Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Belum Mula AJL34 Lagi, Dah Ada Bandingkan Awal Ashaari Dengan Alif Satar?

17-1-2020 05:09 PM|SakuraJo| Komen: 61

Ramai yang ternanti-nantikan siapakah pengacara untuk majlis Anugerah Juara Lagu 34 yang bakal diadakan pada 9 Februari ini.

Nampaknya semua persoalan sudah terjawab apabila Awal Ashaari bakal digandingkan dengan Sherry Alhadad dan Haziq Hussni nanti.

Wah, pastinya ramai yang akan membandingkan Awal dengan Alif Satar yang mengacara AJL sebelum ini.

Foto: IG
Mengakui perkara itu, Awal sememangnya sudah 'bersedia' dengan situasi tersebut.

Katanya, setiap pengacara mempunyai cara masing-masing.

"Setiap pengacara mempunyai kekuatan dan kelebihan masing-masing. Alif mempunyai satu aura dan juga kredibiliti yang hanya dia saja yang ada.

"Saya juga mempunyai cara mengacara yang tersendiri. Kalau orang luar nak bandingkan memang akan ada.


"Namun, ia ada perbezaan apabila mengacara berdua dengan bertiga. Tapi saya tidak khuatir dan akan ambil yang positif kerana Alif kawan saya," katanya kepada Astro Gempak.


Bagi yang sudah lupa, Awal merupakan pengacara rancangan One In a Million pada 2006. Pada ketika itu, Alif Satar adalah salah seorang peserta dalam program itu.

"Alif merupakan salah seorang peserta yang pernah berada dalam program yang saya mengacara.

"Tiada istilah untuk berlawan atau melihat siapa lagi bagus. Alif adalah junior saya yang juga mempunyai bakat yang sangat besar," ujarnya.


Betul tu, tak perlulah nak bandingkan mereka ya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 61
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Dapat Anak Dengan Bini Baru, Jangan Lupa Anak Dengan Bekas Isteri"

Komen Terbaru

Quote miss_strangers 28-1-2020 03:20 PM
Lavender_Violet replied at 28-1-2020 02:59 PM
Heols dah kembali mengacara Melodi kah?

Yup sisthur...Makin stylo jannanick bergandingan dgn awal yg mmg stylo tu

Lain-lain Komen

Quote missbigrockstar 17-1-2020 05:33 PM
Rasa awal ni ok lagi. Dia pun ada experience bertahun. Dia sure kot mana nak mencelah and kot mana patut bagi ruang rakan pengacara bercakap. Especially geng pengacara yg dominan, havoc mcm sherry, janna. Yg aku kesian tgk si hady mirza episode 1 satu dansa dan sing bergandingan sherry. Kerja hady membaca que cara2 mengundi. Kesian. Kena sapu dgn sherry yg conquer pentas. Rasa masa tu mcm sherry mengacara sorang je haha
Quote MsKathryn 17-1-2020 05:37 PM
Ok je dia jd host... masing2 ada la style sendiri
Quote incess.my 17-1-2020 05:51 PM
Boleh je, awal atau aliff satar. Jangan nabil sudey!
Quote miss_strangers 17-1-2020 06:49 PM
incess.my replied at 17-1-2020 05:51 PM
Boleh je, awal atau aliff satar. Jangan nabil sudey!

Betul, tolong jangan bagi pelawak bagi host AJL..alif or awal , both okay..
Quote unguaurora 17-1-2020 07:05 PM
Awal skema sgt. Bosan, teringat oiam dulu. "Baiklah rakyat malaysia..bla3"
Quote anony-mous 17-1-2020 07:11 PM
I vote awal. Dah 2y berturut si alip. I suka alip, so utk elakkan org muak, ok la tuka dgn awal. Cuma hrap sherry pon tukar. Xtau kenapa teringin tgk emma kembong mengacara
Quote nazjula91 17-1-2020 07:21 PM
#TEAMALIFSATAR
Quote RumiMenari 17-1-2020 07:22 PM
I sokong Awal sbb dah lama tak hencap dia hahahha... Akak asah kuku siap2...
Quote crazybeach 17-1-2020 07:29 PM
unguaurora replied at 17-1-2020 11:05 AM
Awal skema sgt. Bosan, teringat oiam dulu. "Baiklah rakyat malaysia..bla3"

alif satar pun macam ada jah address rakyat malaysia masa hosting. masa big stage pun macam address jugak indon brunei singaporean semua
Quote incess.my 17-1-2020 08:14 PM
miss_strangers replied at 17-1-2020 06:49 PM
Betul, tolong jangan bagi pelawak bagi host AJL..alif or awal , both okay..

Khen... nanti artis bertanding pun jadik modal nk buat lawak dia... muak dah dgn nabil
Quote jijioaynna 17-1-2020 09:33 PM
I lagi suke kembailkan FBI,ally n cheryl...n setuju sgt to say NO to pelawaks2 as pengacara majlis berprestij like AJL or whatnot.booo nabil boooo jihan!
Quote scrocth 17-1-2020 09:51 PM
jijioaynna replied at 17-1-2020 09:33 PM
I lagi suke kembailkan FBI,ally n cheryl...n setuju sgt to say NO to pelawaks2 as pengacara majlis b ...

Haritu paknil flashback blk anugerah planet muzik 2003 yg buat kt KL. Masa tu pengacara nya sarah sechan, aznil, linda onn, najip ali  n sorg lg pengacara spore sorg. Mmg nampak grand habis event masa tu. So sbnrnya meols ok jer pengacara2 kertu ni buat comeback memandangkan mereka byk pgalaman. Patutnya Media Prima maksimumkan Linda Onn kt program2 tv dorg. Sheols suatu ketika dulu darling astro ya.
Quote unguaurora 17-1-2020 11:06 PM
crazybeach replied at 17-1-2020 07:29 PM
alif satar pun macam ada jah address rakyat malaysia masa hosting. masa big stage pun macam addres ...

Tp xde la bosan sgt mcm awal tu.. Ntah x tau cmne nk eksplen
Quote pencintaABC 17-1-2020 11:12 PM
Awal is so bosan. Tapi better la dari tokgelang
Quote pencintaABC 17-1-2020 11:13 PM
Sarimah, Cheryl and Fbi plz (say no too Ff)
Quote Afie13 17-1-2020 11:17 PM
Alif satar tu cara dia mengacara sngat professional bnding dgn artis lain. Xde lawak2 yg x perlu n mengutuk org. Awal ni kdg2 jenis cakap lepas sikit itu yg kurang
Quote inspektoremos21 17-1-2020 11:18 PM
scrocth replied at 17-1-2020 09:51 PM
Haritu paknil flashback blk anugerah planet muzik 2003 yg buat kt KL. Masa tu pengacara nya sarah  ...

Last week iols tengok balik apm2003 dkt youtube. Memang gah habis. Tahun tu Siti & Sheila on 7 paling banyak menang awards. Pengacara pun mmg best. Anugerah Era pun gah sangat dulu
Quote Perawankota 17-1-2020 11:50 PM
OK lagi lah kalau Awal.. Jgn yg merepek2 pelawak2 tu udah
Quote fadz84 17-1-2020 11:58 PM
Pesal Alif Sattar x jd pengacara AJL tahun ni? Dia bakalan ganti FT untuk lagu ragaman ke?

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top