Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Apa Entah Niat Dia, Ada Eh Posing Macam Ni Di Jabal Uhud?"- Intan Najuwa Pergi Umrah Pun Dikritik

28-1-2020 12:14 PM|Oleh: Saiful| Komen: 59

Intan Najuwa kini sedang menunaikan ibadah umrah di Mekah.

Di Instagram, aktres cantik ini ada memuat naik gambar-gambarnya di sana buat tatapan peminat.

Difahamkan, Intan tidak berseorangan sebalikya bersama ahli keluarga yang lain.


Di ruangan komen, rata-ratanya mendoakan agar segala urusannya dipermudahkan dan berjalan lancar.

Namun biasalah pasti ada yang tak puas hati dengan penampilan Intan.

Melalui IG Story, Intan ada memuat naik paparan skrin yang menunjukkan komen dari individu tersebut.


"Ada eh yang posing macam ni kat Jabal Uhud" dan "Tak tahulah niat dia apa kat sana," antara komen yang ditinggalkan.

Membela dirinya, Intan membalas dengan menyatakan, "Yeah itu terpulang kepada awak, kepada niat awak. I jarang balas komen orang tapi awak berdua sangat melampau.

"Fikir yang baik-baik boleh kan? Hati jangan busuk sangat. Niat I, I sendiri tau. Antara I dengan Allah.

"Awak berdua tolong diam dan bersihkan hati yang busuk tu. Terima kasih."

Foto: IG
Alahai macam-macam! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 59
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Coach Yin Dedah Sajat Curang Dengan Lelaki Lain, Sekarang Memang Musim Curang Ke?

Komen Terbaru

Quote naina 31-1-2020 10:20 PM
Tak minat minah sentap ni..

Lain-lain Komen

Quote munchkin 28-1-2020 12:17 PM
Baguih intan.

Ghata dok ghayap ig orang. Dah takdak gheja.
Quote slyfynx 28-1-2020 12:19 PM
Tahniah Sepul, satu lg thread dari IG.
Quote i_is_kennot 28-1-2020 12:24 PM
Lalu lalang gamba sheols ni kt IG,  terkejutt mak
Quote blekkep 28-1-2020 12:25 PM
munchkin replied at 28-1-2020 12:17 PM
Baguih intan.

Ghata dok ghayap ig orang. Dah takdak gheja.

aiols ingatkan sheols posing terkinja2 ke hape...netijen nie ponnnnnnn
Quote edoraixora 28-1-2020 12:42 PM
olohhh...dah tu takkan nak amik gambo berdiri tegak serupa nak nyanyi lagu negaraku
netizen ni, yg aneh2 jer komen
Quote husna_amal 28-1-2020 12:43 PM
Komen macam tu pun si intan ni dah triggerd
Quote bondeh 28-1-2020 12:44 PM
dua ketoi tersebut tak pernah tengok kot posing abil & kinah masa tunai umroh... kuikuikui
Quote munchkin 28-1-2020 01:00 PM
blekkep replied at 28-1-2020 12:25 PM
aiols ingatkan sheols posing terkinja2 ke hape...netijen nie ponnnnnnn

Itulah setakat depa tangan. Siap kata ibadah tak diterima bagai.

Quote Nt-ViruS 28-1-2020 01:22 PM
apo xdo lak.
Quote RatuDunia94 28-1-2020 01:29 PM
Eh x terbakar pon sheols kat sana?
Quote Nadzfizz 28-1-2020 01:39 PM
Apa salah nya posing cmtu.. Bkn vogel pon..
Quote Boomibulat 28-1-2020 01:43 PM
Nadzfizz replied at 28-1-2020 01:39 PM
Apa salah nya posing cmtu.. Bkn vogel pon..

I pun pelik juga..dulu2 org ckp klu blm taubat jgn pgi sana..mcm2 musibah nti.x nmpak kaabah la,tak nmpk unta la ape la..tp tgk artis2 skrg ni rilek2 je pgi x kene ape pun..blk sini terdedah sanasini balik
Quote buapakperut 28-1-2020 01:50 PM
iols meluat minah ni, tapi apedehal tu pun nk dibawang, ingatkn posing ngan korset lentik bontot atau kene angkat pak arob
Quote Lavender85 28-1-2020 01:50 PM
Mcm mata janna Nick
Quote fuyupoktek 28-1-2020 01:59 PM
Wlpn i minat faz tp rengsa btol dgn dia kt sana berkajang2 memanjat kesyukuran tp blk sama jer  lantas sis merasa kecewa sbb minat dia. Mcm minah ni dah diketahui pangai dia why bother why botherr
Quote Kurex 28-1-2020 02:02 PM
pelakon takde gred, tak berfungsi, takde kesan dalam industri
pelakon tak berbakat, yg bakalan sendu dan akan dilupakan..
pelakon yg terpaksa jadi murah utk kekal relevan dalam industri walaupun tetap,pasti mesti, tersungkur jua. pelakon yg tak berbakat dan takde gred langsung akan terus tak relevan. pelakon yg terokasa jadi murah utk orang sentiasa ingat sebab dia tau dia akan dilupakan
Quote nrlnabila 28-1-2020 02:28 PM
mmg tak minat dengan sheolss niii
Quote beatgirlX 28-1-2020 02:34 PM
Walaupun x minat tapi x de la smpai ke situ...dah rezeki dia sampai buat umrah
Quote nidzrain 28-1-2020 02:43 PM
i''ll say no to this girl fullstop

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.155719s Gzip On
To Top