Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Of Course Saya Boleh Jadi Gay" - Nazim Othman Ada Bau-bau Nak 'Keluar Almari'?

24-1-2020 11:49 AM|Oleh: LilRose| Komen: 76

Kredit foto: IG


"Saya boleh jadi straight, saya boleh jadi biseksual, saya boleh jadi gay atau apa sahaja...dalam fantasi seseorang."

Kenyataan Nazim Othman ini mengundang spekulasi warganet yang kononnya ada 'bau-bau' nak buat pengakuan mengenai orientasi seksualnya.



Malah, ada yang sampai merayu aktor itu benar-benar gay dan mahu bersembang menerusi panggilan video walaupun hanya sekali. 


Kredit foto: IG

Sementara itu, postingnya menayang bahagian atas tubuhnya yang mantap di Instagram sebelum ini juga mengundang komen nakal wargamaya.


Kredit foto: IG

Sampai ada yang meminta koleksi gambar lucah yang dijawab sempoi oleh Nazim.

"Ini IG Nazim Othman, bukan PornHub," sindirnya.


Kredit foto: IG

Alahai, laku betul Nazim di kalangan insan dua alam ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 76
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Padamlah, Bini Tahu Mati Saya Nanti," -Suami Orang Ajak Janna Nick Kahwin

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 31-1-2020 12:59 PM
Lorra2411 replied at 28-1-2020 06:26 PM
Heshe ni gay atau bisexual?

70% bottom 30% bi
nanti cuba tanya bella dally waktu malam2 sape yang menungging lebih... nazim ke bella...

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 24-1-2020 11:55 AM
Nak bau-bau apa lagi? Sudah terang lagi bersuluh.
Quote mummydarling 24-1-2020 12:03 PM
takde bau bau lah. taste2 kurex dah kau ni.. kikiki
Quote Kurex 24-1-2020 12:04 PM
laaaaa memang kau gay kan..
Quote fliphair8 24-1-2020 12:32 PM
sajer jer ko kan imah? nak bagi panas bontot species ko bagik hint2 camtu...ko berfantasi orgy ke?
Quote slyfynx 24-1-2020 12:43 PM
Adoi la kembar Cari-Sepul ni.
Same je perangai cr berita kt IG.
Ngek
Quote Kampungpeoplesz 24-1-2020 01:15 PM
Memang pun kan.. Nk fantasy2 ape nye lagi nazimah oi
Quote BicaraHatiku 24-1-2020 01:23 PM

Kluor je sis... sementara maseh lakuuuuuuu. Karang dah tetua bru nk mandi buehhh marhaen pon geli.  
Quote kiah_mai_pulak 24-1-2020 01:27 PM
mmg dh roboh almari apa benda baru nk kuar almari nya??
Quote mesmerize 24-1-2020 01:40 PM
fliphair8 replied at 24-1-2020 12:32 PM
sajer jer ko kan imah? nak bagi panas bontot species ko bagik hint2 camtu...ko berfantasi orgy ke?

Imah terus ko panggil dia
Quote sukacactus 24-1-2020 01:46 PM
Sapa je la yg kepala otak suci murni igt nazimah ni straight
Quote pichee 24-1-2020 01:51 PM
fliphair8 replied at 24-1-2020 12:32 PM
sajer jer ko kan imah? nak bagi panas bontot species ko bagik hint2 camtu...ko berfantasi orgy ke?

Imah...lawak la
Quote Buritan 24-1-2020 02:12 PM
Kurex replied at 24-1-2020 12:04 PM
laaaaa memang kau gay kan..

Moga nazim othman leh bwk kurek balik rumahh.. rugi betull muka ensem tp gayah.. ujung ujung pompuan kena kawin yg buruk buruk jah.. dah la buruk hitam jongang buncit pendek kepam plak tuu.. yg untung kurek gak dpt yg ensem sado.. hahaha
Quote Ritacomels 24-1-2020 02:18 PM
sukacactus replied at 24-1-2020 01:46 PM
Sapa je la yg kepala otak suci murni igt nazimah ni straight

Eh ada sorang fans tegar dia, suci murni betul kepala dia setiap minggu ada pic edit nazimah ngan hajah lopa, kenkonon nak shipkan imah tu ngan lopa, sepadan katanya kahkahhh
Quote violetungu 24-1-2020 02:18 PM
ish menakutkanla akhir zaman ni
Quote adikfatin 24-1-2020 02:32 PM
Nauzubillah..beriya haritu sakit otak kata menyesal sat. Dah baik kepala, sombong balik dgn Allah
Quote chicozinn 24-1-2020 02:43 PM
adikfatin replied at 24-1-2020 02:32 PM
Nauzubillah..beriya haritu sakit otak kata menyesal sat. Dah baik kepala, sombong balik dgn Allah

Rasa kalu kepala tercabut dari badan baru nk menyesal kot..jimah jimahhh
Quote sukacactus 24-1-2020 03:23 PM
Ritacomels replied at 24-1-2020 02:18 PM
Eh ada sorang fans tegar dia, suci murni betul kepala dia setiap minggu ada pic edit nazimah ngan  ...

Kui3! Nak mengeship pun biar bertempat la kan
Kelempuk gitu pun nak dipadan2kan dgn pompuan
Quote husna_amal 24-1-2020 03:39 PM
Adakah akan datang ada  gambar burung lain yang terlepas lagi? Kesian ex wife dia dulu. Tersiksa jiwa batinnya.
Quote Ashna21 24-1-2020 06:02 PM
Ayo statement mengundang sangat tau

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top