Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Netizen Jangan Melampau, Fitnah Nabila Larang Sharnaaz Jumpa Anak

19-1-2020 09:48 AM| Komen: 67

Noor Nabila menafikan dakwaan netizen yang menuduhnya melarang Sharnaaz untuk berjumpa dengan anak mereka Jebat Jayden yang kini berusia setahun.

Foto Instagram

Memetik laporan Mstar, biarpun mereka sudah berpisah, tanggungjawab untuk membesarkan anak adalah kewajiban mereka berdua dan anaknya perlukan kasih sayang kedua ibu bapanya. 

"Saya tak pernah halang atau sekat dia untuk berjumpa dengan anak kami.

"Walaupun banyak yang memfitnah cakap saya tak bagi jumpa anak, malah saya tak pernah ada niat untuk pisahkan mereka, " katanya. 

"Insyallah saya akan teruskan niat saya untuk sama-sama membesarkan anak kami, " tambahnya lagi. 

Foto Instagram


Nabila telah membuat permohonan interim hadanah (hak jagaan sementara). Permohonan interim hadanah itu difailkan pada 13 September lalu untuk menentukan hak lawatan Sharnaaz Ahmad dengan anak mereka.

Semoga netizen lebih beradab ketika mengeluarkan komen tentang keluarga mereka. Doakan juga agar mereka bersatu kembali.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 67
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Kalau Boleh Nak Watak Cacat Dan Gila, Izreen Azminda Kembali Ke Pentas Lakonan

Komen Terbaru

Quote lasagna 13-2-2020 09:07 AM
asal manjang gambo nanaz pgg jebat jer msti bdk tu nanges? byk kali prasan
yg tukang amek gambo tu pun, tgu ler jebat tu ok sket br lah snap gambo.

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 19-1-2020 10:15 AM
Belum terbiasa bergelar ibu tunggal. Banyak sangat statement dia buat
Quote Cicisweets 19-1-2020 10:18 AM
Habis laki hang dok buat drama swasta mcm mana netizen tak salah anggap
Quote mawarika 19-1-2020 10:41 AM
Balik je la kt nanas tu. Makin helok dah tgk.. buat apa keras2.. keras lain takpa..
Quote shernazz 19-1-2020 10:45 AM
Tapi masa jebat admitted kat spital swasta..
Mmg ada diberitahu bahawa sanaz x boleh naik junpa jebat di wad  
Quote kaklimahcomot 19-1-2020 11:05 AM
shernazz replied at 19-1-2020 10:45 AM
Tapi masa jebat admitted kat spital swasta..
Mmg ada diberitahu bahawa sanaz x boleh naik junpa jeb ...

Biar btul? Yg kt ig jebat, nanaih dok ats katil bg jebat mkn ubt tu ape? Ada sorg follower nanaih komen, dia nmpk nanaih jaga jebat mlm. Siang kak nab plk.
Quote kaklimahcomot 19-1-2020 11:07 AM
Cicisweets replied at 19-1-2020 10:18 AM
Habis laki hang dok buat drama swasta mcm mana netizen tak salah anggap

Ada ke netizen prtikai? Xpnh bca plk komen mcm tu. Yg sllu nmpk, netizen tnya, np sllu jmpa kt rmh kak nab je. Xde plk nk bwk jebat jln2 .kak nab ni bikin cerita sj..
Quote shernazz 19-1-2020 11:32 AM
kaklimahcomot replied at 19-1-2020 11:05 AM
Biar btul? Yg kt ig jebat, nanaih dok ats katil bg jebat mkn ubt tu ape? Ada sorg follower nanaih  ...

Tu kat spital.lain
Ni kat spital lain...jebat ada masuk spital 2 atau 3 kali kan sebab sakit diantu
Masa tu dh krisis dah...tapi depa x ngaku..
Tahun lepas...
Quote shernazz 19-1-2020 11:36 AM
kaklimahcomot replied at 19-1-2020 11:05 AM
Biar btul? Yg kt ig jebat, nanaih dok ats katil bg jebat mkn ubt tu ape? Ada sorg follower nanaih  ...

Kalau tak.silap...lepas tu depa ada berdamai sekejap pastu terus berpatah arang....
Naseb nanaz propesenel xde la nak argue argue kat bawah tu...
Pasal malam.nanaz jaga iols xtau sebab masa tu yang diberitahu tu siang..
Quote Kurex 19-1-2020 11:37 AM
padah sskjp
Quote gebugebas 19-1-2020 11:40 AM
shernazz replied at 19-1-2020 11:36 AM
Kalau tak.silap...lepas tu depa ada berdamai sekejap pastu terus berpatah arang....
Naseb nanaz p ...

Kejinye nab..oo kes xleh naik tgk jebat tu time jebat sakit sblm rye tu eh..yg sblm depa brbaik smula tu?
Quote Cicisweets 19-1-2020 11:40 AM
Edited by Cicisweets at 19-1-2020 11:42 AM
kaklimahcomot replied at 19-1-2020 11:07 AM
Ada ke netizen prtikai? Xpnh bca plk komen mcm tu. Yg sllu nmpk, netizen tnya, np sllu jmpa kt rmh ...

Ada aihh sampai ig nabila depa tanya sebelum dia buat limit Komen,Kat ig nanaih lagi la.
Quote Cicisweets 19-1-2020 11:42 AM
Nanaih kalau tengok nabila bawa jebat berjalan lagi kuat drama dia,mcm la mak tu nak bawak lari
Quote Cicisweets 19-1-2020 11:44 AM
mawarika replied at 19-1-2020 10:41 AM
Balik je la kt nanas tu. Makin helok dah tgk.. buat apa keras2.. keras lain takpa..

Penat nanaih pulun buat badan last last bini dah move on
Quote Pujangga22 19-1-2020 11:55 AM
buat anak togther2 kena lh jaga together2..
Quote shernazz 19-1-2020 12:03 PM
gebugebas replied at 19-1-2020 11:40 AM
Kejinye nab..oo kes xleh naik tgk jebat tu time jebat sakit sblm rye tu eh..yg sblm depa brbaik sm ...

Hah ye...
Jadi gossip mossip mak jemah jugak la antara staff situ...
Hahahha...tapi bagai angin lalu aje lah sebab ramai retis retis admit situ
Hahaa...
Quote meteorspeed 19-1-2020 12:05 PM
Aku berharap nanas fight tuk anak. Mintak hak pejagaan penuh
Bior meroyan kak nab.
Nak sgt tunjuk kuasa. Nanas sila guna kuasa ko as a suami
Quote RumiMenari 19-1-2020 01:19 PM
Cerai ke tak cerai ke i still Team nanas

To nanas, padan muka terjebak dgn kak nab.
Quote ajinomotonosuga 19-1-2020 01:28 PM
Kurex replied at 19-1-2020 11:37 AM
padah sskjp

Apa tu sskjp..sekolah asrama penuh jenis kebangsaan ke?

Atau sex sekejap.. a quickie?
Quote apedehal 19-1-2020 01:45 PM
shernazz replied at 19-1-2020 11:32 AM
Tu kat spital.lain
Ni kat spital lain...jebat ada masuk spital 2 atau 3 kali kan sebab sakit dian ...

Fitnah..korga lopak n kak nab semua terbaik2 terpelajar terpaling ada adab semua ter2, masakan nak buat nenas kaki drama tv3 pukul 7 mcm tu..agak2 la kalau nak dengki, makin dengki makin lopak n korganya kaya kau hader??

- Cicirit
Ajjjjjjjjjk lopakland merangkap penjilat hajah lopa indonesenel, mamatin yang&glebeh, kajenab, hangjeden, sepupusepapat kaum kerabat sskjp

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top