Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Syafie Naswip Berang Dituduh Menari Ghairah Di Parti Tertutup

13-1-2020 12:38 PM|Oleh: Saiful| Komen: 110

Baru-baru ini tersebar satu video yang memaparkan sekumpulan lelaki termasuk Instafamous Faiz Roslan sedang leka menari di sebuah parti tertutup.


Susulan itu, terdapat individu yang menuduh salah seorang lelaki dalam video itu adalah Syafie Naswip.

"Macam nampak Syafie Naswip tu," tulisnya di ruangan komen Twitter.

Berang dengan tuduhan tersebut, Syafie membalas kembali komen tersebut.

Kata aktor ini, dia tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap fitnah yang dilemparkan.

"Tunggu surat dari saya ye. Biar mak ayah awak tahu tindakan awak salah dik."

Sedar komen tersebut mendapat perhatian, individu yang menggunakan nama sebagai AsyAhmd itu membuat permohonan secara terbuka menerusi sebuah video yang dihantar kepada Syafie.

Terlajak kata buruk padahnya dik.

Kredit foto: IG
Berbalik kepada video tu, sedih pula tengok perangai anak-anak remaja sekarang. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Previous : Nak Tau Lentik, Tak Lentik, Tunggulah..."- Bob Yusof

Next       : "Panggil Lu Punya Bos Turun!"-Aliff Aziz Mengamuk, Tunjuk Kemaluan

Komen Terbaru

Quote Ailebiu 16-1-2020 12:35 AM
Buruknya faiz

Lain-lain Komen

Quote kikilala_comei 13-1-2020 12:41 PM
abis la ko kaktontie...
Quote RatuDunia94 13-1-2020 12:42 PM
Tp ayat pompuan tu "macam" ala2 "mirip".. boleh ke saman?
Quote cikatilia 13-1-2020 12:48 PM
hahahahaha
taip sedap aje kan
terkincit plak kang dpt surat loyer
nak nak muka sendiri terpampang disana
Quote Xim 13-1-2020 12:51 PM
Hu5 tu la sape suruh x private acc . Pastu taip name dia gune kat pentas . Haaa mndpt
Quote lotionmilo 13-1-2020 12:51 PM
Boleh jer jawab bukan saya

Alaaahaiiiii
Quote lazim 13-1-2020 12:51 PM
Sian bdk tu dh kne bt vid mohin maaf. Retis pon ngade2 gak, org bt vid mntak maaf ko accept utk diri kau dh la. Nk jgk malukan budak tu uo kt ig. Dh mcm mmbuli plk. Mntg2 bdk tu xcerdik sgt.
Quote febreze 13-1-2020 12:59 PM
RatuDunia94: Tp ayat pompuan tu "macam" ala2 "mirip".. boleh ke saman?


tak boleh..sbb "macam" ibarat ibarat..bukan pasti..tak pasti..unless dia ckp "nmpk syafie dlm video tu.." then leh saman..
Quote fuyupoktek 13-1-2020 01:02 PM
Ehhhh x menarik lgsg party ni penuh jejans xcukup sifat blaka.
Quote Sazida 13-1-2020 01:09 PM
Faiz roslan tu dh boleh tukar nma jd faizah roslan
Quote cha-cha 13-1-2020 01:19 PM
lazim replied at 13-1-2020 04:51 AM
Sian bdk tu dh kne bt vid mohin maaf. Retis pon ngade2 gak, org bt vid mntak maaf ko accept utk diri ...

Memang dah kena buli pun. Ramai yg kutuk dia tak cantik lah, muka hodoh lah etc etc.. dan mostly yg kutuk tu gayah2 je aku tengok hehehehe sentap le tewwwww
Quote lasagna 13-1-2020 01:19 PM
haa amek kau nk disaman. tgu surat jer.
tu lahh lenkali xyh rajin sgt nk bg komen. kan dah mendapat.
Quote mamatco 13-1-2020 01:21 PM
rosak anak2 melayu..memalukan mak bapak..
Quote fifie_olin 13-1-2020 01:26 PM
dh tgk bideo tu
iols rasa seram
Quote lazim 13-1-2020 01:30 PM
cha-cha replied at 13-1-2020 01:19 PM
Memang dah kena buli pun. Ramai yg kutuk dia tak cantik lah, muka hodoh lah etc etc.. dan mostly y ...

Iols gt ms ecah vs bidah. Ecah pon ada ugut nk saman tp haram bdk tu x bt vid mohon maaf smpai sudah. Sbb kes mcm ni retis just nk malukan bdk tu je. Klu btl niat baik bila org dm minta maaf blh dh setel.
Quote Mfzg89 13-1-2020 01:36 PM
sembang,,dah mmg gay..yg kenal je tau..
Quote anony-mous 13-1-2020 01:38 PM
Overnya sapie ni. Org tu ckp MACAM!! Mmg ada iras, ckp je la bkn ko apehal menggelabah telur sgt??
Quote inspiro92 13-1-2020 01:39 PM
eli geli tgk pondan tak siap si faiz roslan ni.ngeri sgt penampampkan dia dlm video tu. pondan pprt sungguh!
Quote innocent_me 13-1-2020 01:40 PM
Edited by innocent_me at 13-1-2020 01:45 PM

Yang dalam video tu..helok kalau tiba2 ada lintar pintas meletop terbakor speaker tu baru ada akai.
Dasar tak igt mati, punca segala bala bencana kat dunia ni kaum2 macam depa la.
Tak viral ka video ni? Biar mak pak  tgk muka sekor2 yang jadi gayah. Gayah dah satu hal, berpesta pulak diaaaaa...

Si bapok faiz tu dasar tak padan dgn coli pun longgaq ada hati pakai coli. Eiii
Quote nooriesz 13-1-2020 01:46 PM
laaa.. die ckp mcm je kott.. lps tu die minta maaf..

pe bende laaa.. lorat pulak tgkk kn..

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084703s Gzip On
To Top