Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Siti Nurhaliza Capai 7 Juta Pengikut Di Instagram - Tinggalkan Neelofa, Zizan Razak Dan Nora Danish

30-1-2020 11:03 AM| Komen: 128




"Alhamdulillah, terima kasih kepada semua pengikut tersayang,"

Tulis penyanyi nombor satu Negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza menerusi video satu minit di laman instagramnya. Dengan beberapa momen menarik di Gold Coast Australia, Siti sekeluarga yang sedang bercuti di bumi kanggaru berkongsi rasa terharunya apabila jumlah pengikut di medsos tersebut telah meraih 7 juta pengikut.

Menakjubkan kerana Siti Nurhaliza terus unggul mendahului artis lain dalam jumlah pengikut paling banyak di Malaysia.


Mengakhiri video tersebut dengan ayat "Thank you my 7M followers, Alhamdulillah", Siti tampil memuat naik video tersebut sebagai tanda penghargaan kepada semua peminatnya.

IG

Seperti biasa, peminat-peminatnya turut memuji kerendahan hati yang dimiliki oleh ibu Aafiyah ini. Jadi, tidak hairanlah Siti masih menjadi buah hati kesayangan majoriti rakyat Malaysia. Malahan faktor popularitinya yang merentas Asean antara yang memacu peningkatan jumlah pengikutnya.

"Tahniah Mak Iti. Moga terus kekalkan personalitimu."

Nampaknya, Siti Nurhaliza terus menungguli carta dengan jumlah pengikut terbanyak, diikuti rapat Neelofa dan Zizan Razak (masing-masing 6.8 juta), seterusnya aktres Nora Danish (6.5 juta), Mira Filzah (5.8 juta) dan Janna Nick (5.4 juta).

IG


Jika ada yang bertanya apa gunanya jumlah pengikut yang ramai, ianya sebenar memberi petanda bahawa Siti Nurhaliza adalah artis yang seiring antara bakat dan populariti. Jadi, setiap artis lain perlu lah bersedia menimba pengalaman dan mengambil tip dari penyanyi bersuara emas ini. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
3
0
Komen: 128
Komen

Previous : Penat Diselubungi Perkara Tak Masuk Akal, Mia Sara Nak Berhenti Berlakon Dan Jadi Youtuber?

Next       : "Selipar Haruslah Bereben" - Gelagat Elly Mazlein Sental Kuali Ala 'Kampung People'

Komen Terbaru

Quote just_fighter 4-2-2020 03:20 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/B8Djdj7n9MJ/?igshid=x5x7rd46gz9i[/ig]

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 30-1-2020 11:06 AM
At least 70% followers dia genuine Tak main la beli fake acc dari Russia.
(Cc: N)


Quote Boomibulat 30-1-2020 11:28 AM
X de la ketinggalan jauh sgt follower Lofa..nti I tolong beli follower untuk Lofa..
Quote EvieWanKenobi 30-1-2020 11:33 AM
gemssssnyaaaa..
Quote tagas 30-1-2020 11:44 AM
makin ramai follower makin dpt duit ke

cam utuber
Quote shark_eow7 30-1-2020 11:46 AM

mengandung lagi ke dia...
Quote MatDeghem 30-1-2020 11:46 AM
helloooooo..... hajjah dah sign kontrak buat 2 pilem di indon.  Di lamar  agent di Paris dan London ....

Malaysian just wait and see....

Hajjah nya followers akan meletop


FYI....

BellaHadid ....28.3 juta


retis indon

LaudyaCynthiaBella ..... 28.9 juta
BungaLestari ... 12.2 juta
LunaMaya .... 24 juta

Retis Bollywood
Priyanka Chopra 37.6 juta
Deepika Padukone 35.6 juta







Quote Kurex 30-1-2020 11:52 AM
ek elehhhhh.. tu pun bangga ke???
Quote izat123 30-1-2020 11:53 AM
MatDeghem replied at 30-1-2020 11:46 AM
helloooooo..... hajjah dah sign kontrak buat 2 pilem di indon.  Di lamar  agent di Paris dan London  ...

LCB tu memang one of the top artist kat indonesia. Alih alih kahwin dengan janda Erra Fazira
Quote irapie 30-1-2020 12:11 PM
ctdk memang femes... moga terus sukses
Quote edoraixora 30-1-2020 12:14 PM
aku percaya jer kalau followers siti 100% genuine
kalau 3 org retis tu, hmmmm i doubt.....sangatttt
Quote kiah_mai_pulak 30-1-2020 12:14 PM
hajah N kena beli lagi followers nmpk gaya
Quote CikB 30-1-2020 01:20 PM
wow wow wow...tokti tetap no. 1
Quote cik_kuntum36 30-1-2020 02:24 PM
yeayyyy...
Quote husna_amal 30-1-2020 02:25 PM
Bilangan followers pun jadi ukuran sekarang ni ya.
Quote Kampungpeoplesz 30-1-2020 02:31 PM
Apa yg nak dibangga sgt kalau followers ramai? Dapat duit ke??? Kalau dapat duit tu yela nak jakun
Quote justchu 30-1-2020 02:55 PM
makin gems pulak toktii cepat la beranak satu lg, pastu jgn gems2 lg, pi lah kurus balik mcm dolu2
Quote chicozinn 30-1-2020 03:54 PM
MatDeghem replied at 30-1-2020 11:46 AM
helloooooo..... hajjah dah sign kontrak buat 2 pilem di indon.  Di lamar  agent di Paris dan London  ...

priyanka lendut lepas gambar buah gantung tu terus mencanak2 naik followers ke?
Quote Tudungpink 30-1-2020 04:12 PM
MatDeghem replied at 30-1-2020 11:46 AM
helloooooo..... hajjah dah sign kontrak buat 2 pilem di indon.  Di lamar  agent di Paris dan London  ...

Hahaha...terbaikla jahlop akhirnyer ke indon jua...mesti pemenat bangga jahlop ke indon berlakon, mesti diorg ckp pengarah malaysia xnampak bakat jahlop...nak gelak lagi..hahahahha
Quote incess.my 30-1-2020 04:18 PM
Ingat akak kesah!

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top