Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dituduh Rogol Dan Bunuh Budak Perempuan, Lelaki Dibakar Penduduk Kampung

Oleh: LilRose|14-1-2020 06:09 PM Komen: 19


Seorang lelaki dibakar hidup-hidup oleh sekumpulan individu selepas dituduh merogol dan membunuh kanak-kanak perempuan berusia enam tahun di Mexico.


Kredit foto: Daily Mail

Memetik The Sun, media tempatan melaporkan Alfredo Roblero dibelasah dan diikat pada tiang sebelum disimbah petrol dan dibakar di sebuah perkampungan berhampiran Cacahoatan, selatan Chiapas, Mexico.


Kredit foto: Daily Mail

Dia dituduh merogol dan membunuh kanak-kanak bernama Jarid yang dilaporkan hilang pada Khamis sebelum mayatnya ditemui keesokan harinya.


Kredit foto: Daily Mail

Difahamkan, polis yang kemudian tiba di lokasi kejadian bagaimanapun gagal menyelamatkan lelaki itu.


Kredit foto: Daily Mail

Berikutan itu, pihak berkuasa di Chiapas dalam satu kenyataan memberi amaran bahawa rakyat di negara itu tidak dibenarkan memgambil tindakan sendiri.

Malah, polis kini giat menjalankan siasatan berhubung kematian suspek.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Modngengade 15-1-2020 04:28 PM
Kurex replied at 14-1-2020 06:23 PM
ingatkan dua leluhur tu yg suka bakar bakar, rupanya ada leluhur lain yg perangai sama

kalau keling, bakar2 ni dh jadi kebiasaan

Lain-lain Komen

Quote Kurex 14-1-2020 06:23 PM
ingatkan dua leluhur tu yg suka bakar bakar, rupanya ada leluhur lain yg perangai sama
Quote sarah82 14-1-2020 06:48 PM
Mexico dah jadi negara outlaw dah..
Quote kelapaparut 14-1-2020 06:54 PM
Negara2 jajahan sepanyol biasenye perangai kampung sket, mcm mexico ni lah, filipina, venezuela..kalu jajahan inggeris elok sikit mcm spore, msia ,australia tp india tu exception sket nak lbh2 jd british
Quote violetungu 14-1-2020 07:17 PM
Dituduh??bermakna dia tak bersalah ke camne?
Quote EvieWanKenobi 14-1-2020 09:13 PM
kenapalah tak dihukum mengikut undang2?
Quote hasniey 14-1-2020 09:17 PM
Dh confirm ke pelakunye?kalau betul mmg selayaknye kene bakar hidup2.kalau difitnah,ai harap yg bakar dia pulak kene bkr hidup2
Quote misuke 14-1-2020 10:06 PM
ntah budak yg dirogol tu anak tokey dadah ke apa
Quote meisapoya 14-1-2020 11:02 PM
Baru dituduh. Kalau tak salah kesian lah...
Quote i_is_kennot 15-1-2020 08:51 AM
I is kennot brain
Quote batmana 15-1-2020 08:59 AM
Sbb tu ada jawatan hakim..nk kna ikut undang-undang
Quote Meiizu 15-1-2020 09:53 AM
contra plak dgn news last week kat yendia..dah le kena raped,mangsa tu plak kena bakar kalau bukak mulut
Quote ell768 15-1-2020 10:01 AM
kalau dh confirm selayaknya laa kan..kalau salah org mcmana?
Quote chicozinn 15-1-2020 10:09 AM
kalu betul dia tu pelaku, selayaknya la kena bakar cmtu..may rot ni hell..
Quote cmf_shalom 15-1-2020 10:32 AM
Edited by cmf_shalom at 15-1-2020 10:34 AM
kelapaparut replied at 14-1-2020 06:54 PM
Negara2 jajahan sepanyol biasenye perangai kampung sket, mcm mexico ni lah, filipina, venezuela..kal ...



Teknikalnya..Malaysia bukan jajahan British...baik malaya (kecuali penang, melaka dan singapura), sabah, sarawak
tu yg bbeza dengan india....yup india mmg betul2 kena jajah..

Quote justchu 15-1-2020 12:18 PM
Meiizu replied at 15-1-2020 09:53 AM
contra plak dgn news last week kat yendia..dah le kena raped,mangsa tu plak kena bakar kalau bukak m ...

kalo yg di sana tu another level, mebe otak depa diperbuat dari tahik
Quote minguk 15-1-2020 01:33 PM
tapi confirm ke dia yang buat?
Quote addved 15-1-2020 04:18 PM
Biarkan polis jalan kan tugas
Quote Artemesiaa 15-1-2020 04:22 PM
Mexico apa yang nak dipelikanya polis pun takut dengan gangster
Quote Modngengade 15-1-2020 04:28 PM
Kurex replied at 14-1-2020 06:23 PM
ingatkan dua leluhur tu yg suka bakar bakar, rupanya ada leluhur lain yg perangai sama

kalau keling, bakar2 ni dh jadi kebiasaan

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.376311s Gzip On
To Top