Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Emma Maembong Bakal Kahwin Dengan Anak Raja?

20-1-2020 10:05 AM|Oleh: top5complete | Komen: 202

Emma Maembong muncul kembali dengan gosip panas apabila media mendedahkan yang pelakon popular itu bakal berkahwin tahun ini.

Apabila ditanya pihak media, Emma berkata gosip bakal berkahwin itu adalah satu doa buat dirinya.


Foto: IG

Memetik Harian Metro, ada sumber mengatakan bahawa pelakon itu bakal berkahwin pada Februari ini dengan kerabat diraja.

Menurut laporan itu lagi, tidak diketahui mengapa Emma memilih untuk merahsiahkan berita gembira itu daripada pihak media walaupun dikatakan dia sudah pun memberitahu beberapa rakan dalam industri mengenai perkahwinan tersebut.


Foto: IG


Foto: IG

Sekiranya gosip ini benar, sudah pasti ramai peminat Emma tidak sabar untuk melihat pelakon cantik itu naik pelamin dan ingin mengetahui siapakah jejaka yang berjaya mencuri hatinya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 202
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Sendu Tanpa Pasangan Di Sisi, Sufian Suhaimi Nak Main Tinder?

Komen Terbaru

Quote de_ikea 12-2-2020 07:55 PM
Kenapa iols terbaca nak kawin dgn anak raja ema

Lain-lain Komen

Quote biozipstar 20-1-2020 10:13 AM
kalau betul, jeles jahlop... heheh... tapi tahniah lah kalau betul nak kawen, kawen dengan siapa pun okay asalkan boleh terima seadanya...
Quote RatuDunia94 20-1-2020 10:33 AM
Kerabat malaysia ni pusing2 retis gak buat jd bini..
Quote TerataiMelur02 20-1-2020 10:48 AM
Tahniah la bakal menamatkan zaman anak dara
Quote dineo 20-1-2020 10:52 AM
No 1 - better la rahsia drpd media , lepas dah selamat semuanya baru la announce and live peacefully away from.media

Bukan apa lepas tersebar kat media byk org yg tak suka akan doa kehancuran, people ruins beautiful things , dah byk sgt kan contoh2 sebelum ni


No2 kesiannya kamal adli huhuhu
Quote husna_amal 20-1-2020 10:59 AM
Kerabat tu dah fikir baik2 ke nak nikah dengan emma. Dengan macam2 kisah silam yang tak berapa baik tentang emma ni.
Quote shania88 20-1-2020 11:00 AM
walaupun si emma ni very the sosial
tp iols respect dia tak abaikan bapa dia dan syg gila adik dia yg oku tu

sejenis yg bertanggungjawanb dan penyayang
pasal sosial hidup dia tu lantaklaa

dari yg jaga diri baik2 bertudung labuh
tapi dgn mak pak kurang ajar duit dapt utk diri sendir
buat apa

lebih baik si emma ni
Quote Pujangga22 20-1-2020 11:01 AM
tak sbr nengok emma naik pelamin...bosan kepit sn sini ngn llalki..staus kami hanya kawan rapat...adeh
Quote shania88 20-1-2020 11:03 AM
husna_amal replied at 20-1-2020 10:59 AM
Kerabat tu dah fikir baik2 ke nak nikah dengan emma. Dengan macam2 kisah silam yang tak berapa baik  ...

ala uols
bini2 kerabat lain cam lah kisah silam dulu bagus sgt
iols confirm 95 % bini2 kerabat yg lelain sebelum ni dah lama tak ada dara
Quote newyork 20-1-2020 11:06 AM
Kerabat tu haruslah perangai sekufu dgn emma tak yah acah suci2 sgt, kerabat perak ja nampak senonoh..
Quote anaktoyol 20-1-2020 11:12 AM
confirm bukn dari johor dan pahang....
Quote mieymiey 20-1-2020 11:14 AM
Tahniah la kalau betul. Better la sheols ni kahwin, semoga lepas ni sheols menjaga kehormatan diri dan suami.
Quote KIM.K 20-1-2020 11:40 AM
shania88 replied at 20-1-2020 11:00 AM
walaupun si emma ni very the sosial
tp iols respect dia tak abaikan bapa dia dan syg gila adik dia  ...

Aku belum pernah jumpa orang bertudung labuh kurang ajar dengan mak bapak kecuali dia terpaksa halang dari mudarat dan bahaya. Cerita wayang

Yang ada, bertudung sakan offer kerang sana sini pastu freehair. Memberontak dengan mak bapak, nasihat pun tak makan. Kawin la kau dengan spesis laki simpan pompuan. Mamat2 liberal yang pilih pompuan less mudarat

Quote keknaih 20-1-2020 11:44 AM
semoga akan benar2 berlaku danbukan cerita syok sendiri
Quote ehehnurza018 20-1-2020 11:44 AM
Edited by ehehnurza018 at 20-1-2020 11:51 AM
anaktoyol replied at 20-1-2020 11:12 AM
confirm bukn dari johor dan pahang....


Selangor lorh. Kerabat jauh.
Quote KIM.K 20-1-2020 11:46 AM
newyork replied at 20-1-2020 11:06 AM
Kerabat tu haruslah perangai sekufu dgn emma tak yah acah suci2 sgt, kerabat perak ja nampak senonoh ...

Biasanya tok laki tu lebih advance dari pompuan. Heshe cari bini terbaik la tu

Goodluck kat ikan kembong family walaupun meluat tengok perangai tak semenggah, propa kuat, pendek kata bad personal experience but everybody deserves bahagia
Quote misuke 20-1-2020 11:48 AM
yg untung si syed tu jugakk.. kenyang pree ja
Quote duffyduck 20-1-2020 11:54 AM
shania88 replied at 20-1-2020 11:00 AM
walaupun si emma ni very the sosial
tp iols respect dia tak abaikan bapa dia dan syg gila adik dia  ...

Kan.. she deserves good life. I hope she will end up with a good man, as a reward of taking care of his old man. Gittewww
Quote tikusmontok 20-1-2020 12:01 PM
kalau betul makan ati la jijang..semua x kawen anak raja
Quote tikusmontok 20-1-2020 12:02 PM
anaktoyol replied at 20-1-2020 11:12 AM
confirm bukn dari johor dan pahang....

jgn2 negeri sebelah

Lihat semua komen(202)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136537s Gzip On
To Top