Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nak Tunjuk Suami Sweet, Tapi Sharifah Sakinah Dikecam Pakai Kasut Dalam Rumah

21-1-2020 05:46 PM|Oleh: Saiful| Komen: 62

Kredit foto: IG
Niat Sharifah Sakinah nak tunjuk suaminya sweet, tapi lain pula jadinya bila kena kecam.

Dalam video yang dimuat naik di Instagram sempena ulang tahun perkahwinan mereka, Sakinah cuma nak tunjuk kesabaran dan kasih sayang Alif menerusi rakaman CCTV di rumahnya.

Video itu menunjukkan Alif sedang membantu Sakinah menanggalkan kasut di atas sofa.


"Dah lima tahun bahagia bersama. Saya bersyukur kerana suami seorang yang selalu bersama saya walaupun semua orang berkata-kata perkara yang tak dijangka tentang saya.
 
"Video ini contoh kebiasaan kami. Dia sentiasa membantu dan menyokong saya untuk melakukan perkara yang mudah seperti buka kasut," tulisnya di kapsyen.



Bagaimanapun ia mengundang kecaman selepas netizen mempertikaikan mengapa Sakinah pakai kasut dalam rumah? Kenapa tanggalkan kasut dalam rumah? Tak kotor ke?

Susulan itu, Sakinah sekali lagi memuat naik gambarnya sedang bergaya duduk di atas kabinet TV sambil tayang kasutnya.

"Tadi ada orang komen kenapa pakai kasut dalam rumah. Sebab inilah," tulisnya.


Bagaimanapun sekali lagi ia membuatkan netizen bingung.

Apa sebenarnya yang cuba disampaikan Sakinah?

Hanya Sakinah sahaja yang tahu. -CARI
 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 62
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Dulu Berperang, Netizen Teruja Nora Dan Fasha Mesra Bersama Dalam MeleTOP

Komen Terbaru

Quote fezy 26-1-2020 05:37 PM
Ala netizen. Fake gila korang. Dambaan korang yg penjual tudung tu pun selalu je up vid/ig pakai kasut or selipar serupa g jamban tu dlm rumah. X de korang bising ek.

Rumah diorg, lantok le

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 21-1-2020 05:50 PM
Kenapa anaknya dibiarkan rambut gondrong  gitu,  X sihat ke anaknye
Quote timah03 21-1-2020 07:21 PM
Dia memang suka pakai kasut dlm rumah kan....shiera selalu bising kat dia sebab masuk rumah shiera sekali dgn kasut.....
Quote weezerfan 21-1-2020 07:24 PM
Apsal anak dia botak? Jantan ke tino anak dia tu?
Quote BicaraHatiku 21-1-2020 07:35 PM
Laki mcm x koser nk layan jer
Quote meteorspeed 21-1-2020 07:41 PM
weezerfan replied at 21-1-2020 07:24 PM
Apsal anak dia botak? Jantan ke tino anak dia tu?

Iols suspek ado kutu kot
Quote HYSB 21-1-2020 07:42 PM
Alah netizen ni pun, tapak kasut orka bukan koto sangat pijak tanah merah ke lumpur ke lopak deme pergi mall , restoren 5 star, kerete parking valet, lantai rumah kotor pun amah yang pergi mop
Quote slavehunter 21-1-2020 07:45 PM
Suka hati lah.....Esok lusa laki ko dah bosan...Off you go!
Quote stania83 21-1-2020 07:49 PM
Rasanya pintu dekat je dgn sofa. Dia pakai boots mmg seksa la nak bukak.
Quote ina_na 21-1-2020 08:43 PM
Ala biasa je.. Laki dia tlg bukak kan boots dia...lgpun Jenis boots mcm ni tuk melaram.. X de nye nak bwk msk hutan redah lumpur.. Kalo kasut puas chu kang warna kuning tu ye la.. Lgpun si sakinah ni kan kakak dia sll marah ke dia sbb dia mmg x semenggah..
Quote Konahhh 21-1-2020 09:03 PM
Not a hard task for a husband to do sambil duduk ngadap tv. Muka heols pun macam tengah boring. But well well, what do I know..maybe depa betoi in love yach..
Quote LadyCarefree 21-1-2020 09:45 PM
Lahai. Mcam ni pon nk bash?
Quote naina 21-1-2020 09:48 PM
Wow dah 5 tahun yachh. Tahniahh. Kejap je rasa. Dan shuben sheols sejenis terima seadanyaa.
Anak sheols laki ke puan?
Quote kiah_mai_pulak 21-1-2020 10:15 PM
lepas ni boleh tayang pulak laki tolong tanggalkan bra n spender ya.. kezzzahhhh
Quote monsterwife 21-1-2020 10:23 PM
FIL dia pilot Emirates kan ke Etihad
Quote clarizsa 21-1-2020 10:32 PM
Eh eh acik3 kepam ni
Rumah dia sukahati dia lah nk pakai winterr boot dalam umah je atas katil ke pun

Seboookkkk jee

Quote clarizsa 21-1-2020 10:34 PM
kiah_mai_pulak replied at 21-1-2020 10:15 PM
lepas ni boleh tayang pulak laki tolong tanggalkan bra n spender ya.. kezzzahhhh

Sakinah xdela sebodoh itu nak puaskan mata acik kepam sangap
Quote sleepandream 21-1-2020 10:44 PM
berani ye sofa warna putihhhhhh....
Quote annadonna 21-1-2020 10:55 PM
Rumah dia suka hati dialah
Quote September14 21-1-2020 11:00 PM
Biaq p la umah dia.. makanan pun beli sendiri naah

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.151321s Gzip On
To Top