Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Gambar Nampak Lutut, Itu Urusan Aku Dengan Tuhan," -Michael Ang

28-1-2020 11:58 AM|Oleh: Saiful| Komen: 30

Michael Ang berang dengan netizen yang cuba mempersoalkan penampilannya dalam satu gambar yang dimuat naik di Instagram.

Pengarah dan penerbit popular ini menyatakan jika benar netizen tersebut adalah seorang Muslim yang baik, dia tidak akan memberikan teguran yang kasar dan mengaibkan.


Difahamkan, individu terbabit juga ada meminta Michael untuk memadam gambar berkenaan.

Tidak berdiam diri, Michael membalas komen tersebut dan mempertahankan dirinya.


"Tak payah lah nak persoalkan apa aku post, tak suka jangan follow, jangan tengok dan jangan komen. Sebab kalau kau seorang Islam yang baik, kau tak akan buat atau tulis apa yang kau cakap! Ini kehidupan aku, keimanan aku, antara aku dan tuhan," tulisnya.

Menerusi kapsyen, Michael kata orang beginilah yang memberikan imej yang buruk terhadap Islam kerana sentiasa menganggap diri sendiri lebih mulia dari orang lain.

Kredit foto: IG
Untuk info, Michael sudah memeluk Islam lebih setahun yang lepas.

Hanya baru-baru ini sahaja dia mendedahkannya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 30
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Apa Entah Niat Dia, Ada Eh Posing Macam Ni Di Jabal Uhud?"- Intan Najuwa Pergi Umrah Pun Dikritik

Komen Terbaru

Quote September14 1-2-2020 01:38 PM
Elokla tu 2-2 mulut puaka

Lain-lain Komen

Quote intanazlynna 28-1-2020 12:00 PM
alahai netizen ni... bosan nya laa hai...
nak tegur pun, cara kasar..
Quote husna_amal 28-1-2020 12:08 PM
Cara yang komen tu pun biadap sangat.
Quote Themilo 28-1-2020 12:13 PM
dah kenapa nak komen macam tu? @Kurex hari-hari  upload gambar vontot kat grindr, takde sapa pun yang sentap.. lagi ramai follower yang pm dia tau..
Quote fliphair8 28-1-2020 12:18 PM
polis aurat socmed hanya menjalankan tugas tanpa gaji...ikhlas katenya
Quote sambaldurian 28-1-2020 12:25 PM
Ala cth terbaru yg komen dr.amalina last2 netizen screenshot dia ada like gmbar pelakon p*** kot. So ak mls nk tgk org bajet alim aurat ni.mcm dia la tuhan.
Quote DianaSaksen 28-1-2020 12:35 PM
Keyboard loser ni busybody sangat..go to hell lah
Mike pun lebih kurang sama..tak boleh dicuit langsung
Kuat sentap rupanya
Quote violetungu 28-1-2020 12:38 PM
Kurang ajarnya cara menegur pun..agak2la nk menegur pun MA tu baru je kenal islam kot..kesian orang camni.
Quote mieymiey 28-1-2020 01:05 PM
Bosannya benang pun, kalau tak pasal seksi, pasal aurat. Kalau tak pasal tudung, pasal rambut. Tu jer la ulang-ulang.
Quote sfrnna 28-1-2020 01:15 PM
Nak tegur pun kasar. Dahla orang tu mualaf. Pergi DM, tulis elok2 x boleh kaaa...
Quote Noraniza_Iblis 28-1-2020 01:22 PM
ko gemuk buruk..
ko kurus pun tetap buruk..
Quote mohdcrow 28-1-2020 01:28 PM
Masuk sbb nak menunggang jugak
Quote Kurex 28-1-2020 01:32 PM
Themilo replied at 28-1-2020 12:13 PM
dah kenapa nak komen macam tu? @Kurex hari-hari  upload gambar vontot kat grindr, takde sapa pun yan ...

iols tak perlukan gambar macam tu utk naikkan market iols.. cukup senyuman manis je tetap org datang mintak couple
Quote RatuDunia94 28-1-2020 01:33 PM
Ada ke yg bernafsu tgok lutut heshe sampai nk melancap bagai??
Quote sharlenetexas 28-1-2020 01:56 PM
Auwww....sangat sopan
Quote addved 28-1-2020 05:13 PM
Eh kecoh la netizen
Quote Suchi 28-1-2020 06:02 PM
Jauh sebatu nampak gigi putih selepuk, gigi gitu mmg takkan kuning sampai bila2 ye walopun kunyah kunyit hidup sekilo?
Sbb tengok gg dia menten je bersinar2
Quote BuBuComey 28-1-2020 06:08 PM
Yg mmg lahir2 islam tapi pakai separuh vogel tu dia bising tak agak2?
Quote azimodin 28-1-2020 07:24 PM
Pemain bola berderet nampak lutut, tapi ramai pulak yg sokong
Quote Melur1 28-1-2020 08:40 PM
perkataan terbab*it pun boleh censored????

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top