Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"PH Parti Munafik,"-Aishah Berang Difitnah

10-1-2020 06:40 PM|Oleh: Saiful| Komen: 19

Aishah beri amaran kepada mana-mana pihak yang menyebarkan kenyataan palsu, mengaitkan dirinya dengan dunia politik.

Katanya, dia tak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan memandangkan sudah tak lagi aktif dalam arena politik Malaysia.

Di Instagram, Aishah memuat naik satu posting dengan kapsyen,  "Pagi2 Jumaat ni,sudah2 dan cukup2lah menyebarkan cerita palsu ini.Walaupun I tidak aktif dlm.politik lagi tetapi I tidak pernah buat kenyatan sebegini."


Ia disertakan dengan foto yang mendakwa Aishah memohon maaf kerana menghasut rakyat supaya memilih Pakatan Harapan.

Sementara itu di ruangan komen, pengikutnya juga berang dengan pihak yang menyebarkan fitnah terbabit.


Buat pengetahuan, penglibatan Aishah dalam politik apabila dia menjadi ahli PAS dan pernah bertanding kerusi Parlimen Jempol pada PRU13.

Selepas itu dia menyertai PAN dan giat memperomosikan aktiviti serta ceramah bawah Pakatan Harapan pada PRU14.

Kredit foto: IG
Aishah kemudiannya mengundur diri pada 2 Julai 2018. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 19
Komen

Previous : Ainul Aishah Terima Hakikat Tak Laku Kerana Dah Tua

Next       : Reen Rahim Tak Nak Tayang Kekasih, Nanti Orang Meluat

Komen Terbaru

Quote MadameOnion 13-1-2020 09:37 AM
aku suka kak ecah tapi since bn sheols agak merempan takda job..lepas ph menang pun sheols kurang job jugak.. rezeki dari allah..pejal tahir yg terang2 sokong ph ada je job nya

Lain-lain Komen

Quote sleepandream 10-1-2020 06:59 PM
ni mesti group wasap pakcik makcik duk forward2 sampah...
Quote CinnamonR 10-1-2020 10:58 PM
Apela dengki sgt ngan mak ecah ni...astro terus gam die terus ye gara2 isu die dgn tokbida...pdhl die pmenang gv kot...
Quote tanyasikit 10-1-2020 11:34 PM
tanya sikit, apa yg sdp sngt nyanyian aishah ni, nyanyian ramlah ram lagi best, betul tak?
Quote tagas 11-1-2020 12:38 AM
meleleh ayak mata dgr lagu raya nek ecah

pulang lah ke pangkuan ku oh syg

ku menanti mu di hari rayaa
Quote harisbee 11-1-2020 07:31 AM
CinnamonR replied at 10-1-2020 10:58 PM
Apela dengki sgt ngan mak ecah ni...astro terus gam die terus ye gara2 isu die dgn tokbida...pdhl di ...

Ye ke ..patut la x dijemput astro utk minggu duet
Quote balakkampung 11-1-2020 07:50 AM
lahanat mana yg seronok sangat buat fitnah sampai tak ingat kubur tu..sian kak ecah..
Quote imransulaiman 11-1-2020 11:44 AM
tagas: meleleh ayak mata dgr lagu raya nek ecahpulang lah ke pangkuan ku oh sygku menanti mu di hari rayaa


Selamat hari raya tagas...
Quote pencintaABC 11-1-2020 11:45 AM
CinnamonR replied at 10-1-2020 10:58 PM
Apela dengki sgt ngan mak ecah ni...astro terus gam die terus ye gara2 isu die dgn tokbida...pdhl di ...

Patutnya pengusaha produk oem timbang kati yang di ban yichh
Quote Boomibulat 11-1-2020 12:01 PM
tagas replied at 11-1-2020 12:38 AM
meleleh ayak mata dgr lagu raya nek ecah

pulang lah ke pangkuan ku oh syg

Lagu setitis cahaya di aidilfitri pun syahdu jugak..
Quote RatuDunia94 11-1-2020 01:23 PM
CinnamonR: Apela dengki sgt ngan mak ecah ni...astro terus gam die terus ye gara2 isu die dgn tokbida...pdhl die pmenang gv kot...


Thank good TV3 dh kembali appreciate sheols.. hopefully AJL nanti sheols perform.
Quote tagas 11-1-2020 02:47 PM

Keampunan ku pohon
Sekiranya aku yang berdosa
Pulanglah ku merindui mu sayang
Ku menanti dengan hati rela ( jiwa raga )


shr mzb
Quote imransulaiman 11-1-2020 04:19 PM
tagas replied at 11-1-2020 02:47 PM
Keampunan ku pohon
Sekiranya aku yang berdosa
Pulanglah ku merindui mu sayang

Hahaha...

Aku pula pernah nangis oleh lagu dia Syurga Di Telapak Kaki Ibu masa minggu orientasi kat Uni...
Quote alesandra 11-1-2020 04:53 PM
Edited by alesandra at 11-1-2020 04:55 PM
CinnamonR replied at 10-1-2020 10:58 PM
Apela dengki sgt ngan mak ecah ni...astro terus gam die terus ye gara2 isu die dgn tokbida...pdhl di ...

astro tak gam dia..ada je lagu2 dia kat sinar.maybe kat astro ria je dia tak muncul.tapi dlm sendu2 dia bak kata org bulan april neh dia ada show solo kat MPO.dlm iklan MPO ... local artis ada muka kak ecah,m nasir je naik.maksudnya MPO yg invited dia.GV whorrryuss kan?
Quote sokmogitu 11-1-2020 05:42 PM
alesandra replied at 11-1-2020 04:53 PM
astro tak gam dia..ada je lagu2 dia kat sinar.maybe kat astro ria je dia tak muncul.tapi dlm sendu ...

bukan show tapi Konsert dgn Filharmonik Orkestra. Tiket dia dh 90% sold out
Quote ekmal_sorrow 11-1-2020 06:12 PM
Pornhub (PH) itu party munafiq.....dan maksiat.




Quote alesandra 11-1-2020 08:12 PM
sokmogitu replied at 11-1-2020 05:42 PM
bukan show tapi Konsert dgn Filharmonik Orkestra. Tiket dia dh 90% sold out

yela...nak sebut konsert  taktau napa tertaip show pulak.but faakkkkkkk... dah 90% sold out????ko dah beli ke?ingatkan nak beli last minute...sbb tak sure bole pegi ke tak.kalo ada aku ada superpower nak je tukar konsert m.nasir bulan april....aishah ke november
Quote sokmogitu 11-1-2020 10:48 PM
alesandra replied at 11-1-2020 08:12 PM
yela...nak sebut konsert  taktau napa tertaip show pulak.but faakkkkkkk... dah 90% sold out????ko  ...

dah beli..teman mak aku skali gi tgk. hahaha
Quote CinnamonR 12-1-2020 07:14 AM
pencintaABC replied at 11-1-2020 11:45 AM
Patutnya pengusaha produk oem timbang kati yang di ban yichh

Tula psl..astrok suke sgt scammer timbang kilo
Quote MadameOnion 13-1-2020 09:37 AM
aku suka kak ecah tapi since bn sheols agak merempan takda job..lepas ph menang pun sheols kurang job jugak.. rezeki dari allah..pejal tahir yg terang2 sokong ph ada je job nya

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084522s Gzip On
To Top