Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ayie Floor88 Tiba-tiba Pengsan, Penonton Panik!

15-1-2020 11:30 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 129

Salah seorang ahli kumpulan Floor88 memuat naik sebuah video yang menunjukkan vokalis, Ayie tiba-tiba pengsan ketika sedang rancak membuat persembahan.

Keadaan yang sempat dirakam itu memaparkan detik cemas tersebut sehingga semua dalam keadaan panik.



Persembahan terpaksa diberhentikan serta-merta dan Floor88 memohon maaf kepada semua penonton yang hadir disebabkan perkara tidak dijangka itu.

Seperti dilaporkan Oh Media, Ayie sememangnya kurang sihat pada hari tersebut dan tidak menjamah makanan lain selain beberapa ulas durian sahaja.


Foto: IG Ayie Floor88



Apapun, punca Ayie pengsan masih belum diketahui dan diharapkan semua pihak mendoakan agar dia cepat sembuh serta mendapatkan rehat sepenuhnya.

Terkejut tiba-tiba tengah menyanyi boleh jatuh. Harap Ayie jaga kesihatan dengan baik selepas ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 129
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Fitnah Ibu Hisap Dadah

Komen Terbaru

Quote gideoncross 22-1-2020 06:39 PM
X knal tpi ni msti acute gastritis, iol dh prnh kna.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 15-1-2020 11:38 AM
suka tengok rambut dia nan rapi lebat terjaga tu....
Quote chandrahusin 15-1-2020 11:41 AM
kejadian di Seri Menanti yach
Quote MayaDelaRosa 15-1-2020 11:42 AM
Kesian nya..Get well soon..
Quote Rainrein 15-1-2020 11:43 AM
Dah la x sihat, x makan, pastu gi makan durian je. Pastu nak kena perform. Memang saja tambah penyakit dia ni.
Quote mieymiey 15-1-2020 11:44 AM
Sama kejadian dengan rakan duet heols la kan? Jatuh pengsan.
Quote Madel 15-1-2020 11:48 AM
Edited by Madel at 15-1-2020 03:49 AM

Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digoncang2 ,tampar2 muka org gitu
Adoooii
Dlm situasi kecemasan mcm gini..
Pertama2 jgn panik.
Quote puanbintang 15-1-2020 11:49 AM
penat sangatlah tu..tak makan pulak laginya..
Quote rosasen 15-1-2020 11:53 AM
Madel replied at 15-1-2020 11:48 AM
Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digon ...

kannn...sian plak tgk ayie kena mcm tu
Quote jijilaaa 15-1-2020 11:53 AM
penat sngat la tu...
Quote menah 15-1-2020 11:56 AM
gigih iolss search kt utube sebab kat opis block video...
Quote Orix 15-1-2020 11:58 AM
apsal iols rs mcm gimik jah?
Quote sayang_mulut 15-1-2020 12:00 PM
whoareyouus?
Quote anaktoyol 15-1-2020 12:00 PM
x sihat... perut kosong.. mkn durian.... wah... perut gassy... mmg combo dia bg... perut memulas,, bdn seram sejuk.. melayang mcm kena vertigo.....
Quote Madel 15-1-2020 12:01 PM
rosasen replied at 15-1-2020 03:53 AM
kannn...sian plak tgk ayie kena mcm tu

Buat nya time tu kena heart attack, dah nko goncang2 lagi badan org tu
Tak pasal2 terus kiok.
Quote Boomibulat 15-1-2020 12:10 PM
menah replied at 15-1-2020 11:56 AM
gigih iolss search kt utube sebab kat opis block video...

Kejamnya opis..semoga dpt keje lain secepat mungkin..
Quote Fazzbulous 15-1-2020 12:10 PM
Kurex replied at 15-1-2020 11:38 AM
suka tengok rambut dia nan rapi lebat terjaga tu....

tasty kan dia rex..i pun geram jee..kikikiki
Quote Ritacomels 15-1-2020 12:11 PM
I syak heols ni ada hb low, sebab iols pon selalu pitam tiba2 kalau penat
Quote doubleA 15-1-2020 12:17 PM
Memang terjelepuk dia jatuh. Semoga cepat sembuh
Quote ibu_haritz 15-1-2020 12:18 PM
Madel replied at 15-1-2020 11:48 AM
Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digon ...

dia tu mmg over..krg berkenan tgk dia dlm kump tu..mcm serba pandai...

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top