Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Tiba-Tiba Dia Datang Dekat Aku.." - Lelaki Pun Dah Tak Selamat! Kena Gangguan Seksual

23-1-2020 10:31 AM Komen: 59



Menakutkan!

Sekarang ni bukan wanita sahaja kena gangguan seksual, tetapi lelaki turut menjadi mangsa mereka yang bernafsu serakah. Kisah benar ini berlaku di pusat beli belah The Gardens, Kuala Lumpur dengan pemuda itu tiba-tiba didatangi seorang lelaki yang membuat kelakuan tidak senonoh kepadanya.

Menceritakan kembali di Twitter, pemuda yang membahasakan dirinya Aus berada di bilik air sedang memakai alat penjagaan diri iaitu pelembab di wajah. Tidak semena-mena, seorang lelaki menghampirinya lalu memegang kemaluannya seolah-olah memberi klu untuk berbuat sesuatu.

Aus kemudiannya berundur, lalu mengambil segala barangan di sinki kemudian berlalu dari situ.


Menurut Aus lagi, dia melarikan diri namun lelaki itu tetap mengekorinya sedangkan dalam masa sama dia mahu masuk ke tempat kerja. Ketika itulah dia mendapat idea untuk merakamkan gambar lelaki keparat itu.

Kredit foto: Twitter
Setelah melarikan diri ke beberapa tingkat dan menelefon rakan kerjaya, akhirnya pemangsa tersebut tidak dapat dikesan lagi. Perkongsian Aus mendapat banyak respon daripada warganet yang turut berasa risau dengan insiden yang tidak sepatutnya ini.

Malahan, ada teori yang menyatakan ianya bukan sengaja di lakukan oleh pihak LGBT atau lelaki yang normal. Ianya adalah kerana mereka mempunyai agenda tertentu iaitu menyebarkan penyakit.

Jadi, tidak kira anda lelaki atau perempuan, sentiasa lah berhati-hati di mana-mana pun. Akan ada mata yang memerhati serta mencuri ruang untuk melakukan gangguan seksual atau pun jenayah jika mereka berada dalam keadaan yang terdesak sekalipun. Hati-hati ya semua. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 59
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote b_n_c 29-1-2020 05:35 AM
buragazz replied at 23-1-2020 02:41 PM
Ada bau lemari di situ.. klu ko jantan sejati mamat tu bukak seluar apa yang ko nak trigger sangat.. ...

aku rasa, klu jantan sejati, mamat gayah bottom ke top ke ok 10juta kali nak try, silap2 lebam bijik mata...hahahahaa...

Lain-lain Komen

Quote sarah82 23-1-2020 10:41 AM
Betul la yg kurex selalu citer dia kena sexsual harassment
Quote Boomibulat 23-1-2020 10:44 AM
Kalau kekar mcm zulripin ape salah kita bg peluang..kata kurex
Quote Kurex 23-1-2020 11:05 AM
nama pun dah gayah.. buffbuffboy.. alahaiiiiii dik.. katalah gay tu buruk sebab tu kau tolak mentah2 padahal kemain kau melenggang pergi makan dekat area rumah aku. feeling straight pulak kau kan?? sama cerita pasal gay kena ganggu masa cari pokemon go tu. sebab buruk la korang tolak kan? kalau aku, aku pun tolak jugak.. hahahahahahahahahaha tapi tak payah create cerita konon korang straight  sebab tu korang tolak ok?

aku kena ganggu sampai sekarang pun takde aku nak heboh dalam socmed.. kau kalau tak suka, kau lari, bukan create cerita kau straight.
Quote Kurex 23-1-2020 11:06 AM
sarah82: Betul la yg kurex selalu citer dia kena sexsual harassment


ala @sarah82 .. budak tu gayah. mana ada jantan guna nama buffbuffboy... geng dorang selalu makan area rumah aku ni feeling2 hot. kalau yg datang tu abg kekar, memang dia ngap tanpa record
Quote sarah82 23-1-2020 11:14 AM
Kurex replied at 23-1-2020 11:06 AM
ala @sarah82 .. budak tu gayah. mana ada jantan guna nama buffbuffboy... geng dorang selalu maka ...

Hahahaha.. Aku teringat ang pernah citer kena raba kan.. Jadi mmg betul la.. Ada gangguan dikalangan lelaki sama lelaki. Tgk nama pun tau dah
Quote Kurex 23-1-2020 11:21 AM
sarah82 replied at 23-1-2020 11:14 AM
Hahahaha.. Aku teringat ang pernah citer kena raba kan.. Jadi mmg betul la.. Ada gangguan dikalang ...

ada je sarah.. cuma ramai tak heboh sebab dapat orang helok. yg suka heboh ni sebab yg ganggu tu tak berupa.. aku tak heboh sebab aku tau jaga diri
Quote sarah82 23-1-2020 11:28 AM
Kurex replied at 23-1-2020 11:21 AM
ada je sarah.. cuma ramai tak heboh sebab dapat orang helok. yg suka heboh ni sebab yg ganggu tu t ...

Aku tau.. Ang tu tak sampai tahap yg mcm depa ni.. Masih kuat melawan nafsu ang... Hati2 sama kurex.. Ang spray lada saja pada depa2 ni
Quote Kurex 23-1-2020 11:28 AM
semoga @Themilo diganggu abg kekar..
Quote Kurex 23-1-2020 11:31 AM
sarah82 replied at 23-1-2020 11:28 AM
Aku tau.. Ang tu tak sampai tahap yg mcm depa ni.. Masih kuat melawan nafsu ang... Hati2 sama kure ...

tengok rupa paras org tu jugak...
Quote husna_amal 23-1-2020 11:39 AM
Lelaki lembut je mudah diganggu secara seksual ni. Awak tu lelaki lain kali gagah sikit melawan. Jangan pergi macam tu je.
Quote fliphair8 23-1-2020 11:42 AM
hausnyaaaa muka ko dek...jantan tak nak, tino jauh sekali...ko pi repair ape yg patut dulu, wat come back...hakak tunggu
Quote sarah82 23-1-2020 11:47 AM
Kurex replied at 23-1-2020 11:31 AM
tengok rupa paras org tu jugak...

Choii.. Ang jgn kurex..
Quote palmolive 23-1-2020 12:00 PM
pakai pelembab muka kt toilet awam? hermmm
Quote Themilo 23-1-2020 12:06 PM
Kurex replied at 23-1-2020 03:28 AM
semoga @Themilo diganggu abg kekar..

memang tak lepas la jawabnya dari rangkulan pelukan meols..
BTW, hadek yang play victim ni sebenarnya rogayah juaa.

meols yang kelempuk ni pun kosser sangat nak pakai moisturiser dalam public toilet. pakai siap2 kat rumah jaa, takpun kat dalam kereta.

dah tentu kau pun engah pancing jantan kat toilet kan? dapat lak gemuk, buruk, faggot pakai seluar pink yang memang bukan taste kau, terus kau merempan di alam maya. selayaknya la kau dapat macam tu dekk..
Quote CiliPadiSedap 23-1-2020 12:08 PM
konek besar alif mabuk ada hati nak jadi gay
Quote Themilo 23-1-2020 12:08 PM
palmolive replied at 23-1-2020 04:00 AM
pakai pelembab muka kt toilet awam? hermmm

tengah jual diri la tu. dapat yang huduh, terus acah jadi mangsa sexual predator. puihhh..
Quote palmolive 23-1-2020 12:12 PM
Themilo replied at 23-1-2020 12:08 PM
tengah jual diri la tu. dapat yang huduh, terus acah jadi mangsa sexual predator. puihhh..

silap pancing daaa
Quote polluxsstar 23-1-2020 12:41 PM
hahaha baca komen2 kt sini baru terbuka hijab iols.
Quote Cassieopeia 23-1-2020 01:13 PM
kwn iols pun same pernah kene mcm ni la otw blk rumah dia dr lrt..sakit perut aku gelak kat dia..  btw skrg laki perempuan tak selamat huhu

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top