Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Raja Ilya Naik Pelamin Lagi, Kali Ini Di Singapura

20-1-2020 12:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 82

Siapa lagi pasangan paling bahagia kalau bukan Raja Ilya dan suaminya, Trent Garrett.

Tak cukup sekali naik pelamin, aktres ini sekali lagi diraikan dalam satu majlis resepsi.

Foto: IG
Kali ini di Singapura dan kata Ilya, kalau boleh nak naik pelamin setiap tahun.

"Kami kahwin lagi kali ni dekat Singapore pula. 
 
"Nak kahwin setiap tahun semua negeri laa.." tulisnya di Instagram.



Beberapa foto dikongsi menyaksikan Ilya dan suami di atas pelamin lengkap dengan persalinan songket berwarna biru.

Sama cantik dan sama padan.



Pasangan ini dulu berkahwin dalam majlis tertutup dan dihadiri keluarga terdekat di Perth.

Kemudian satu majlis resepsi diadakan di Magika Grand Hall, Star Avenue, Lifestyles Mall, Subang pada 19 September tahun lalu.


Orang berduit, nak berapa banyak kali majlis pun tak kisahlah kan? Semoga berbahagia hingga ke syurga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 82
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Ayie Mungkin Takkan Menyanyi Lagi Kalau..." - Floor88 Cari Bakat Baru

Komen Terbaru

Quote chicozinn 10-2-2020 03:49 PM
Jonesy replied at 10-2-2020 03:09 PM
Entah ler shuben R. Ilya ni.
Kawen kerana cinta ke atau opportunist.
Raja Ilya pun gigih betui ...

rasa laki dia ni opportunist la..kena ingat walaupun raja parpu ni retis kelas F tapi dia masih lagi retis so ni la peluang laki dia utk rebut pluang nak femes cpat gittuh

Lain-lain Komen

Quote Mizlyn 20-1-2020 12:04 PM
lawa songkek yg derang pakai... rejeki derang nk sanding segenap benua
Quote Melur1 20-1-2020 12:07 PM
konsep ala2 renewing their vows ke??
Quote Atata 20-1-2020 12:08 PM
Laki dia ada aura scammer/conman
Quote Melur1 20-1-2020 12:08 PM
pasai pa muka tok laki dia seiras dgn wajah cg english aku zaman2 sekolah dulu
Quote beta_carotene 20-1-2020 12:17 PM
Dah sunat ke hubby sheols
Quote ejrazak 20-1-2020 12:20 PM
Apa sebenarnya fungsi sheols ni dlm industri? mcm x pnh nmpk dh berlakon. Ke berlakon kat Hollywood jah
Quote Meiizu 20-1-2020 12:28 PM
magazine photoshoot kot??????
Quote doubleA 20-1-2020 12:31 PM
Sanding/kahwin la bape kali pun noks. Lawa songket tu, tapi without rompol melarat bawah tu lagi lawo kot
Quote sarah_ary2 20-1-2020 12:35 PM
Atata replied at 20-1-2020 12:08 PM
Laki dia ada aura scammer/conman

Yup ai pun nampak mcm tue mcm pelik
Quote sarah82 20-1-2020 12:36 PM
Dari atas.. Muka dia nampak pelik..
Quote fliphair8 20-1-2020 12:36 PM
hakak korek idung sat...tgh pikir nak wat pe ni
Quote fazamania 20-1-2020 01:04 PM
Asyik naik pelamin jah..bile nak wanok
Quote LuvAurora 20-1-2020 01:10 PM
ropol tu buat semak ja..baju laki sheols lawa
Quote Yusrah 20-1-2020 01:13 PM
bestnya nak kawin merata dunia tapi baju tak cantuk, byk sgt ropol2 semak
Quote ffbeauties 20-1-2020 01:13 PM
beta_carotene: Dah sunat ke hubby sheols

Muslim ke?
Quote mieymiey 20-1-2020 01:20 PM
Video nikah mana?
Quote MsKathryn 20-1-2020 01:25 PM
I guess ada event pasal wedding so organizer jemput raja ilya n hubby..
Quote lasagna 20-1-2020 01:30 PM
kawen pun kat luar negara. akad nya ada ke idok?
Quote kiah_mai_pulak 20-1-2020 01:31 PM
mana gambar akad nikah nya remilah oiii???

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top