Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Macam Rumah Sendiri! Mamat Ni Selamba Sambung PS4 Pada Monitor Lapangan Terbang

Oleh: Archaiv|21-1-2020 11:27 AM Komen: 40
Kredit foto: techspot

Bayangkan anda sedang menunggu berjam-jam di lapangan terbang sambil menunggu maklumat penerbangan ditayangka, boleh pula orang main permainan video pada monitor skrin di sana? 

Nak pula menghadap si dia sedang melayan Apex Legend lengkap dengan joystick!

Kejadian berlaku di Lapangan Terbang Antarabangsa Portland ini dilaporkan The Oregonian. Menurut laporan, seorang lelaki yang sedang menunggu pesawatnya tiba telah menyambungkan konsol PlayStation 4 ke salah satu monitor di lapangan terbang tersebut. 

Mujurlah ia cuma monitor yang menunjukkan peta lapangan terbang. Namun, kakitangannya cepat bertindak pada awal pagi itu bagi mengelakkan masalah yang lebih serius berlaku.


Sambung konsol PS4 ke monitor di lapangan terbang

Kama Simond, penyelia operasi di lapangan terbang tersebut merapati lelaki berkenaan dan memintanya mencabut permainan konsol itu dengan sopan.

'Dengan sopannya juga' lelaki tersebut membuat permintaan untuk menamatkan permainan tersebut dahulu, namun dibalas Kama Simond; "tidak boleh."


Kredit foto: endgadget

Amboi, macam lapangan terbang tu tok nenek dia yang punya, ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Archaiv 22-1-2020 11:35 AM
Qatrunnadaain replied at 22-1-2020 11:32 AM
Igt ke kat airport kita haha

?!
ha...ha...ha.

...

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 21-1-2020 11:45 AM
buat macam harta sendiri nampak
Quote Archaiv 21-1-2020 11:49 AM
husna_amal replied at 21-1-2020 11:45 AM
buat macam harta sendiri nampak

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Artemesiaa 21-1-2020 12:20 PM
Buruknya perbuatan dah kena tegur pun masih berdegil
Quote Archaiv 21-1-2020 12:22 PM
Artemesiaa replied at 21-1-2020 12:20 PM
Buruknya perbuatan dah kena tegur pun masih berdegil

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Iema5008 21-1-2020 12:26 PM
Hahaaha bongok btl {:laugh
Boleh lak dia bt mcm reta dia {:laugh
Quote MsKathryn 21-1-2020 01:27 PM
Pentingkan diri sendiri..
Quote addved 21-1-2020 01:41 PM
Perangai cibai berada dimana-mana sahaja bukan sahaja di Malaysia!!
Quote RatuDunia94 21-1-2020 01:52 PM
Cinkiss kahhh
Quote mdhelmi 21-1-2020 01:54 PM
cane agaknya main 1st person shooter guna joystick
main flight simulator bole la kot
main guna DS4 pon xsempat nk aim dah kene tembak dulu
Quote Noraniza_Iblis 21-1-2020 03:09 PM
ummah kokosen bimbo..
Quote i_is_kennot 21-1-2020 03:15 PM
Lembam kah heols ??!
Quote Mfzg89 21-1-2020 03:38 PM
Iema5008 replied at 21-1-2020 12:26 PM
Hahaaha bongok btl {:laugh
Boleh lak dia bt mcm reta dia {:laugh

cite dia sebenarnya si penyelia tu dengki..nk join sekaki karang x pasal kantoi dgn boss..
Quote Qatrunnadaain 21-1-2020 05:58 PM
Hahaha {:smile{:love
Quote any42 21-1-2020 06:51 PM
bosan sgt lama kna tnggu psawat lg2 klau flight delay. berani btul bt mcm hrta sndri ni msti next time ulang bt lg ni.
Quote Supersirap 21-1-2020 11:25 PM
To kill the time kekdahnya
Quote Mamidingdong 21-1-2020 11:53 PM
agaknya dia bosan kot flight delay lama sangat..hahaha
Quote gideoncross 22-1-2020 02:33 AM
Dh boring sngt psl mnunggu nxt flight lh tu.
Quote crazybeach 22-1-2020 07:15 AM
i_is_kennot replied at 21-1-2020 07:15 AM
Lembam kah heols ??!

curlasstt beliau lembam2 tapi mampu pasang sambung2 ps4 dia ke monitor airport gituhh
Quote afie_m 22-1-2020 08:58 AM
hhaha..ikut suka dia ja....kebosanan menunggu lah tu

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.319143s Gzip On
To Top