Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Saya Berada Di Pihak Yang Benar" - ADUN Dengkil Nafi Positif Dadah

Tukang Tulis|14-1-2020 02:13 PM Komen: 69
Adhif Syan Abdullah. Kredit foto: Facebook
Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Dengkil, Adhif Syan Abdullah menegaskan bahawa beliau berada di pihak yang benar walaupun turut ditahan bersama 15 individu lain dalam serbuan polis di sebuah kondominium pada malam 12 Januari.

Memetik laporan BH Online pada 13 Januari, beliau datang ke kondominium itu untuk menyertai sesi perbincangan dan tidak melakukan kesalahan undang-undang.

"Saya tidak boleh memberikan sebarang komen terhadap isu ini kerana ia sedang disiasat malah dinasihati tidak berbuat demikian.

"Namun saya boleh katakan, saya berada di tempat yang salah pada masa yang salah...malah saya tegaskan bahawa saya berada di pihak yang benar," katanya.

Adhif bersama Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman. Kredit foto: Facebook
Adhif yang juga Ketua Armada Selangor tidak menolak kemungkinan isu serbuan dan penemuan dadah di lokasi itu dirancang oleh pihak tertentu.

Beliau musykil kerana laporan awal tentang serbuan yang dilakukan oleh polis telah disebarkan termasuk dalam media sosial.

Walau bagaimanapun, Adhif menyatakan, beliau langsung tidak rasa tertekan kerana tahu mereka berada di pihak yang benar.

"Ketika ini pun saya tidak tertekan dengan pelbagai tohmahan dan tuduhan dan akan seperti biasa meneruskan kerja dan tanggungjawab kepada rakyat sebagai ADUN," jelasnya.

Adhif bersama Menteri Dalam Negeri, Tan Sri Muhyiddin Yassin. Kredit foto: Facebook
Beliau turut menafikan desas-desus tentang penahanannya dalam lokap polis kerana direman.

Adhif menjelaskan, beliau pulang lewat ke rumah kerana membantu siasatan polis terhadap rakan-rakan yang lain.

Isu ini boleh dielakkan jika perbincangan diadakan di pejabat atau di lokasi awam seperti kafe atau restoran. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
10
Bosan
0
Komen: 69
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote TaJwId 19-1-2020 03:35 PM

seram siot tgk gambar ni

Lain-lain Komen

Quote jcopy 14-1-2020 02:18 PM
kau buat malu parti je la gumuk woiii

camsial kau yg bersedap2 mendada dgn bohsia, macai2 PHacai terpaksa cover sial kau online offline

letak je jawatan tu ngok

ke tu satu2 nya jawatan yg kau ada???



Quote jazaa100 14-1-2020 02:21 PM
Ni rancangan parti pemerintah terdahulu ke?.....
Quote fliphair8 14-1-2020 02:36 PM
dek, kalo ko bawak lori ikan pun lebih halal keje dek, ramai yg ghupe cam ko ni bawak lori ikan, habih2 ko main ganja jek sebab nak ilangkan ngantuk....takde laa amik menda sintetik...
Quote Ina8895 14-1-2020 02:41 PM
Dah tau ada parti liar kat situ yang kau masuk jugak buat apa? Otak kau tertinggal kat rumah ke?
Quote jcopy 14-1-2020 02:45 PM
Ina8895 replied at 14-1-2020 02:41 PM
Dah tau ada parti liar kat situ yang kau masuk jugak buat apa? Otak kau tertinggal kat rumah ke?

nak tarbiyah kawan2 dia le tu, dah kul 4 pagi, siap2 tuk solat subuh

baik taw adun ph


Quote Rogue98 14-1-2020 02:50 PM
Awal2 dah menipu kantoi ckp ada kat rumah. Meeting kat condo ye... private party bising sampai jiran2 complain tapi konon kena perangkap...mcm sial jer.  Tp jgn risau lah Atuk n SS akan cover kau selagi boleh..ye tak?
Quote ajinomotonosuga 14-1-2020 02:52 PM
Gemok itam dan tak kuat berlari!  

Lagi bermaruah kau letak semua jawatan n bertaubat laa gemok

Ini mustiiii muslihat kerajaan terdahulu ye gemok

Butoh pak hang la gemok..bodoh..bingai..bahlul!

Nk wat caner gemok..muka hodoh ko tu tak kaaaburrrr laa mcm semburito tuu..klo tak buleh laa Saya bersyukurrrr tak di dakwa kerana video tak jelas!

Lenkali gemokkk..ko pakai topeng Bandi Amuk haaa...tingggi tinggggiii kepalaaa baaabiiii..yaaaahhhhhhhhh !!

Quote jofizo 14-1-2020 02:58 PM
pukul 4 pagi ko nak bermsyuarat apa.....
Quote epal21 14-1-2020 02:58 PM
Muka macam takde nur. Sapa aje lah yg percaya korang nak berdiskusi dlm bilik dgn muzik kuat sampai kena panggil polis & ada perempuan2 seksi.
Quote chicozinn 14-1-2020 03:01 PM
ajinomotonosuga replied at 14-1-2020 02:52 PM
Gemok itam dan tak kuat berlari!  

Lagi bermaruah kau letak semua jawatan n bertaubat laa gemok

aduh part last tu berdekah sial aku baca...
Quote cmf_shalom 14-1-2020 03:02 PM
Edited by cmf_shalom at 14-1-2020 03:04 PM
Ina8895 replied at 14-1-2020 02:41 PM
Dah tau ada parti liar kat situ yang kau masuk jugak buat apa? Otak kau tertinggal kat rumah ke?


bawa nafsu..dan alat kelamin.

otal tinggal kat umah-x pakai pon
Quote baghal_bortuqal 14-1-2020 03:04 PM
jcopy replied at 14-1-2020 02:45 PM
nak tarbiyah kawan2 dia le tu, dah kul 4 pagi, siap2 tuk solat subuh

baik taw adun ph






Quote cmf_shalom 14-1-2020 03:07 PM
ajinomotonosuga replied at 14-1-2020 02:52 PM
Gemok itam dan tak kuat berlari!  

Lagi bermaruah kau letak semua jawatan n bertaubat laa gemok



badan mcm ni..beb-adik-ird mmg tenggelam dlm tulang..
Quote szan 14-1-2020 03:08 PM
jcopy replied at 14-1-2020 02:45 PM
nak tarbiyah kawan2 dia le tu, dah kul 4 pagi, siap2 tuk solat subuh

baik taw adun ph

hahahahaahahah
Quote ajinomotonosuga 14-1-2020 03:15 PM
cmf_shalom replied at 14-1-2020 03:07 PM
badan mcm ni..beb-adik-ird mmg tenggelam dlm tulang..

Ko bersopan ke tu salom

Maksud ko punei dia ke? Ni perak

Klo kolompo kotey...gangsta selatan butoh

Batang balak..ni budak hipster

Member..ni Harold Robin..klo Ron Jeremy dia dick teruih...peter north tak bunyik..kuo air je..john holmes cock..klo french le coq

So far u understeng bro?

Ntah ntah gusti SUMO tu tadak kotey ye salom? Tapi depa kawin gak..kurious city laaaa
Quote ajinomotonosuga 14-1-2020 03:21 PM
epal21 replied at 14-1-2020 02:58 PM
Muka macam takde nur. Sapa aje lah yg percaya korang nak berdiskusi dlm bilik dgn muzik kuat sampai  ...

Muka tadak nurrr tapi muka ada kurrrr

Muke kurrrrreng semua nya!!!

Kureng ajor punye gumuk..puihhh kiri puihh kanan...ingat dugong ghupernya gemok tengah jalan haaaaa hahaha

Kenapa anak babi jalan tunduk?
Sebab depa maluuu

Kenapa gemok jalan tunduk?
Gemok khayal isap dadah..lennnntuk

Quote kucingitam 14-1-2020 03:24 PM
mungkin dia tersalah balik rumah kot..maklumlah dah pukul 4 pg kan...
Quote helicornia 14-1-2020 03:26 PM
meeting ye. abih urine positif tu apa cer?
Quote epal21 14-1-2020 03:31 PM
ajinomotonosuga replied at 14-1-2020 07:21 AM
Muka tadak nurrr tapi muka ada kurrrr

Muke kurrrrreng semua nya!!!


Hahaha. Iols suka pasal anak babi tu. Minta2 ada prk lagi.

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099307s Gzip On
To Top