Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bapa Segala Syaitan! Keluarga Senrose Mengamuk Duit, Barangan Kemas Dikebas Playboy

12-1-2020 12:02 PM|Oleh: LilRose| Komen: 90

Kredit foto: IG

"Pada sesiapa yang mengenali lelaki ini, tolong berhati-hati."

Pelakon Nelydia Senrose memberi peringatan kepada orang ramai mengenai seorang lelaki dipercayai telah mencuri barang kemas dan duit daripada ibu dan keluarganya.


Kredit foto: Twitter

Perkara itu dikongsikan menerusi Twitter dan Instagramnya dan mendapat perhatian ramai.


Kredit foto: IG

Menurut Nelly, lelaki terbabit bernama Mohd Badrul Hisyam, berusia 23 tahun dan menuntut di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Gombak.

Perkara itu turut dikongsikan adik Nelly iaitu Farza yang menceritakan perbuatan lelaki terbabit terhadap keluarganya.


Kredit foto: Twitter

Kelihatan Uqasha turut bengang dengan perbuatan lelaki itu hingga menggelarnya bapa segala syaitan!


Kredit foto: Twitter

Menerusi ruangan komen, Nelly mendakwa banyak juga yang dikebas daripada keluarganya dan mengsahkan mereka sudah melaporkan mengenai lelaki itu kepada polis.

Semoga lelaki itu dapat dicekup segera! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 90
Komen

Previous : "Saya Masih Waras!" - Ajak Bengang Dituduh Guna Gambar Adik Terlantar Raih Undi Simpati

Next       : "Menghadap Komputer 3, 6 Jam, Suami Pun Pelik" - Yana Samsudin Buat Duit Main Game

Komen Terbaru

Quote firdAwAni 18-1-2020 12:28 PM
Aaaa.. Buah pisang agak sensitip kat Malaysia ni.. Await la bergambaq dengan pisang. Hik3.. Member saya dulu, pakai la shirt yang gambaq pisang besaq2 penuh kat perut dengan dada kan, memang orang dok usha la dia.. Cam heran gitu.. Hahaha.. Dah la hang pompuan..

Lain-lain Komen

Quote doubleA 12-1-2020 12:11 PM
Macam badrul tu close dengan dorang siap curi duit dari wallet?
Quote sarahmirza 12-1-2020 12:15 PM
Dah duduk serumah keluar masuk macam anak beranak ke?
Sendiri salah la... Baik macam mana pun batas2 pergaulan tu tetap kena jaga..
Bukan asalkan baik boleh anggap mcm adik beradik, boleh pegang tangan, bini sendiri pun boleh peluk dia..

Ehhh...... dah lari tajuk pulak..
Quote rosasen 12-1-2020 12:15 PM
curi mcm mana?
Quote Rainrein 12-1-2020 12:19 PM
Apa kaitan budak ni dengan family senrose sampai boleh kuar masuk rumah bilik bagai? Itulah, percaya sangat. Nowadays even sedara sendiri pun ramai yang jahat, inikan pula setakat kenalan.
Quote iszablack 12-1-2020 12:21 PM
Semoga dipermudahkan urusan {:thief
Quote belilies 12-1-2020 12:23 PM
Adalah sorg dlm family tu bela dia ni.
Quote Madel 12-1-2020 12:29 PM
Anak hekan mak depa ke apa?
Senang no kasi duit, keluar masuk umah org
Report polis nya mana?
Senang sgt pecaya kat org.
Hai la..zaman la ni bff pun leh caras laki sendiri
Hati2 la
Quote sranua 12-1-2020 12:30 PM
Adalah tu nak sucikan duit..tu yg kena  curi...konon..dah jadi bahan spekulasi yg lain..netizen bkn boleh asal ada bahan je..dah berangkai-rangkai kisahnya. Elok plk bdk tu keluarkan gambar ke video yg tak senonoh ke..dah mendapat.
Quote lasagnaklcc 12-1-2020 12:39 PM
Yg org lain kena curi tu pon apa pertalian dgn mamat pencuri ni? Bau bau bacang ke?
Quote tanyasikit 12-1-2020 12:44 PM
tanya sikit, salah playboy tu ke salah mangsa playboy?
Quote ashilalat 12-1-2020 01:03 PM
Senang klua masuk rumah org ye laki ni. Hensem ke budaknya? Kalo hensem mungkin belaan sesapa. Mohon budak ni bertindak balas dgn spill the tea keluarga senrose utk mempertahankan diri.
Quote epal21 12-1-2020 01:20 PM
Ada ke gambar yg clear? Tak cerita pulak macam mana boleh ditipu? Jadi anak angkat mak senrose ni ke?
Quote dua_chzy 12-1-2020 01:39 PM
If marhaen biasa, jika berlaku kes gini, polis memang akan marah mangsa balik dek. But if level femili retis tak tau la gimana.
Quote Nham22 12-1-2020 02:05 PM
Sapoo mamat yg biase die tuuuuuuu amik brg org... Hehehe... Spekuan i kawan adik lelaki die atau belaan someone dalam rumah tu.. Hik
Quote addved 12-1-2020 03:40 PM
Betul la tu, kalau dah boleh keluar masuk rumah dia orang mesti dia ni dikenali keluarga
Quote prettyuglybabe 12-1-2020 03:49 PM
i cuma nak tanya..
apa motif amik gambar pegang pisang gitu?
Quote crazybeach 12-1-2020 03:54 PM
Edited by crazybeach at 12-1-2020 07:59 AM

so memang kenal rapat duduk serumah la ni? gambo pegang pisang tu sebenarnya nak bagitau pisang si badrul ni sedap senak lah gitu? baca ayat pun macam bunyi merempan kegersangan tak dapat pisang badrul tu jahh
Quote crazybeach 12-1-2020 03:57 PM
prettyuglybabe replied at 12-1-2020 07:49 AM
i cuma nak tanya..
apa motif amik gambar pegang pisang gitu?

kan chuolss. motip cerita pasal kena tipu duit hilang tapi gambar tengah duduk terkangkang kemut2 pegang pisang??
Quote salamon 12-1-2020 03:59 PM
Mungkin si badrul ni keje part time dgn family deyeols kowt

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107418s Gzip On
To Top