Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Jangan Letak Kereta Bersebelahan Pili Bomba Kalau Tak Nak Jadi Macam Ni!

29-1-2020 10:51 AM|Oleh: Archaiv| Komen: 41

Jangan Letak Kereta Bersebelahan Pili Bomba!

Pasukan Bomba yang bertindak balas terhadap kebakaran rumah berkongsi sebuah video, di mana hos air mereka terpaksa ditarik melalui tingkap kereta yang terpaksa dipecahkan kerana diparkir bersebelahan pili bomba.


Kredit foto: diambil daripada video

Menurut Dailystar, dalam klip kejadian yang berlaku di New Jersey itu, tingkap di bahagian pemandu dan sebelah penumpang hadapan telah dipecahkan bagi memudahkan aliran air. 

Jurucakap Bomba Camden berkata, kebakaran di blok 400 Chambers St boleh merebak lebih luas jika mereka tidak mengatasi kesukaran tersebut. 

Bukan sekali diingatkan, malah sudah berkali-kali diberi peringatan agar tidak meletak kenderaan di tempat yang tidak sepatutnya. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : Kurangkan Atau Anda Akan Menyesal Seumur Hidup!

Next       : Senarai Kos Bersalin, Anda Pilih Hospital Swasta Atau Kerajaan?

Komen Terbaru

Quote Archaiv 1-2-2020 12:08 PM

Terima kasih sebab sudi baca.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 29-1-2020 10:54 AM
dekat Malaysia pun ramai...... siap depan balai bomba lagi.. siapa lagi kalau bukan......
Quote ellez 29-1-2020 10:56 AM
Macam biasa je tgk..pili bomba yg merah tu kan..kete ade moto ada parking situ
Quote sarah82 29-1-2020 11:06 AM
Bukan setakat pili bomba.. Kat jabatan kecemasan Hospital pun selalu bila aku lepak tgg tok.. Dengar pengumuman suruh alih kereta sbb letak di kwsn ambulance
Quote anastasia7 29-1-2020 11:25 AM
sarah82 replied at 29-1-2020 11:06 AM
Bukan setakat pili bomba.. Kat jabatan kecemasan Hospital pun selalu bila aku lepak tgg tok.. Dengar ...

Tertanya juga, kalau kt emergency ada ke yg ala2 jockey. Let say emergency anak skt. Driver tu je guardian. So dia nk hantar anak, kereta dia mcm mana. Ke ada ruang khas sementara
Quote sarah82 29-1-2020 11:32 AM
anastasia7 replied at 29-1-2020 11:25 AM
Tertanya juga, kalau kt emergency ada ke yg ala2 jockey. Let say emergency anak skt. Driver tu je  ...

Yg kat sultanah bahiyah.. Ada pit stop utk kereta berhenti dan turunkan pesakit.. Tapi tak boleh tunggu..
Quote sepiITUindah 29-1-2020 11:35 AM
kat malaysia...berani ker buat cam gitu
Quote husna_amal 29-1-2020 12:18 PM
Kan dah kena padahnya.
Quote Artemesiaa 29-1-2020 12:21 PM
Mendapat sudah orang degil selalu rugi
Quote CikB 29-1-2020 02:46 PM
baik lah!!!
Quote zorrro_03 29-1-2020 04:05 PM
JENIS penting diri.  molek pecah cermin mereka ni.  even takde kebakaran pun.   
Quote harizs 29-1-2020 04:36 PM
mesti tuan kereta tanya kenapa hose x lalu bawah kereta
Quote dudaberhias 29-1-2020 04:40 PM
Kurex replied at 29-1-2020 10:54 AM
dekat Malaysia pun ramai...... siap depan balai bomba lagi.. siapa lagi kalau bukan......

siapa ye?

چينا سإڤيت کح
Quote Kurex 29-1-2020 04:41 PM
dudaberhias replied at 29-1-2020 04:40 PM
siapa ye?

  &#1581 ...

ye la.. siapa lagi kalau bukan mereka bang..
Quote dudaberhias 29-1-2020 04:41 PM
selayaknyalah... kalau perasan situ memang bukan tempat parking pun... cash lah.. soo pergi je la tuntut insurans kalau ada
Quote R2D2 29-1-2020 06:31 PM
parkir OKU pun ramai salahguna
inikan dekat pili bomba
Quote cikatilia 30-1-2020 10:38 AM
selayaknya.... good job park dekat sana
Quote puanbintang 30-1-2020 03:59 PM
hahaha...cari lagi pasai
Quote MrFicus 30-1-2020 05:39 PM
Kenapa ye pili bomba diorg nampak cantik Dan tidak ppprt seperti di tanah air
Quote bizsari 30-1-2020 06:37 PM
boleh dielakan

guna bawah atau atas kereta.

saja je ambik kesempatan orng buat salah.


Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top