CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Cuba Dengar Budak Ini Bersiul, Sumpah Macam Bunyi Rekoder Betul!

3-2-2020 01:13 PM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 3963| Komen: 12|Original author: Oleh: rikuren

Description: Perkongsian oleh seorang pengguna Twitter membuatkan ramai kagum dengan kebolehan budak lelaki dalam video tersebut.
Perkongsian oleh seorang pengguna Twitter membuatkan ramai kagum dengan kebolehan budak lelaki dalam video tersebut.

Macam tak percaya budak lelaki ini mampu menghasilkan bunyi seolah sedang bermain rekorder dengan hanya bersiul sahaja.




Video tersebut telah meraih lebih 363 ribu tontonan ini dipercayai dirakam oleh pemilik akaun Twitter ini, Izz yang juga senior di sekolah adik dalam video tersebut.

"Sumpah kalau dengar tutup mata macam bunyi rekoder betul" 

Rata-rata netizen memuji kebolehan budak lelaki ini. Kebolehan sebegini bukan ada pada semua orang, kan?



Selain berbakat bersiul ini, adik ini turut mempunyai bakat melukis.




Hebatlah adik ni. Apapun utamakan pelajaran dulu ya! - CARI

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 3-2-2020 01:21 PM
yeke? kenapa iols rasa macam cik hassanah? kalau betul, baguslah..

btw gambar terlentuk tu macam....
Quote Boomibulat 3-2-2020 01:37 PM
Kenapa nama benda ni recorder ye..


Quote RatuDunia94 3-2-2020 01:41 PM
Pompuan ke laki?? Adik2 in the making?
Quote HaikalKee 3-2-2020 02:34 PM
Confirm viral kt dlm group memes
Quote diggerr 3-2-2020 03:57 PM
Quote CikB 3-2-2020 04:30 PM
alaaa....x blh buka video pulak...
Quote husna_amal 3-2-2020 04:48 PM
Berbakat seni dan muzik budak  ni. Semoga berjaya dengan apa yang adik ni minati.
Quote Artemesiaa 3-2-2020 06:19 PM
Menarik ada bakat semulajadi
Quote gideoncross 4-2-2020 12:08 AM
Ok, decent. X lah gempak mana pun.
Quote takkizawa 4-2-2020 07:24 AM
hadek2 in the making.
Quote rospinki 4-2-2020 10:10 AM
terserlah keayuan deknon
mai sini acik ajar jadi jantan sejati
Quote biozipstar 4-2-2020 02:55 PM
yg penting jangan follow geng sajat dan pelangi yg lain okay...

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 04:43 PM GMT+8 , Processed in 0.072783 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top