Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Doktor Puji Cef Kanak-kanak, Danish Tolak Tawaran Duta Suplemen

14-1-2020 06:33 PM Komen: 111
Cef kanak-kanak terkenal, Danish Harraz Abd Hafiz dilaporkan menolak sebarang tawaran terhadapnya bagi mempromosikan produk makanan tambahan bagi kanak-kanak.

Menerusi hantara Twitter, Danish berkata dia terpaksa menolak dan meminta maaf kerana tanggungjawab tersebut begitu besar terhadapnya. 

Foto: Twitter
Ia sekaligus menarik perhatian ramai doktor yang sememangnya menolak sebarang supplemen atau ada yang melabelnya 'produk sampah'.

Salah seorangnya, Dr Khairul Hafidz memberi reaksi kagum dengan ketegasan prinsip cef cilik ini. 


Saya sudah lama kagum dengan kerja kebajikan yang adik lakukan. Teruskan kerja ini, saya doakan adik terus berjaya,  katanya menerusi Twitter. 

Selain itu, doktor pakar buah pinggang, Dr Rafidah turut memuji pendirian kanak-kanak ini. 

Terima kasih. Terima kasih. Dari sudut hati saya. Semua orang patut ikut langkah kamu, katanya. 

Apa pula pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 111
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 19-1-2020 04:23 PM
Bergosip replied at 19-1-2020 03:12 PM
Parents Danish ni memang terbaik. Pandai dorang didik anak. Pernah nampak Danish dalam MHI dulu, t ...

Jarang jumpa bakers yg tak lokek ngan resipi. Jarang jgk jumpa online sellers yg support sellers lain yg jual barang2 serupa.

Lain-lain Komen

Quote sarah82 14-1-2020 06:46 PM
Aku suka betul budak ni. Cerdik...sopan dan pandai masak..
Quote imransulaiman 14-1-2020 06:55 PM
sarah82: Aku suka betul budak ni. Cerdik...sopan dan pandai masak..

Kan Sarah? Burnt ciskek dia amat sedap! {:good
Quote KIM.K 14-1-2020 07:08 PM
Kena telan supplemen tu jelah sampai 2-4 thn kontrak. Kalau takcukup research boleh rosak buah pinggang
Quote sarah82 14-1-2020 07:09 PM
imransulaiman replied at 14-1-2020 06:55 PM
Kan Sarah? Burnt ciskek dia amat sedap! {:good

Tu la.. Aku suka dia buat dan kngsi resepi.. Hasil dia berniaga dia beli barang2 sekolah utk kanak2 org asli.. Dia ni yg patut anak muda jadikan sebagai contoh.
Quote EvieWanKenobi 14-1-2020 07:16 PM
semoga bakat memasaknya terus berkembang..
Quote salmon-suki 14-1-2020 07:17 PM
imransulaiman: Kan Sarah? Burnt ciskek dia amat sedap! {:good

kat mana ek nak tgk dia?xtaw plak psl dia..hehe
Quote salmon-suki 14-1-2020 07:18 PM
Pasal supplement kanak2 ni,xyah laa..dorg tu saja nak tumpang populariti adik ni kot..mujur ler adik ni tolak..
Quote sarah82 14-1-2020 07:31 PM
salmon-suki replied at 14-1-2020 07:17 PM
kat mana ek nak tgk dia?xtaw plak psl dia..hehe

Cari ig dia Danish Harraz.
Quote salmon-suki 14-1-2020 07:35 PM
sarah82 replied at 14-1-2020 07:31 PM
Cari ig dia Danish Harraz.

Okehhhh..macehhhh..nanti jenguk2 ig dia..burnt ciskek tu susah nak cri y sedap..
Quote akies 14-1-2020 07:35 PM
Bagus budak ni.
Quote sarah82 14-1-2020 07:44 PM
salmon-suki replied at 14-1-2020 07:35 PM
Okehhhh..macehhhh..nanti jenguk2 ig dia..burnt ciskek tu susah nak cri y sedap..

Dia suka kongsi resepi. .mcm2 resepi dia kongsi.. Mmg Bagus budak ni.
Quote salmon-suki 14-1-2020 07:48 PM
sarah82 replied at 14-1-2020 07:44 PM
Dia suka kongsi resepi. .mcm2 resepi dia kongsi.. Mmg Bagus budak ni.

Dah jmpe ig dia..terus follow..hehe..nanti nak godek2..macehhhhh sarah!!
Quote Nana_Man 14-1-2020 07:50 PM
Sorry, i nk tumpang tanya.. ada kwn2 i yg online sellers jual supplement medigion, G99 Brain booster dan IQ Shukulata... i very tempted nk beli pasal anak i ada impt exam tahun ni. Apa pendapat uolls? Patut ke i beli? Atau beli jer supplements DHA,omega tu kat pharmacy saje?
Quote giyomi 14-1-2020 07:50 PM
akak pon kagum dek dgn pendirian adik ni...tak cam sesetengah selebriti sampah, sanggup gadaikan nyawa org  demi keuntungan diri sendiri...phuiii
Quote CiliPadiSedap 14-1-2020 07:50 PM
menurut kajian kaka vokuru  92% student mrsm sbpi tidak makan supplement mengarut timbang kilo. baki 8% tu makan sebab mak pak  masuk MLM atau pun stok bawah katil tak habis jual
Quote Zaien 14-1-2020 07:51 PM
suka dia sharing resepi...
best je tgk..
Quote sarah82 14-1-2020 07:55 PM
salmon-suki replied at 14-1-2020 07:48 PM
Dah jmpe ig dia..terus follow..hehe..nanti nak godek2..macehhhhh sarah!!

Sama2..hahaha..
Quote fealefea 14-1-2020 10:10 PM
Ini mmg ikon belia yang ptt dibanggakan. Tgk la ayat menolak dia. Sedap dibaca. Mcm resepi dia kene claim dgn org kelate nk niaga. Tenang aja walau acik yg lebih tua g attack peribadi dia.
Quote KekDurian 14-1-2020 10:18 PM
Bagus didikan parent dia ni...x hadap wang ringgit semata..kekrul bole take note ya

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090603s Gzip On
To Top