Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bakal Kakak Ipar Tak Suka Heboh Hal Peribadi, Farali Khan Perli Risteena Ke?

24-1-2020 03:48 PM|Oleh: LilRose| Komen: 43

Kredit foto: IG

Berbeza dengan adiknya, Farali Khan, lebih memilih untuk 'diam-diam' soal hal peribadinya daripada menjadi tatapan umum.

Kata aktres Indonesia kelahiran Malaysia itu, sikapnya yang perahsia menjadikannya berbeza dengan adik beradiknya, Miller dan Isa.

Katanya, sosial media merupakan platform di mana semua orang akan bertandang untuk berborak.


Kredit foto: IG

"Saya kalau pasal privasi, saya tidak suka dedahkan terlampau banyak. Saya lebih suka untuk kongsi kata positif yang beri semangat kepada orang lain. Untuk buat sesuatu yang tular bagi mendapatkan populariti itu bukan diri saya.

“Kalau orang nak tahu pasal teman lelaki saya pun tidak akan didedahkan. Saya bagitau sedang mengenali seseorang saja," ujarnya kepada Gempak.

Farali bagaimanapun mendedahkan masih belum berpunya, namun akan mengumumkan berita gembira itu ketika mahu memberi kad jemputan kelak.

“Tunggulah, saya hanya akan umumkan bila nak bagi kad jemputan nanti. Itu lagi baik,” katanya.


Kredit foto: IG

Memang jauh berbeza dengan adik dan bakal adik iparnya, Risteena Munim! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Dah Dua Minggu Tak Nampak Bayang Dalam Sepahtu Reunion, Pak Ya Kena Gam Ke?

Komen Terbaru

Quote cikatilia 30-1-2020 10:56 AM
ooo actreess juaa
comel la dari 2 beradik selenge tuh

Lain-lain Komen

Quote munchkin 24-1-2020 04:08 PM
Kalau ko privasi sangat ko takde social media. Ckp lain buat lain  
Quote minguk 24-1-2020 04:13 PM
yuanya muka bakal adik ipar
Quote sharlenetexas 24-1-2020 04:16 PM
Sofea jane versi khan.
Quote CurangLagi 24-1-2020 04:20 PM
comella dia ni{:iwant{:iwant{:iwant{:iwant
Quote husna_amal 24-1-2020 04:22 PM
Farali ni belum terkena lagi penangan angau bercinta. Entah2 dah dapat laki nanti semua benda nak di expose nya.
Quote Atiesha 24-1-2020 04:44 PM
husna_amal replied at 24-1-2020 04:22 PM
Farali ni belum terkena lagi penangan angau bercinta. Entah2 dah dapat laki nanti semua benda nak di ...

Btol tu..mana taw lagi lbh dr bakai adik ipaq dia
Quote chandrahusin 24-1-2020 04:47 PM
munchkin replied at 24-1-2020 04:08 PM
Kalau ko privasi sangat ko takde social media. Ckp lain buat lain

sukanya aku komen ni acah2 private person
Quote acikbajuhijau 24-1-2020 05:01 PM
Cantik kakak dia ni
Quote munchkin 24-1-2020 05:45 PM
chandrahusin replied at 24-1-2020 04:47 PM
sukanya aku komen ni acah2 private person

Tersungkur pose kala jengking semua dipertontonkan. Kalau private tutup utk close frens saja.

Quote Pujangga22 24-1-2020 08:01 PM
smua bersarang dkt Indonesia..
Quote gideoncross 24-1-2020 11:20 PM
Hauk, nxt.
Quote nishikido 25-1-2020 12:56 PM
Macam cantik jer kakak isa khan ni..iras sofea jane

Betul lah tu she cakap,media social ikut suka kita la nak share apa tapi benda belum confirm jangan beriya share takut tak jadi.orang lain tengok memang tepok tangan jer..apa orang cakap,lagi sikit orang tahu pasal kita makin kurang modal dorang nak soksek..
Quote ReginaGeorge 25-1-2020 02:41 PM
Cantik la kakak dia.. Berbeza dgn ristina. Muka asal jadi je... Just kidding ya ristina tp betul la, bagai LANGIT bumi
Quote salmon-suki 25-1-2020 02:43 PM
Sapa dia ni?tp muka sebelah tu mcm sofea jane sikit...
Quote lasagnaklcc 25-1-2020 03:16 PM
Mcm muka wife hafiz suip wkt kat semi final juara lagu aritu
Quote naina 25-1-2020 07:47 PM
Gituuuhh. Jangan esok2 ko plak lagi lebih dari reestina
Quote rayray28 25-1-2020 08:22 PM
Dia ni cm terel boxing ke taekwondo gk kan.. Igt dia berlakon dlm cite dgn aaron aziz tu..then separuh jalan ganti dengan kamal adli..cite cm lawak2 gk
Quote Fly_over 25-1-2020 08:36 PM
apa agknya respon ristina dgn statement bakal kakak ipar ni. adakah tciduk atau bye haters
Quote beatgirlX 25-1-2020 10:14 PM
Cantikk...

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.154665s Gzip On
To Top