CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Apa Saja Orientasi S*ksual Anda, Ia Hak Anda" - Rashidi Ishak Diganggu Peminat Gay

31-1-2020 04:04 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 10394| Komen: 55

Description: "Apa jua keinginan seksual anda, itu adalah hak anda sendiri."Tulis pelakon yang kembali popular, Rashidi Ishak di laman Twitternya.Menurut Shidi, dia menerima banyak mesej daripada peminat sama j ...

"Apa jua keinginan seksual anda, itu adalah hak anda sendiri."

Tulis pelakon yang kembali popular, Rashidi Ishak di laman Twitternya.

Menurut Shidi, dia menerima banyak mesej daripada peminat sama jantina meminatinya di laman sosial tersebut. 

Sebagai artis, dia menghargainya. Namun, dalam masa sama, dia perlu juga menegaskan yang orientasi seksualnya adalah normal.

Kredit foto: ig



Ia mendapat maklum balas yang pelbagai di ruangan komennya. Ada  yang menyatakan mereka turut menerima pelawaan yang sama kerana disangka gay dan ramai yang bersyukur kerana 'Pak Abu' jantan. 




Bagaimanapun, ada pula yang seakan menangguk di air keruh apabila mengeluarkan ayat kontroversi hinggakan dibalas dengan padu oleh Shidi sendiri. 

Kredit foto: twitter


Nampaknya sejak-sejak Rashidi Ishak kembali meletop serta penampilannya yang dipanggil 'hot daddy' ini bukan sahaja wanita yang tergoda, malahan kaum sejenis turut meminatinya. 

Kredit foto: ig

Teruk sangat dah generasi masa kini apabila menganggap dunia mereka adalah sama dengan orang lain. Itulah bahana apabila semuanya dihujung jari. Bawa bersabar ya Shidi. - CARI 


1

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RumiMenari 31-1-2020 04:18 PM
Harap2 bukan forumer cari la
Quote stania83 31-1-2020 04:20 PM
Kurex ke yg dm shidi tu
Quote fliphair8 31-1-2020 04:34 PM
yummy daddy.....thank god he's straight

banyak yummy daddy songsang jaman ni...yg tak yummy more like mommy pun ramai
Quote babynina30 31-1-2020 04:46 PM
stania83 replied at 31-1-2020 04:20 PM
Kurex ke yg dm shidi tu

Semoga bukan kurex @Kurex
Quote Kurex 31-1-2020 04:51 PM
babynina30 replied at 31-1-2020 04:46 PM
Semoga bukan kurex @Kurex

tak minat dia ni... lain la abg norm...
Quote shaiy 31-1-2020 05:18 PM
makin mendonia dia skrg.. tp syg anak dia kurang hensem tk menurun muka dia pun..
Quote nura19 31-1-2020 05:22 PM
Hensem la pulak skrg ni..
Quote Boomibulat 31-1-2020 05:51 PM
Abang shidi masih suka miss v la maknanya kan..
v for vanida..
Quote September14 31-1-2020 07:02 PM
Dia ni open minded... nsb baik lah gayah2 tu smua. Buat yg bajet, hbis muka ko dia letak kt story sekali dgn msg menyundal ko... so xyh la menjatuhkn maruah sdri unless klu ko berduit. Diorg layan lak
Quote kiah_mai_pulak 31-1-2020 07:03 PM
RumiMenari replied at 31-1-2020 04:18 PM
Harap2 bukan forumer cari la

confirm kurex tu
Quote aldilla_zahraa 31-1-2020 08:47 PM
Kurex replied at 31-1-2020 08:51 AM
tak minat dia ni... lain la abg norm...

He does look hot sejak berambut blond ni kan?

Quote Ladybird910 31-1-2020 08:55 PM
Memang skrg trend gayah2 mendonia ke...langsung xtau malu n proud jadi PLU??
Quote Kurex 31-1-2020 11:18 PM
aldilla_zahraa replied at 31-1-2020 08:47 PM
He does look hot sejak berambut blond ni kan?

dengan badan yg kekar... penuh karisma, memang buatkan berahi
Quote dudaberhias 31-1-2020 11:25 PM
yang ini iolss percaya la jugak straight.... yang jejan seko lagi tu kahwin2 cerai... rupanya dok menungging kat belakang....
Quote caprut 31-1-2020 11:27 PM
dudaberhias replied at 31-1-2020 11:25 PM
yang ini iolss percaya la jugak straight.... yang jejan seko lagi tu kahwin2 cerai... rupanya dok me ...

Spe artistu
Quote dudaberhias 31-1-2020 11:29 PM

ala yang baru2 ni bagitahu heolsss boleh jadi apa sahaja dalam fantasi anda
katanya bukan ex wife heolss yang dok menungging atas katil masa malam jumaat..... rupanya heolsss yang menungging...
Quote diggerr 31-1-2020 11:32 PM
Quote aldilla_zahraa 31-1-2020 11:43 PM
Kurex replied at 31-1-2020 03:18 PM
dengan badan yg kekar... penuh karisma, memang buatkan berahi

Nampak cam bad boy balik

Quote Kurex 31-1-2020 11:48 PM
dudaberhias replied at 31-1-2020 11:29 PM
ala yang baru2 ni bagitahu heolsss boleh jadi apa sahaja dalam fantasi anda
katanya bukan e ...

rizalmani ke?

Lihat semua komen(55)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 04:30 AM GMT+8 , Processed in 0.177296 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top