Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Isa Khan Tidur 3 Jam Sehari, Bekerja Keras Nak Menghalalkan Risteena

14-1-2020 11:21 AM|Oleh: Saiful| Komen: 95

Hubungan Risteena dan Isa Khan bukan lagi rahsia.

Kalau tengok di Instagram, memang 'melekat' sahaja berdua. Manis sungguh tak begitu?


Buat pengetahuan mereka sama-sama menjalankan bisnes menjual produk kurus badan dan berusaha keras memajukannya.

Tak segan  berkongsi tentang kisah percintaan mereka, Risteena baru-baru ini ada memuat naik video pendek, memaparkan perbulan WhatsApp bersama cinta hatinya itu.

Foto: IG
Menurut kakak kepada Ruhainies ini, tunangnya itu sanggup bekerja keras semata-mata untuk memabahagiakannya.

"Tak sangka dia bekerja keras sampai tahap tidur 3-4 jam sahaja sehari.

"Alasannya untuk menghalalkan saya. Rezeki dia datang mencurah," tulisnya di kapsyen.


Pasangan ini sebelumnya bertunang pada 23 November 2019 ketika bercuti di Bali.

Buat masa ini, mereka belum lagi menetapkan tarikh perkahwinan.


Sama-sama kita nantikan. Tak sabar rasanya nak melihat kebahagiaan mereka selepas bergelar pasangan halal. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 95
Komen

Previous : Puteri Balqis Sakit Sebab Guna Nama Anak Jin? - Ini Jawapan Mufti

Next       : "Kerana Lafaz Itu, Dah 4 Tahun Kami Belum Ada Anak,"-Shah Iskandar

Komen Terbaru

Quote ayra.e 19-1-2020 10:28 PM
Gosipnye pon..
Lahaii haha

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 14-1-2020 11:37 AM
nak halalkan apa dah 'melekat' cenggitu
Quote lazim 14-1-2020 11:42 AM
Nk kawen hnya perlu konek & pussy jah. Duit no 2. Tak payah nk acah2 nk halal sgt. Kisah ke kau halal haram
Quote Banananaa 14-1-2020 11:46 AM
Geletis depa ni
Quote mieymiey 14-1-2020 11:49 AM
Please la, penuh muntah iols satu baldi
Quote nanie 14-1-2020 11:50 AM
boring. nextttt
Quote cikatilia 14-1-2020 11:53 AM
fokus utama nak berjimak aje ye bila kawin

no wonder la byk yg xkekal..
turun katil aje dah blur wtf i am doing here
Quote Rainrein 14-1-2020 11:59 AM
Adik beradik getik ni bayar si sepol ke ape? Kalu x cite si kemut mesti kuar cite si cacat xleh makan basuh tangan sendiri ni. Loya weh.
Quote minguk 14-1-2020 12:03 PM
"awk, saya dah nak lelap ni."  
acah je sembang wasap. padahal dok sebelah sebelah..
macam tu la kisah kawan i dulu. hahaha
Quote sarah82 14-1-2020 12:03 PM
Aku relax2 tido 2-3 jam sehari sbb baby tua aku tido tak jerap tak pun aku meroyan kat IG.. Puii
Quote fliphair8 14-1-2020 12:05 PM
convo ngan jantan pun nak share kat public....aiyomaaaaaaa bebudak jaman ni
Quote de_ikea 14-1-2020 12:05 PM
Halal cemana dik?
Quote slyfynx 14-1-2020 12:07 PM
Mcm cibai da artikel. xde mende lain ke nk cite.
Pastu, rengsa lak baca jumpe leader2 ni. X payah nak Lovit2 sangat la.
Orang lain belajar susah2, golongan ni jgk yang senang lenang.
Quote apedehal 14-1-2020 12:10 PM
Montah la baca wasep convo korg..
Quote rantaikendoq 14-1-2020 12:10 PM
esok batang tubuh dah kena goncang 3 segi dah berjolok jolok
hilang segala ayat2 manis wasap ntah kemana hala
Quote ainashiqa 14-1-2020 12:17 PM
Ala dia ni.. X habis2 lg.. Tu pun nk share ke
Quote husna_amal 14-1-2020 12:30 PM
Harap2 jadi lah halalnya itu. Dah lama sangat dengan haramnya
Quote tintin22 14-1-2020 12:31 PM
Quote hzln 14-1-2020 12:35 PM
Bullshit
Nak halalkan sangat
Lengkapkan segala dokumentasi
Usung apak ko as wali, usung saksi2 dua2 pihak, usung jantan ko tu skali gi pejabat kadi
Nikoh

Budus
Quote azimodin 14-1-2020 12:35 PM
owhhh. sedar rupanya sekarang masih haram. tengok macam halal je

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089991s Gzip On
To Top