Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Mampu Upah Sampai Empat Orang Gaji, Tapi Anzalna Pilih Jaga Anak Sendiri

29-1-2020 01:16 PM|Oleh: Saiful| Komen: 302

Demi Mohamad Eidrees yang kini berusia tujuh bulan, Anzalna sanggup tolak tawaran berlakon.

Aktres ini berkata dia mahu memberi keutamAan kepada Eidrees dan menggunakan masa sebaik mungkin terhadap anak lelakinya itu.


"Saya boleh ada lebih dari empat orang gaji kalau mahu, tapi saya tak nak kerana ini adalah masa paling berharga dalam hidup. Tak tahu lagi bila akan merasa macam ni," tulisnya di Instagram.

Anzalna juga langsung tak membenarkan anaknya dijaga oleh orang luar.



Baginya langsung tak ada masalah kalau tak ada pembantu sebab suami dan ahli keluarga memang sentiasa ada untuk membantu.

"Kalau saya dan suami kerja, keluarga atau ibu mentua tolong jagakan."

Foto: IG
Comelnya Eidrees, lepas ni semoga ada rezeki anak perempuan pula untuk Anzalna dan suami. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 302
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Nak Tunjuk Topeng Muka Je, Saya Tahu Itu Berita Palsu," -Zed Zaidi

Komen Terbaru

Quote cik.panda 8-2-2020 07:50 AM
Takat anak sorang tu jaga je la sendiri, bukan ada kerja lain pun kan

Lain-lain Komen

Quote rukia2 29-1-2020 01:19 PM
Ok noted.
Quote sweetfasha 29-1-2020 01:24 PM
ala kecohnya. anak baru sorang. Jagalah cara mana ko nak jaga..

Tin shid tu rileks je anak 6 orang
Quote Delifrance 29-1-2020 01:30 PM
Ni nak ckp dia kaya sangat ke apa ni? *roll eyes*
Quote bondeh 29-1-2020 01:34 PM
Minat dia... tapi bagi statement camtuh macam ermmmmm riak gayanya
Quote realist_13 29-1-2020 01:36 PM
Perlu kew??
Quote krustykrab 29-1-2020 01:39 PM
Ambiiii eksennya ayat...

Laki dia ni kalau tulis kat ig dlm BI panjang2 tu duk ciplak hasil tulisan org lain...korg yg baca takyah la sampai kuar air mata hidung segala...
Quote misz_sanggul 29-1-2020 01:41 PM
okla at least upah sorg maid u byrkan utk I bole x..
ank I ada 3 org
Quote momopoko 29-1-2020 01:44 PM
semua ibu nak jaga anak sendiri biar membesar depan mata. tapi tak semua ada rezeki nak menjaga sbb berkerja, nak hire maid pun tak berapa boleh percaya.

kau kaya, mampu ikut suka la nak membela sendiri atau hire maid. takde sapa halang.
Quote Gincubiru 29-1-2020 01:46 PM
Ada orang tanya ke??? Biasanya kalau defend diri vass vass nih adalah tu kurang kt mana mana..sbelum orang cakap dia miskin baik dia siap siap cakap dia mampu bayar 4 Maiden duluh
Quote husna_amal 29-1-2020 01:49 PM
Bagus lah jaga anak sendiri daripada pengasuh lain jagakan. Bukan kena kerja keras cari duit tinggalkan anak. Cuma gajikan lah pembantu rumah tolong bantu sekali uruskan rumah tu.
Quote KelisaOren 29-1-2020 01:54 PM
Riak la selagi boleh
Quote Boomibulat 29-1-2020 02:00 PM
Baju ori ke uptown danau kota tuh..?
Quote kucingitam 29-1-2020 02:03 PM
u tak keluar bekerja pun xpa anzalna..husband uols masih mampu..
Quote armin 29-1-2020 02:05 PM
Iols jaga anak sendiri jgk tp kalau mampu nak jugak ada maid biar maid buat benda2 renyah mcm sapu sampah mop lantai basuh pinggan jemur baju. Iols layan anak je. Tp sekarang laki iol yg buat sume tu sbb iol tak larat n anak asyik melekat. Teringin nak maid hm.. Kalau ada boleh iol baking2 high tea utk anak, masak mcm2 variety food utk anak, homeschooling ajar anak iols mcm2

Laki sheol ni keje apa? Businessman ke?
Quote mizruncing 29-1-2020 02:08 PM
alahai blh laa fokus jaga anak je. dah confirm ade maid lain yg masak, kemas umah, basuh baju semua. sendiri mengaku kan dlu mmg tak pndai masak n klu tgk dia ni pn jenis nk melawa je 24 jam. setakat jaga anak sorg ape la sgt. keje lain bukan kau buat pn
Quote lil_honey 29-1-2020 02:15 PM
dia ni kdg2 over bila nak bagi statement atau tegur orang

yang masa family dia buat surprise tu..ada satu booth yang diorang sewa bawak balik makanan..
dia sound terus dlm IG..
can you just tell them directly via whatsapp?
Quote sonatalady 29-1-2020 02:16 PM
Bersyukur lah dgn apa yg ada.
Rezeki masing2.
Tp tu lah...ckp x pandang belakang.
Quote safieyah1984 29-1-2020 02:28 PM
Ya Allah riaknya ayat dia. patut dia kena bersyukur pada Allah sbb mampu jaga anak sendiri tanpa berkerja, mcm iolss ni ada ada 4 org umur 5,4, 2 dan 6 bulan, walaupon ada maid, sometime i tgk maid i x cukup tangan nak handle anak i, dapat plak kalo time i masak both anak i yang 2 tahun dan 6 bulan tu nk berdukung, so i mmg tabik dan respeck sangat for those anak ramai yg kecik2 mcm mana diaorang boleh handle anak tanpa ada maid dalam masa sama i banyak sangat bersyukur kerana Allah bg rezeki i mampu ada maid, syukur pada Allah
Quote CikB 29-1-2020 02:29 PM
no komen.  nk kutip tacang je

Lihat semua komen(302)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top