Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Tak Pernah Ada Masalah Mental. It's All Stupid," -Fathia Latiff

17-1-2020 03:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 124

Dah lama tak dengar cerita Fathia Latiff.

Kalau tahun lepas penuh dengan kontroversi, tahun ini Fathia harap dapat beri sinar baharu utuk dirinya terus berada dalam industri seni.

Kata aktres ini, dia masih dalam proses belajar mengawal diri daripada mengulangi kesilapan yang sama.

Foto: IG
"Untuk tahun ini saya mahu mengasingkan karier seni dan kehidupan peribadi. Saya hanya nak jadi diri sendiri.

"Saya tahu rakyat Malaysia sayangkan saya sebab itu saya cuba untuk berubah. Tapi tak boleh 100 peratus, kena buat pelan-pelan," katanya kepada mStar Online.


Sebelum ini Fathia pernah didakwa mempunyai masalah mental dan menghidap penyakit bipolar.

"Saya tak pernah ada masalah mental. it's all stupid dan saya tak pernah jumpa doktor.

"Kontroversi memang akan terjadi dalam dunia selebriti. Tak kena mengena dengan masalah mental," tambahnya.



Apa pun semoga Fathia dapat kembali menghiasi kaca televisyen dengan lakonan mantapnya.

Ada yang rindu Fathia berlakon tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
1
0
Komen: 124
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Belum Mula AJL34 Lagi, Dah Ada Bandingkan Awal Ashaari Dengan Alif Satar?

Komen Terbaru

Quote sweetfasha 14-2-2020 07:49 AM
kalau tak mental, addict agaknya

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 17-1-2020 04:02 PM
perbuatan pelik dia dah menunjukkan dia ni mental
Quote Pujangga22 17-1-2020 04:06 PM
klu bukan mental so what???
Quote MadameOnion 17-1-2020 04:14 PM
tekya gila..tekya gila..tekya gila...
Quote JENABREJAM89 17-1-2020 04:16 PM
Makin lama makin kepam lah u ni sis .....
Quote apedehal 17-1-2020 04:21 PM
Apa ke huduhnya...da standard nene housewife tu dah rupa
Quote lasagna 17-1-2020 04:23 PM
tu lah masalah kau sbb tak jumpa doktor, sbb kau acah2 kata kau tak sakit.
apooooo! ayat pun mengundang.
Quote Y-Nots! 17-1-2020 04:27 PM
MadameOnion replied at 17-1-2020 04:14 PM
tekya gila..tekya gila..tekya gila...


Quote starcity 17-1-2020 04:32 PM
Rasanya elok la dia lupakan terus bidang lakonan. Tak rasa ada produksi yg nak ambik kau berlakon fatiya. Semua org dah serik sebab disiplin kau mmg hauk. Sekarang ni pun dah ramai pelakon2 yg lebih muda
Quote Pujangga22 17-1-2020 04:39 PM
starcity replied at 17-1-2020 04:32 PM
Rasanya elok la dia lupakan terus bidang lakonan. Tak rasa ada produksi yg nak ambik kau berlakon fa ...

Kan...buat migrain pihak prduksi n pengarah jer...
Quote diggerr 17-1-2020 04:46 PM
Semoga cecepat berubah sis
Quote balakkampung 17-1-2020 04:47 PM
kusss semangat..sekali imbas baca tajuk  tadi ingatkan Fauziah Latiff..
Quote cikatilia 17-1-2020 04:53 PM
mata iols pon ada eyebag tau
tapi eyebeg dia ni nampak mcm aneh pelik

dia ni cuba tgk cermin lama2. .tgk muka tu..
ada meh org lain mata cam dia

Quote epuepy 17-1-2020 04:58 PM
Org gile x kn ngaku dia gile
Quote sharlenetexas 17-1-2020 05:00 PM
Mengapa makin menghuduhkan diri kakya oi?
Quote epuepy 17-1-2020 05:01 PM
Btw, dh start buat preloved item kt ig.  Sengkek sgt dh ke?
Tekya kena la start grooming image balik. Baru la job mencurah2 mcm air. Dia berlakon pn bkn sepohon kayu.
Quote sukacactus 17-1-2020 05:10 PM
MadameOnion replied at 17-1-2020 04:14 PM
tekya gila..tekya gila..tekya gila...

Kahkahkahkahkah
Quote eyansss 17-1-2020 05:12 PM
epuepy replied at 17-1-2020 04:58 PM
Org gile x kn ngaku dia gile

manakala yang tak gila sibuk mengaku gila...  hahaha...
Quote apraditha 17-1-2020 05:25 PM
org kata dia addict betul ke?
Quote soretos 17-1-2020 05:36 PM
Dia mmg nampak sengaja nk tunjuk dia kepam.. Dah bosan kot jadi cantik

Lihat semua komen(124)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141979s Gzip On
To Top