Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bayi Baru Lahir Dibaham Anjing Dalam Bilik Bedah

17-1-2020 01:59 PM Komen: 35
Mengejutkan, seorang bayi di India dikatakan mati dibaham anjing liar di dalam dewan bedah di sebuah hospital.

Memetik laporan BBC, pihak polis bertindak menutup hospital swasta itu dan mendakwa kakitangannya dengan tuduhan membunuh susulan kes berkenaan.

Difahamkan, bayi malang itu diserang beberapa ekor anjing yang masuk ke dalam hospital menerusi tingkap. 

Ia hanya disedari oleh ahli keluarga selepas mereka mendengar bunyi bising salakan anjing di bilik berkenaan. 

Kredit foto: BBC

Keluarga mendakwa bayi itu ditinggalkan di dalam dewan bedah dengan tingkap terbuka menyebabkan serangan itu berlaku.

Kami sedang menunggu laporan bedah siasat sebelum tangkapan boleh dibuat berhubung kematian ini, kata pihak penyiasat. 

Namun, pihak hospital mendakwa bayi berkenaan meninggal bukan kerana serangan anjing. Bapa bayi itu berkata kepada Times of India,

"Terdapat kesan gigitan anjing pada dada dan mata kiri bayi," kata Ravi Kumar. 

Siasatan juga mendapati hospital itu tidak mempunyai lesen dan beroperasi secara haram. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
8
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Noraniza_Iblis 21-1-2020 04:59 PM
iols husnuzon je..
anjing tu pun tak tahan nk bersalin kut..

Lain-lain Komen

Quote honeybee1802 17-1-2020 02:04 PM
Ptt la depa tak mo balik sana...baru naknhidup dah kena ngappp
Quote sekngucing 17-1-2020 02:08 PM
kwsianya baby...
Quote MsKathryn 17-1-2020 02:28 PM
Aduh kesiannya...
Quote jazaa100 17-1-2020 02:31 PM
Hosp swasta pun tak de air con....kena bukak tingkap nk dpt udara sejuk....
Quote cmf_almondpecan 17-1-2020 02:40 PM
jazaa100 replied at 17-1-2020 02:31 PM
Hosp swasta pun tak de air con....kena bukak tingkap nk dpt udara sejuk....

Kalau ikut artikel ni, jangan kata aircond takde, lesen beroperasi pun takde.
Quote jazaa100 17-1-2020 02:42 PM
cmf_almondpecan replied at 17-1-2020 02:40 PM
Kalau ikut artikel ni, jangan kata aircond takde, lesen beroperasi pun takde.

Tapi blh dipanggil hospital swasta kannn ....
Quote Buritan 17-1-2020 02:45 PM
honeybee1802 replied at 17-1-2020 02:04 PM
Ptt la depa tak mo balik sana...baru naknhidup dah kena ngappp

Jahat hangg.. komen boleh tolak tacang nii..

Acehand - 98.. provocation
Quote Buritan 17-1-2020 02:46 PM
jazaa100 replied at 17-1-2020 02:42 PM
Tapi blh dipanggil hospital swasta kannn ....

Elok sikit dr jsmban awam kot.. terus dpt sepital swasta
Quote Boomibulat 17-1-2020 02:49 PM
PPRTnya hospital..anjing pun blh masuk..
Quote sapeka 17-1-2020 02:50 PM
Boleh pulak hanjing ada dlm bilik bedah
Quote jazaa100 17-1-2020 02:50 PM
Edited by jazaa100 at 17-1-2020 02:53 PM
Boomibulat replied at 17-1-2020 02:49 PM
PPRTnya hospital..anjing pun blh masuk..


Anjing masuk ikot tingkap okay.....

Aku dpt bygkn ni style hosp peninggalan british dulu sblm pulang meninggalkn malaya....
Quote Armand2018 17-1-2020 02:52 PM
Hospital swasta taraf pprt ke
Quote i_is_kennot 17-1-2020 02:58 PM
Skerinya chuols..
Quote minguk 17-1-2020 03:06 PM
macam mana anjing boleh masuk hospital? dalam bilik bersalin pulak tu
Quote tikusmontok 17-1-2020 03:07 PM
kuss semangat..tgk tajuk ingat negara selet, rupa2nya negara rentung..tp citer2 pelik gitu 2 kaum ni jer.

eh silap ..3 kaum...satu lg indon.
Quote Artemesiaa 17-1-2020 03:13 PM
Teruknya tahap keselamatan hospital sampai anjing boleh masuk senang2 macam tu je
Quote Yustan 17-1-2020 03:19 PM
Baru tgk cite mersal mlm tdi pasal etika salah di hospital india
Quote diggerr 17-1-2020 04:47 PM
Kesiannyaa wehhh
Quote honeybee1802 17-1-2020 04:56 PM
Buritan replied at 17-1-2020 02:45 PM
Jahat hangg.. komen boleh tolak tacang nii..

Acehand - 98.. provocation

Kenyataan kot..dia takleh nak tolak dah..hahaaha....ada dulu aku baca kt fb kisah accident ke jatuh sakit kt india..punya la payah..dengan incompetence lgk doktor n stag

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top