Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Putus Tangan Ditetak Anak Kerana Bergaduh Dengan Isteri

29-1-2020 01:16 PM Komen: 40
Tidak puas hati melihat ibu bapanya bergaduh, lelaki mengambil tindakan drastik dengan menetak bapanya.

Memetik Harian Metro, kejadian di Taman Keladi, Sungai Petani, jam 8.45 malam semalam itu menyebabkan mangsa putus tangan kanan.

Difahamkan, mangsa, 53, menggunakan tangan kanannya untuk menahan daripada ditetak di muka oleh anaknya itu.


Gambar Hiasan

Menurut Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah, kejadian dipercayai berlaku selepas suspek, 29, tidak berpuas hati melihat mangsa bergaduh dengan isterinya.

Pada jam 11 pagi, berlaku perselisihan faham antara mangsa dan isterinya yang juga ibu kepada suspek.

Suspek cuba meleraikan pergaduhan itu dengan bertindak menghalau mangsa keluar dari rumah mereka, katanya dalam kenyataan, hari ini.

Bagaimanapun, mangsa dikatakan kembali ke rumah itu jam 8.30 malam sebelum suspek meluru ke arah mangsa dan menetaknya dua kali di hadapan rumah mereka.

Mangsa yang putus pergelangan tangan kanan dibawa ke Hospital Sultan Abdul Halim untuk rawatan lanjut.

Polis percaya kedua-dua mangsa dan suspek dalam keadaan mabuk ketika kejadian.

Suspek yang ditahan di tempat kejadian didapati memiliki rekod jenayah lampau berkaitan kesalahan mendatangkan kecederaan menggunakan senjata.

Tambah Adzli, kes itu disiasat mengikut Seksyen 326 Kanun Keseksaan kerana sengaja menyebabkan cedera parah menggunakan senjata atau lain-lain benda berbahaya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote MissLana 30-1-2020 02:27 PM
buku bertemu ruas! tgn yg kau dok pukul bini kau, org tetak tgn kau sampai putus! lepasni merempan pulak tagih kad OKU adoi hina sgt. tgn dah kudung so ala2 hudud ke cemane ni??

Lain-lain Komen

Quote jazaa100 29-1-2020 01:29 PM
Klu melayu, penagih dadah....

Tu ada mentioned mabuk....bangsa suci murni India lindungan kuil batu caves le ni....

#tanakhilang98
Quote sarah82 29-1-2020 01:39 PM
Mungkin anak x tahan tengok bapa pukul emak..
Quote husna_amal 29-1-2020 01:50 PM
Panas baran sangat. Kot ia pun baran jangan lah sampai buat perkara buruk dan  bodoh. Pasti menyesal dikemudian hari.
Quote damian_lee 29-1-2020 01:53 PM
sarah82 replied at 29-1-2020 05:39 AM
Mungkin anak x tahan tengok bapa pukul emak..

Selalunya begitulah
Tunggu meletop jer
Bila meletop ... haaa hilang tangan terus
Quote sarah82 29-1-2020 01:57 PM
damian_lee replied at 29-1-2020 01:53 PM
Selalunya begitulah
Tunggu meletop jer
Bila meletop ... haaa hilang tangan terus

Tu la.. Takkan anak nak tetak bapa tanpa sebab.  Mesti dah tak tahan tgk mak kena pukul.
Quote Kurex 29-1-2020 02:03 PM
dua2 mabuk?? suci murni sungguh
Quote Buritan 29-1-2020 02:07 PM
jazaa100 replied at 29-1-2020 01:29 PM
Klu melayu, penagih dadah....

Tu ada mentioned mabuk....bangsa suci murni India lindungan kuil ba ...

Aku rasa yg warna kulit hitam jah rasa..rasa tak kena caras 98 ni
Quote Victorioussss 29-1-2020 02:07 PM
jazaa100: Klu melayu, penagih dadah....Tu ada mentioned mabuk....bangsa suci murni India lindungan kuil batu caves le ni....#tanakhilang98


Kalau pakai parang, memang paria la
Bangsa dorg je suke lawan pakai parang

One by one pn parang jgk

Ni mabuk..confirm berganda
Quote Buritan 29-1-2020 02:07 PM
sarah82 replied at 29-1-2020 01:39 PM
Mungkin anak x tahan tengok bapa pukul emak..

Yg warma kulit hitam tuu mmg suke pukul pukul..
Quote sarah82 29-1-2020 02:09 PM
Buritan replied at 29-1-2020 02:07 PM
Yg warma kulit hitam tuu mmg suke pukul pukul..

Mabuk.. Erm.. Dulu jiran india masa kat kulim.. Selalu pukul anjing dia bila dia mabuk.. Kesian jat anjing tu.
Quote Buritan 29-1-2020 02:12 PM
sarah82 replied at 29-1-2020 02:09 PM
Mabuk.. Erm.. Dulu jiran india masa kat kulim.. Selalu pukul anjing dia bila dia mabuk.. Kesian ja ...

-98 racist....
Quote delsmomm 29-1-2020 02:14 PM
Buritan replied at 29-1-2020 06:07 AM
Aku rasa yg warna kulit hitam jah rasa..rasa tak kena caras 98 ni

taman keladi ni mmg kawasan yenna..kawasan black spot.. mabuk, gaduh, dadah etc..

tapi aku pernah ada satu program kat tmn ni a few years back..aku rasa terharu sgt ada satu keluarga india ni adopt anak cina yg cacat (cerebral palsy)..

bdk tu dah umo mcm 9-10 thn tapi bdn kecik & CP.. so xboleh nak urus diri sendiri.. mak angkat India ni la yg suap mkn, basuh berak kencing etc..

aku teringat pun masih rasa sedih.. and yg buat aku lg kagum, family india tu pun cukup2 mkn je.. Diorg adopt bdk tu dr kecik sbb family Cina tu xnak baby tu..aunty ni kesian so dia bela..skrg mesti dah besar bdk tu..
Quote sarah82 29-1-2020 02:14 PM
Buritan replied at 29-1-2020 02:12 PM
-98 racist....

Aku x kisah dia nak potong tacanggggg..  Aku komen sampai lebam.. Hahahahah
Quote fliphair8 29-1-2020 02:26 PM
mabuk? parang? SOP pada kaum molia berbagai kasta

ps: camni pun kena potong tacang ke? jangan laaa...hakak pukul rata jek panggil lobai/lobainita mengikut kes....
Quote dudaberhias 29-1-2020 02:31 PM
jazaa100 replied at 29-1-2020 01:29 PM
Klu melayu, penagih dadah....

Tu ada mentioned mabuk....bangsa suci murni India lindungan kuil ba ...

beraninya chuolssss... kena -98 nanti tau
lain kali sebut dalam jawi macam iolssss
Quote CikB 29-1-2020 02:37 PM
no komen......
Quote jazaa100 29-1-2020 02:46 PM
Buritan replied at 29-1-2020 02:07 PM
Aku rasa yg warna kulit hitam jah rasa..rasa tak kena caras 98 ni

Tapi klu kau kata

Rasa...rasa....k****g, sure kena caras -98 nya wlupun rasa rasa je...
Quote jazaa100 29-1-2020 02:48 PM
Victorioussss replied at 29-1-2020 02:07 PM
Kalau pakai parang, memang paria la
Bangsa dorg je suke lawan pakai parang


Ssshhhhh.....

Kena tolak -98 nanti....
Quote jazaa100 29-1-2020 02:49 PM
Buritan replied at 29-1-2020 02:07 PM
Yg warma kulit hitam tuu mmg suke pukul pukul..

Ok....

Hitam tak kena tolak -98 kannnn

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top