Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Penat Diselubungi Perkara Tak Masuk Akal, Mia Sara Nak Berhenti Berlakon Dan Jadi Youtuber?

29-1-2020 05:57 PM|Oleh: LilRose| Komen: 79

"Kalau Mia stop berlakon masih ada yg minat Mia tak?"

Aik, pelakon Mia Sara nak berhenti berlakon ke ni?


Kredit foto: IG

Menerusi laman Instagram, Mia meluahkan rasa kecewa dengan dunia industri hari ini.

Katanya, dia dah tak larat nak berdepan semua perkara tidak masuk akal yang menyelubungi kariernya.

Mia menyatakan hasratnya untuk menjadi Youtuber sekiranya berhenti berlakon kelak.

"Kalau tak popular korang masih minat ke?" soalnya kepada peminat.


Kredit foto: IG

Apa perkara tak masuk akal yang membuatkan Mia tawar hati untuk berlakon lagi ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 79
Komen

Previous : "Kalah Kereta Api Berleter!" - Kecoh Bila Datuk Rizalman 'Beristeri' Dua

Next       : "Selipar Haruslah Bereben" - Gelagat Elly Mazlein Sental Kuali Ala 'Kampung People'

Komen Terbaru

Quote samshik 19-4-2020 03:28 AM
Adik.. Ko blajar dulu dik.. Xkemana dunia retis ko nie

Lain-lain Komen

Quote Orix 29-1-2020 06:01 PM
Kowserrrrrrrrrrr la dekkkkkk
Quote RatuDunia94 29-1-2020 06:05 PM
Makin membesar makin x lawa ek??
Quote samshik 29-1-2020 06:05 PM
Ko acah2 berchenta la dik.. Buat cam si gedik Dueratilmilda tu.. Konpem mencanak rating youtube bahana kene kecham
Quote bloodyamuk 29-1-2020 06:06 PM
RatuDunia94: Makin membesar makin x lawa ek??


tak baik tau uols...nanti die sentap...ni usia tengah akil baligh ni...kang depression hah
Quote mixed 29-1-2020 06:09 PM
apa2 je la mia jgn msk bersama mu sudah

Quote mirebus 29-1-2020 06:09 PM
Study jelah dulu dik. Belajar pandai2 pastu dah besar nanti buat kerja lain. Lagipun adik pun dah mkin sendu {:run
Quote takeshi2006 29-1-2020 06:21 PM
ntah ko.. tumpu pada study lagi bagus
Quote sukacactus 29-1-2020 06:25 PM
Ooo...br nak brenti ke
Igt kot lama dah brentinya
Berlakon pun kayu, baik concentrate study, PT3 kan tahun ni
Quote newyork 29-1-2020 06:26 PM
Study dulu dik muda sgt lagi tu.. tgh hit puberty mmg la nampak kepam .. nnt dah 18 ke atas pandai2 la dia grooming
Quote RumiMenari 29-1-2020 06:58 PM
Acik x minat mia berlakon sbb kayu, x best tapi cuma pernah suka tgk mia comey masa kecik2 saja.. kalau nak berhenti berlakon pun acik suka je.. xde la acik kempunan nk tgk drama2 yg jln cerita best tp terpaksa di whoryusss kerana mia seperti acik whoryussskan drama mira filzah wlpun heronya yummyyyy {:love
Quote Skuau 29-1-2020 07:19 PM
RatuDunia94 replied at 29-1-2020 06:05 PM
Makin membesar makin x lawa ek??

ko ni...x baik tau...
Quote Kurex 29-1-2020 07:46 PM
oklah dari create cerita ada penyakit
Quote karamell 29-1-2020 08:17 PM
Belakon pun tak berimpak mana, disarankan pencen blakon dan fokus belajar jer lah dek mia.
Quote slipar_jepon 29-1-2020 08:27 PM
Boring la mia.  Dah x relevant dah mia skang ni.  Mungkin mia kne fokus on study je and cari job yang sesuai.  Mia masih muda..tak perlu la buang masa nk jadi pelakon.
Quote addved 29-1-2020 08:41 PM
Hidup ni kena ada peminat ke dik? Kena kejar glamer ke?
Quote makadek 29-1-2020 09:38 PM
Sebaya anak acik
Ok fokus pt3 ye... Anak acik hp pn yilek.
Kekadang guna hp acik nk guna hal sekolah
Quote bellaa 29-1-2020 09:41 PM
kepam la dek bila dah besar
Quote dua_chzy 29-1-2020 09:44 PM
sukacactus: Ooo...br nak brenti keIgt kot lama dah brentinyaBerlakon pun kayu, baik concentrate study, PT3 kan tahun ni


PT3 dah? Wah tak sedar besar dah budak ni.
Quote Lavender85 29-1-2020 10:00 PM
Buatla apa yg mia rs baik utk mia. Asalkan jg batas2 agama ye dik.

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top