki dengan lucinta luna



Diorang ni semua mana ada original idea. Mcam si alipsokre pun bnyak tiru yng mop batu, basuh kereta

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 03:26 PM GMT+8 , Processed in 0.179862 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top