Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kecoh Bila "Hakak" Berbogel Dalam Lapangan Terbang

16-1-2020 06:18 PM Komen: 46
Kecoh jadinya apabila seorang wanita tampil berbogel di Lapangan Terbang Antarabangsa Florida, Amerika Syarikat.

Memetik laporan Daily Star, terdapat sebuah rakaman video menunjukkan wanita berkenaan berjalan di dalam kawasan lapangan terbang dengan bertelanjang bulat selepas menanggalkan pakaian dalamnya. 

Kejadian berlaku di lapangan terbang di Florida itu pada tengah malam 13 Januari lalu. 

Kredit foto: Dailystar

Menerusi klip yang tersebar di Twitter itu, menunjukkan wanita yang tidak diketahui namanya berjalan di kawasan 'baggage'.

Bagaikan dirasuk, dia mula berbogel di hadapan para penumpang lain dan turut kedengaran menyanyi.

"Dia tak betul tu," kata seorang saksi kejadian yang dapat didengari menerusi rakaman itu. 

Pihak polis berkata wanita berkenaan menunjukkan tanda-tanda 'ekstrem paranoia' dan dalam keadaan khayal.

Para warganet turut tertanya-tanya apa sebenarnya yang berlaku kepada wanita berkenaan. 

Difahamkan wanita itu sudah ditahan dan ujian mental dijalankan ke atasnya. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diggerr 20-1-2020 05:24 PM

Lain-lain Komen

Quote Forfoxache 16-1-2020 06:24 PM
Kalau kat airport Msia confirm sah kena tarik masuk toilet ngan bangla kena rogol.
Quote Count_Romanov 16-1-2020 08:45 PM
Bogel tu kn culture mrk
Quote yuki812 16-1-2020 08:48 PM
apa nk kecoh..omputih dah biasa dah gini..
Quote prettyuglybabe 16-1-2020 08:48 PM
ini jarum-jarum halus..
Quote sukacactus 16-1-2020 08:57 PM
Nasib la ada bukti bergambar
Kalau x, mesti meroyan ahli forum
Quote Supersirap 16-1-2020 11:39 PM
Macam-macam hal sekarang ini
Quote GuaSayangMelaka 16-1-2020 11:47 PM
dia paneh tu ..husnuzhon
Quote Anakpatung7 17-1-2020 12:14 AM
Stress kot
Quote saviour_09 17-1-2020 08:09 AM
i need a link

uncensored link

Quote MadameOnion 17-1-2020 08:51 AM
kena flakka kot
Quote batu kikir 17-1-2020 09:33 AM
Takde lah aku terhegeh-hegeh nak tengok. Getik.
Quote AnaisAnais 17-1-2020 09:33 AM
Florida... apa nak heran.. kalo pakai baju pun serupa mcm tak pakai apa
Quote niena90 17-1-2020 09:40 AM
Kalau kat Malaysia yela nak pelik pun. Tapi this case happened in Florida so benda biasa je pada dorg berbogel ni anywhere anytime
Quote tikusmontok 17-1-2020 10:09 AM
Forfoxache replied at 16-1-2020 06:24 PM
Kalau kat airport Msia confirm sah kena tarik masuk toilet ngan bangla kena rogol.

org lain kat msia ni buta ke nak biarkan aja? kalau kat negara rentung tu aku caya...siap rogol berjemaah.

Quote bluebutter 17-1-2020 10:13 AM
prettyuglybabe: ini jarum-jarum halus..

Tk paham. Illuminati ke.
Quote husna_amal 17-1-2020 10:26 AM
Bogel suka-suka lah tu
Quote Forfoxache 17-1-2020 10:53 AM
tikusmontok replied at 17-1-2020 10:09 AM
org lain kat msia ni buta ke nak biarkan aja? kalau kat negara rentung tu aku caya...siap rogol be ...

Saya maksudkan orang Msia la. Bangla dengan Malaysia berpisah tiada. Cuba tanya thanos a/l kerala
Quote whadda 17-1-2020 10:53 AM
woww siap angkat tangan ala2 beyonce gituuu
Quote tikusmontok 17-1-2020 10:59 AM
Forfoxache replied at 17-1-2020 10:53 AM
Saya maksudkan orang Msia la. Bangla dengan Malaysia berpisah tiada. Cuba tanya thanos a/l kerala  ...

so kenapa dgn org msia? bangla tarik masuk toilet, org msia lain pakat tgk jer ke?

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top