Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Marah Dilabel Bebal, Pengguna Twitter Ini Tak Kisah Pun Nama Dipetik Bella Astillah

30-1-2020 01:51 PM|Oleh: LilRose| Komen: 141

Kredit foto: IG

Dek kerana menyatakan kesediaan menerima semula Aliff Aziz dalam hidup, ramai yang mengkritik dan mencemuh Bella Astillah.

Malah, seperti satu masalah besar pula apabila Bella mahu menerima semula bekas suaminya itu sampai ada yang meninggalkan komen lucah!


Kredit foto: Twitter

Komen melampau lelaki terbabit di Twitter bagaimanapun sampai ke pengetahuan Bella yang kemudian memuat naik gambarnya berserta coretan yang meminta agar tidak mencampuri urusannya.


Kredit foto: IG/Twitter

Namun, lelaki terbabit bagaikan langsung tidak terkesan dengan amarah Bella itu. Malah digelakkan saja tindakan Bella.


Kredit foto: Twitter

Apalah yang tak puas hati sangat dengan Bella tu agaknya. Cemburu agaknya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
1
0
Komen: 141
Komen

Previous : Siti Nurhaliza Capai 7 Juta Pengikut Di Instagram - Tinggalkan Neelofa, Zizan Razak Dan Nora Danish

Next       : Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

Komen Terbaru

Quote skymania 9-2-2020 08:02 PM
Mmg betina bodoh... Dok suruh org jgn kecam bagai.. bukan ko ke yg gatal bijik merempan kt medsoc cakap laki ko curang segala bagai??? Pastu merintih nak trima balik la apa la.. hello.. nak kawen ke.. nak rrujuk ke.. buat je la... Sibuk nak announce bagai dh kenapa??? Dasar gila publisiti..

Lain-lain Komen

Quote Atiesha 30-1-2020 02:02 PM
Dah mmg bebal...org ckp mrh plak
Quote Kurex 30-1-2020 02:02 PM
tak payah petik bangsa dgn agama la pomouan.. "awak ni melayu ke? islam ke..."

sementara tu bekas laki kau yg helok tu = mabuk, kaki pukul, lembik, dadih
Quote che_gaia 30-1-2020 02:07 PM
Mabuk dadih sume tu bukan sampah masyarakat ke? Lol
Quote sojambu 30-1-2020 02:09 PM
Semak lah sheols dlm industri ni
Quote sarahmirza 30-1-2020 02:09 PM
Eleh bella... Konon2 tunjuk pandai...
Sekali tu kena gelak aje....
Contoh seorang beauty without brain...
Quote lazim 30-1-2020 02:11 PM
Kurex replied at 30-1-2020 02:02 PM
tak payah petik bangsa dgn agama la pomouan.. "awak ni melayu ke? islam ke..."

sementara tu bekas ...

Selalunya org yg urban2 ni bila nk mng je dan2 meninggeng agama. Kita yg biasa2 ni klu gduh xrjin lnsg nk gn tiket agama utk mng mudah
Quote fliphair8 30-1-2020 02:13 PM
mmg deserve each other...biar laaaa
Quote ReginaGeorge 30-1-2020 02:13 PM
Celah mana beauty
Quote tupperwarepink 30-1-2020 02:20 PM
Kurex replied at 30-1-2020 02:02 PM
tak payah petik bangsa dgn agama la pomouan.. "awak ni melayu ke? islam ke..."

sementara tu bekas ...

tepat sekali kurex
Quote Sangkar_Emas7 30-1-2020 02:21 PM
Semoga berbahagia hingga ke anak cucu ye Bella....
Quote Kampungpeoplesz 30-1-2020 02:25 PM
Tapi memang bebal pun. Takde kepentingan pun diaorg dua ketul ni dalam industri. Mereput jelah!
Quote prettyuglybabe 30-1-2020 02:26 PM
i sokong aizad fahmy
Quote kucingitam 30-1-2020 02:29 PM
kena kecam sikit, petik agama...

semoga berjodohan semula dgn alip, bella.

lepas ni kalau kena bantai, kena tinggal, kena tipu jangan up kat medsos lagi tau. simpan sorang2..
nanti kena kecam, kau sakit hati pulak..
Quote bondeh 30-1-2020 02:30 PM
lazim replied at 30-1-2020 02:11 PM
Selalunya org yg urban2 ni bila nk mng je dan2 meninggeng agama. Kita yg biasa2 ni klu gduh xrjin  ...

chuolls, dia tak urban pun gaya pergi mall macam kekampungan dengan skirt kembang meleret mekap tebal bulu mata lentik, yg alip pakai sempoi jahhhh... gaya dia tak ubah saparti nekta uhuksss tapi versi comel lah kuikuikui
Quote mieymiey 30-1-2020 02:35 PM
Awak orang melayu ker Alif Aziz? Islam ker? Dalam islam boleh ker minum arak, mendadih, berasmaradana dengan perempuan selain isteri?
Quote buapakperut 30-1-2020 02:35 PM
kosser nak pi campur hal dia, ke mamat ni yg sebeno nak ke bella? iols cukuplah mengata kat porem ni takyah terbawak2 ke acc. socmed sendiri nak membawang pun.
Quote lazim 30-1-2020 02:38 PM
bondeh replied at 30-1-2020 02:30 PM
chuolls, dia tak urban pun gaya pergi mall macam kekampungan dengan skirt kembang meleret mekap te ...

Iols xdpt cr term yg sesuai. Nk ckp org yg nmpk kurang amalkn agama mcm xsopan plk
Quote naina 30-1-2020 02:38 PM
Euuww ayat pon tak matang. Awk itu awak ini ergghh!
Bella please try hard lagi okeh nak jadi cantik or comel.
Quote unguaurora 30-1-2020 02:46 PM
Elok la jd suami isteri balik. Saling melengkapi. Sorang sampah, sorang lg pengutip sampah. Tanpa sampah, sapa la pengutip sampah. Begitu juga la sebaliknya

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099889s Gzip On
To Top