Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dah Cerai, Tapi Sharifah Zuriehan Diganggu 'Kekasih' Cef Fikree?

25-1-2020 09:47 AM|Oleh: top5complete| Komen: 180

Hampir setahun berlalu kes kecurangan dan penceraian Cef Fikree dan bekas isterinya, Sharifah Zuriehan Ben Yahya. 

Apa yang mengejutkan, Sharifah mendedahkan dia masih diganggu "teman wanita" bekas suaminya itu hanya kerana meminta nafkah hidup untuk perbelanjaan anak lelaki mereka.


Foto: IG

Menerusi luahan di Instagramnya, Zuriehan berkata dia telah menerima sebuah mesej berbentuk nasihat daripada seorang wanita berstatus isteri orang.

"Kadang-kadang tu terfikir juga aku yang diceraikan atau engkau?" 

"Sudahlah ditinggalkan sehelai sepinggang dengan anak kecil, lepas tu bulan puasa dengan hari raya terkontang-kanting.

"Kereta tiada, rumah tiada dan sampai sekarang pun aku yang jaga anak ini seorang-seorang. Makan minum, sakit demam bagai dan yang aku tak faham kenapa skandal engkau bini orang mesej aku cakap aku ni bertuah dapat engkau" tulisnya.


Foto: IG


Foto: IG

Zuriehan juga berkata dia hanya manusia biasa, ada hati dan perasaan, dia juga tidak mahu perkara ini diperbesarkan.


Foto: IG

Cef Fikree dan Zuriehan berkenalan pada 2006 dan bertunang pada 2014 seterusnya berkahwin pada tahun 2015, mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang kini berusia tiga tahun. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
1
Komen: 180
Komen

Previous : "Spoil Mood" - Nad Zainal Mengamuk Dengan Siapa Tu?

Next       : "Sabar Betul Zaujku" - Sweetnya Dai' Farhan Jaga Isteri Macam Baby, 24 Jam Makan Bersuap

Komen Terbaru

Quote gideoncross 21-2-2020 03:04 AM
nura19 replied at 18-2-2020 01:40 PM
Btul...sy setuju...gitu la bila dh anggap ssuatu perkara tu biasa je...

.

Lain-lain Komen

Quote sarah82 24-1-2020 08:44 AM
Bekas isteri dia lagi cantik dari skandal2 dia.. Muka si chef celup ni bukan serupa mana pun..
Quote Lailerthee 24-1-2020 09:05 AM
Paling win ayat dia "mmg la makan minum anak kena mintak dekat kau xkan nak minta dekat jiran sebelah" dlm pada tegas ad selit lawak jugak hahahaha
Quote Boomibulat 24-1-2020 09:10 AM
Lailerthee replied at 24-1-2020 09:05 AM
Paling win ayat dia "mmg la makan minum anak kena mintak dekat kau xkan nak minta dekat jiran sebela ...

chef ni ada je kat tv9 wow shop ke ape tu..x kan x mampu bg duit kat anak
Quote Fazzbulous 24-1-2020 09:15 AM
dasar jntn tak gunaaa...
Quote stania83 24-1-2020 09:20 AM
Chef fikree ni tgk muka pon tau asxhole
Quote MadameOnion 24-1-2020 09:25 AM
dasar pensel 2b punya jantan
Quote mizruncing 24-1-2020 09:35 AM
pls laa jantan mcm ni. ingat kan dah berubah. kau dh curang dgn pmpn lain boleh plak kau tendang bini gitu je
Quote kikuri 24-1-2020 09:37 AM
makin lawa pulak ex wife dia nih... mohon bekas lakinya mereput jah
Quote syamzana 24-1-2020 09:37 AM
apa punya jantan la
kot ye pun marah bekas bini reveal kes curang kau, anak tu tak tau apa2.dah knp tak bagi nafkah?jantan lahanat gini pun ada gak pompuan nak bekap, cakap bertuah bagai
Quote Boomibulat 24-1-2020 09:40 AM
kikuri replied at 24-1-2020 09:37 AM
makin lawa pulak ex wife dia nih... mohon bekas lakinya mereput jah

mata dia mmg hijau ke contact lens jua..?
Quote lotionmilo 24-1-2020 09:46 AM
Media prima masih bg laki ni job ke?
Quote PongKang 24-1-2020 09:47 AM
Boomibulat replied at 24-1-2020 09:40 AM
mata dia mmg hijau ke contact lens jua..?

Mmg hijau... anaknya pun ikut sama xsilap
Quote makneng 24-1-2020 09:48 AM
Jantan sampah... Mak harap konek dia buruk.
Quote Boomibulat 24-1-2020 09:48 AM
lotionmilo replied at 24-1-2020 09:46 AM
Media prima masih bg laki ni job ke?

lelaki ni masih jual barang kat tv9..
Quote prettyuglybabe 24-1-2020 09:54 AM
Boomibulat replied at 24-1-2020 09:10 AM
chef ni ada je kat tv9 wow shop ke ape tu..x kan x mampu bg duit kat anak

masih belum kena boikot ke?
Quote Delifrance 24-1-2020 09:56 AM
makneng replied at 24-1-2020 09:48 AM
Jantan sampah... Mak harap konek dia buruk.

Hahahahahaa jantan tu yg tak guna bibird dia lak yg kena sumpah. Sumpah jadi buruk dan kecut kekekek
Quote Boomibulat 24-1-2020 09:56 AM

elok je dia jadi host tu..ms mula2 terbongkar kisah dia dulu nmpk la mcm dia x tentu arah sikit mengacara..skrg ni dh ceria balik nampaknya
Quote kikuri 24-1-2020 10:05 AM
Boomibulat replied at 24-1-2020 09:40 AM
mata dia mmg hijau ke contact lens jua..?

semulajdi chuols... mata dia memang warna camtu
Quote doubleA 24-1-2020 10:14 AM
Jantan tak guna pun ada lagi skandal hadap. Oh mungkin layan bini lain, layan skandal lain. Tunggu skandal jadi bini baru tau langit tinggi rendah

Lihat semua komen(180)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111059s Gzip On
To Top