Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Datuk Seri Siti Nurhaliza Sedia Timang Anak Kedua

16-1-2020 06:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 70

Anak perempuan Datuk Seri Siti Nurhaliza kini dah berusia dua tahun.

Menurut penyanyi nombor satu negara ini, dia dan suami bersyukur kerana Siti Aafiyah dikurniakan kesihatan yang baik dan membesar dengan bijak.



Biasalah sebagai ibu bapa pastinya mereka sentiasa berusaha memberikan yang terbaik kepada untuk Aafiyah.

Anak sulung dah besar, tak nak tambah anak yang kedua ke?

Foto: IG
Kata Siti, dia memang dah bersedia untuk menimang cahaya mata kedua!

Bagaimanapun  semuanya terserah pada ketentuan dan rezeki dari Allah SWT.

"Saya ever-ready, ada rezeki daripada Allah saya terima dan saya juga berusaha," katanya kepada Gempak.


Wah, harap Datuk Seri Siti dan suami dimurahkan rezeki.

Mana tahu lepas ni ada rezeki timang bayi lelaki pula kan.

Sama-sama kita doakan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 70
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Kalau Boleh Nak Watak Cacat Dan Gila, Izreen Azminda Kembali Ke Pentas Lakonan

Komen Terbaru

Quote zafira 5-3-2020 10:50 AM
semoga dipermudahkan... amin...

Lain-lain Komen

Quote boojaat 16-1-2020 06:11 PM
Ever-ready.. rasa mcm bateri
Quote Boomibulat 16-1-2020 06:14 PM
Tanya sikit..knp nk tambah baby kena bgtau org.?
Quote RumiMenari 16-1-2020 06:15 PM
DK dah gomuk mcm laki Tya atau laki Tya yg nmpk tua mcm DK? Tanjat i ingatkan Ct peluk laki Tya

#lupenamalakiTya
Quote doubleA 16-1-2020 06:18 PM
Walaupun iols pun nak cakap perlu ke hebahkan?

Assume dia minta org doakan la kot eh, yela tokti, tambah la
Quote miracle_forever 16-1-2020 06:19 PM
RumiMenari replied at 16-1-2020 06:15 PM
DK dah gomuk mcm laki Tya atau laki Tya yg nmpk tua mcm DK? Tanjat i ingatkan Ct peluk laki Tya

# ...

asyraf kan. dah buat bariatric surgery nmpk la kurus sikit. tok k yg semakin gumuk
Quote misssakura 16-1-2020 06:33 PM
tok k n tok t nmpk sebaya jer
Quote Minami2013 16-1-2020 06:50 PM
Moga dipermudahkan..
Quote tikusmontok 16-1-2020 06:55 PM
So bila sperm nak bercantum tu tanak citer ke..alang2 nak canang kan
Quote HannahMontana 16-1-2020 07:20 PM
gigi kuning nya tok miang tu ,tu baru gigi,xmampu beli ubat gigi ke????. Kalau penis aku rasa teruk berkerak bersawang ...eiiiiiiiiiii
Quote Melur1 16-1-2020 07:22 PM
wajah piyah photocopy dato k
Quote sleepandream 16-1-2020 07:40 PM
Boomibulat replied at 16-1-2020 06:14 PM
Tanya sikit..knp nk tambah baby kena bgtau org.?

orang tanya sheols jawab lor....bila nak kawen bila nak dapat anak bila nak tambah anak...
dulu tiap2 tahun ada benang pasal sheols bila nak ada anak kandung.. tiap2 tahun jugak sheols jawab dgn tenang yach
Quote RumiMenari 16-1-2020 08:01 PM
I suke gile dgn piyah oren wlpun i hater tokti.. so utk next baby pun i doakan tokti & tok k dipermudahkan urusan.. tp kl piyah sorg pun jadilah.. hadiah paling istimewa..

Sis rumi fefeling mcm Maleficient.. menyampah dgn family aurora tp syg gile kt dia
Quote Kurex 16-1-2020 08:42 PM
RumiMenari replied at 16-1-2020 08:01 PM
I suke gile dgn piyah oren wlpun i hater tokti.. so utk next baby pun i doakan tokti & tok k dipermu ...

uols dah boleh ada baby dah
Quote Bittalker 16-1-2020 09:06 PM
Hokaylah tu. Tapi Kalau dah toK K pesakit kencing manis boleh ke membiak sperm nya tu?
Quote armin 16-1-2020 09:06 PM
Iols doakan siti dapat anak kedua ketiga dan seterusnya.
Quote nsmy 16-1-2020 09:19 PM
Amin...semoga dipermudahkan
Quote Orix 16-1-2020 09:38 PM
dah mcm makcik2 dah tokti.adoi. penyanyi no 1 negara kot hire la stylist
Quote abadi84 16-1-2020 09:40 PM
Bersedia rasanye ct dah brsedia bertahun lalulah
Rezeki jer lmbt lekat
Dpt sorang pun tah bape RM habiss
Semoga piya dpt adik
Quote EvieWanKenobi 16-1-2020 10:28 PM
kena rasa gembira ka macamana?

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top