Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Artis Memang Macam Tu, Kejap Pakai Kejap Buang Tudung Macam Liyana Jasmay

21-1-2020 05:15 PM|Oleh: LilRose| Komen: 51

Kalau sebelum ini tertutup lah juga sikit-sikit dengan hoodie, tapi kini 'terbang' terus tudungnya. Tiada selindung-lindung lagi dah!

Dalam kemas kini terbaru di Instagram, Liyana Jasmay memuat naik gambarnya di sebuah restoran bersama keluarganya.


Kredit foto: IG

Perkara itu sudah pasti mengundang tohmahan warganet yang selama ini memang tidak menyukai caranya 'menutup kepala'.


Kredit foto: IG

Pun begitu, banyak juga komen positif yang meminta orang ramai bersangka baik serta mendoakan yang baik-baik buat Liyana.


Kredit foto: IG





Suaminya pun tak kata apa, apalah sangat kata-kata orang luar kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 51
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Nak Tunjuk Suami Sweet, Tapi Sharifah Sakinah Dikecam Pakai Kasut Dalam Rumah

Komen Terbaru

Quote Rara77 23-1-2020 10:39 PM
tak minat minah kepam ni kesian husband ada org lain kot tu yg bukak tudung. suami hensem. kifarah tu

Lain-lain Komen

Quote ratubunga 21-1-2020 05:21 PM
muka dia ni pakai tudung pun kepam..bukak pn rupa busuk jgk..cuba la dress up elok2 skit
Quote sojambu 21-1-2020 05:22 PM
Sheol pkai tudung atau tidak, tetap nmpk busuk & kampung.com
Quote Kurex 21-1-2020 05:27 PM
busuk, kepam, kerak, desa
Quote Xim 21-1-2020 05:31 PM
Dah ade dah  thread ni https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1187972&mobile=2
Quote fliphair8 21-1-2020 05:33 PM
poromers bersependapat dalam satu hal...LJ berwajah desa...kontroversi membuang hijab tak mamou menandingi kesependapatan poromers
Quote izzah_ok 21-1-2020 05:35 PM
dia ni ala2 urban kan
tp muka dia tak urban pun
Quote naina 21-1-2020 05:42 PM
shuben sheols mcm muka ustaz azhar idrus pula
And suami sheolS terlalu hensem utk sheols
Quote salmon-suki 21-1-2020 06:06 PM
izzah_ok: dia ni ala2 urban kan tp muka dia tak urban pun

urban ke?{:smile
Mcm masih mcari identiti jah{:smile
Quote kiah_mai_pulak 21-1-2020 07:12 PM
pakai tudung ke x pakai tudung ke, kesangatan desa nan permai nya tu..
Quote HYSB 21-1-2020 07:43 PM
Selamat dah ke? Emm
Quote doubleA 21-1-2020 08:12 PM
Cuba la dressing atau cakap camana pun tetap desa
Quote belilies 21-1-2020 08:15 PM
Yiiih. Trying too hard to be urban padahal desa. Iols takde isu kalo muka kau mcm desa. Tp kalu pangai kau zizik ngan org kampung, tp muka desa.... Mmg iols rasis muka kau trus. Takyah betudung, tggu dh kertu br kau pakai tudung. Sbb iols tau kau ni jenis bukan ikhlas btudung.
Quote cikgojesss 21-1-2020 08:17 PM
muka sheols stendet acik2 asli kemboja yang keje kutip botol naik basikal kat desa belah2 rompin sana
Quote diss69 21-1-2020 08:21 PM
Walaupun xsuka LJ ni, doakan baik2 moga kembali menutup aurat..
Quote i_is_kennot 21-1-2020 08:37 PM
Sheols ni kira beruntung ,   ada hubby sayang, anak comel2 , duit tabur sesaje gitu buat filem, walau kelautan sepi.. Ramai jumpa orka yg peten muka desa. tapi orka kan,  terjaga rapi lah nmpk wangi tapi sheols takde aura meols nk tgk lebih..
Quote makneng 21-1-2020 08:43 PM
Dia pakai tudung sbb jual tudung ke sis?
Quote anilanil 21-1-2020 08:48 PM
Dia hanya seorang orka, bukan miss universe, bukan ratu kebaya jua..what to expect?
Quote user2012 21-1-2020 08:52 PM
entah macam mana sheols boleh jadi retis sendu yaamatz
Quote b_n_c 21-1-2020 08:58 PM
wowwwww...x sangka apa forumner dok sembang2 selama ni menjadi kenyataan..just woowww

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146096s Gzip On
To Top