Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bilionair Jepun Cari Bakal Isteri Untuk Teman Mengelilingi Bulan Tahun 2023

22-1-2020 10:51 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 6

Agaknya siapa yang sudi untuk menjadi teman hidup kepada bilionair Jepun, Yusaku Maezawa? Ada peluang terbuka untuk anda!

Seperti dilaporkan Astro Awani, Maezawa yang merupakan usahawan fesyen atas talian merasa hidupnya kosong dan sudah mula mahu mencintai seorang wanita.


Foto: The New Yorker

Dia juga mahu bakal isteri menemani dirinya untuk terbang ke bulan pada tahun 2023 dan pada masa sama, mahu mengambil peluang itu melafazkan rasa cintanya di ruang angkasa.

Antara ciri-ciri bakal isteri adalah wanita berusia 20 tahun ke atas dan mestilah bersedia untuk turut serta ke bulan.



Sebelum ini, Maezawa telah berpisah dengan kekasihnya, pelakon Ayame Goriki. Dia juga merancang untuk membawa penggiat seni bersama bagi mencetuskan sumber inspirasi untuk kerja mereka.



Terdapat dokumentari untuk pengembaraan ke bulan bertajuk 'Full Moon Lovers' yang akan disiarkan di AbemaTV.

Maezawa juga pernah menghadiahkan wang sebanyak ASD9 juta (RM36,689,400) kepada pengikut di Twitter bagi mengadakan eksperimen sosial tentang keberkesanan pemberian wang dalam meningkatkan kebahagiaan seseorang.

Beruntung siapa yang dapat memikat hati Maezawa, memang dilimpahi segala kemewahan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
5
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
3
0
0
Komen: 6
Komen

Previous : Tipah Tertipu! Lama Siram, Rupanya Pokok Palsu

Next       : "Abang Suka Ke Bambam" - Dedah Suami Curang Bersama Wanita Lain Di Aplikasi Omi

Komen Terbaru

Quote slavehunter 22-1-2020 11:31 PM
Suruh dia tunjuk bank account dia kat Meghan markle....  dipersilakan pindah kat bulan dan bintang pun takper.

Lain-lain Komen

Quote RumiMenari 22-1-2020 11:01 AM
Dia hanya nak realisasikan idea dia semata2.. bkn nk sgt bercinta
Quote Mfzg89 22-1-2020 11:56 AM
propa je lebih..terbangnya x jgk.. isap gam jela.sampai terus bulan..
Quote SWORKS27 22-1-2020 12:07 PM
lepas tu ada bideo porno JAV Japan , sex @ moon space
Quote alesandra 22-1-2020 12:33 PM
Walau kaya still xde selera nengoknya
Quote Megikari 22-1-2020 11:23 PM
Sori abe mae, i tak berkenan rambut u. Macam topi elf
Quote slavehunter 22-1-2020 11:31 PM
Suruh dia tunjuk bank account dia kat Meghan markle....  dipersilakan pindah kat bulan dan bintang pun takper.

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top