Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bukan Tak Pernah Selamatkan Rumah Tangga Tapi Kesalahan Lama Diungkit Berkali-Kali!

28-1-2020 11:43 AM|Oleh: Saiful| Komen: 78

Foto: IG
Sharnaaz Ahmad menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia tak pernah berusaha untuk menyelamatkan rumah tangga yang dibina bersama Noor Nabila.

"Usaha untuk berbaik sangat subjektif. Apabila terjadi sebegini kita buat benda baik pun takkan nampak. Sebenarnya usaha itu ada. Daripada pihak saya, begitu juga dengan dia. Masing-masing cuba betulkan perhubungan tapi entahlah.


"Kalau tiada usaha, macam mana saya boleh sambut Aidilfitri bersama.Alih-alih pada bulan Ogos, iaitu pada hari kelahiran saya dan Jebat, saya menerima surat permohonan cerai dari Nabila.

"Ketika itu, menitik juga air mata dan apa yang saya fikirkan hanyalah anak, Jebat Jayden Ahmad. Keadaan yang sudah jadi baik bertukar sebaliknya dan saya sangat terkejut,??? katanya kepada Gempak.


Tambah aktor ini lagi, dia baru pertama kali menjadi bapa dan mungkin ada banyak salah namun dia cuba untuk perbaiki dan tak mengulanginya lagi.

"Namun, jika kesalahan lama diungkit berkali-kali, itu tidak adil."


Doakan sahaja yang terbaik buat mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 78
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Gambar Nampak Lutut, Itu Urusan Aku Dengan Tuhan," -Michael Ang

Komen Terbaru

Quote Cekgushilla 1-2-2020 10:59 AM
msrosse replied at 29-1-2020 09:53 AM
hasil pemerhatian bertahun2 ... meols simpulkan kesalahan yg org pompuan tak blh nak tolerate sampai ...

Bella setilah boleh je yg no 1 dan 3 tu hahahahhaha
Pelik kan

Lain-lain Komen

Quote Atiesha 28-1-2020 11:46 AM
Kesalahan lama apa tu?.....
Quote manehnya 28-1-2020 11:49 AM
Saling fire memfire kt socmed pulak... Nmpak cm mmg x da harapan dah ni
Quote kikilala_comei 28-1-2020 11:51 AM
Edited by kikilala_comei at 28-1-2020 11:52 AM

hmmm tak abis lagi pasal rumahtangga depa ni...
kurus benorr sharnazz skrg ni... cam dah tak hensem...
Quote meow_tompok 28-1-2020 12:01 PM
tips hubungan bahagia pantang dia : jgn mengungkit

Quote haiku08 28-1-2020 12:01 PM
Semoga dipermudahkan la yer
Quote husna_amal 28-1-2020 12:01 PM
Agaknya sebab sikap panas baran tu yang nabila tak boleh nak terus go on dengan sharnaz ni.
Quote munchkin 28-1-2020 12:02 PM
Kesalahan lama apa tu?

Ko pun nab takde tarikh lain ke?

Tapi tertarik kesalahan lama apa?
Quote tagas 28-1-2020 12:03 PM
mcm bbnu

takat citer2 hal umahtangga sikit punye hal pun

kasi bincang pakat baik2 la
Quote rotijohanz 28-1-2020 12:06 PM
kejam gk si kaknab sbb bg surat mohon cerai ms bfday nanas.....
Quote awaynepian 28-1-2020 12:13 PM
Muka diorang seiras..orang tua kata sejuk umahtangga..nampaknya mcm teori tu xleh digunapakai
Sabarla sharnaz..tawakal pada Allah
Quote doubleA 28-1-2020 12:22 PM
Edited by doubleA at 28-1-2020 12:51 PM

Pulang jela paku buah keras balik nanas oi, tak guna cakap apa pun kalau sebelah pihak je nak. Lepaskan la elok2
Quote haruslah 28-1-2020 12:24 PM
kata org tips nak kekal bahagia, jgn ungkit
pastu pikir yg baik2 manis
kalau pikir yg buruk2 pasangan mmg la rasa x puas
sbb tu akan carik lain
Quote Lavender_Violet 28-1-2020 12:28 PM
Jebat lebih banyak rupa emaknya
Quote violetungu 28-1-2020 12:34 PM
Kalau dah tak suka yg wangi pun busuk..berkerat rotanla.
Quote fliphair8 28-1-2020 12:42 PM
aduh nanas, walopun hakak on your team untuk kali ini, tapi siler la lepaskan jek kak nab tu...

anak tetap anak, kalau dia jauhkan dari kamu, suatu hari nanti dia kan carik bapak...nowadays socmed jadik bukti...

takyah ler kamu gegeh nak gaduh ngan sskjp ni...tengok deq rose, helok2 dia mengalah serba serbi, dan angkat kaki catwalk style...classy sangat tau....never to be mentioned again gitu kekdahnyaa...kecuali kat nama anak....bagi hak melawat, aman2 layan diri

cubalah ye dek nanas oii...ketenangan yg ko kan dapat...
Quote akies 28-1-2020 12:44 PM
Lepaskan je la sharnaaz oi.
Pastu cari bini baru.
Dapat anak lagi.
Happy ending
Quote puanbintang 28-1-2020 12:50 PM
nabila pun..da pernah ceraikan sebelum ni, apa lagi naknya? shanaazpun kalau dah nabila tu taknak, lepaskan jelah..berpisah jelah cara bebaik..berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul tu tapi sampai bila nak bertahannya kalau dah macam gini caranya..
Quote Tudungpink 28-1-2020 12:53 PM
Lepaskan jer la dia..biar dia hidup ngan family dia ..dia dah biasa xde laki pun...background family dia pun kawin cerai xde ape dah...teruskan hidup ko yg penting hak sebagai bapa tu ko pertahankan...ramai jer sokong ko dalam diam sanaz...walaupun dulu mulut ko mengalahkan pondan memaki org...hidup dengan aman n tenang jer...
Quote kakasotong2 28-1-2020 12:55 PM
Uols dh nape nanas oiiii asek berkompang je kt media ni? Naik meluat pulak meols ni haa. Dr kesian jd menyampah pulak jadinya

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top