Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kau Cebok Mulut Dulu, Jangan Aniaya Orang" - Fezrul Khan Pula Bengang Dengan PM

10-1-2020 06:07 PM|Oleh: LilRose| Komen: 102

Wah, semakin panas nampaknya industri hiburan kita hari ini.

Kalau semalam Didie Alias, hari ini giliran Fezrul Khan pula bengang dengan sikap pengurus produksi atau production manager (PM) berhubung soal bayaran.


Kredit foto: IG

Difahamkan, Fezrul naik angin apabila perjanjian awal bayaran diubah pada saat-saat akhir.

Eh, siapa je tak bengang kan? Ditambah pula apabila permintaan kita disindir-sindir pihak terbabit.


Kredit foto: IG

"Aku dah 20 tahun tak pernah ada masalah macam ni.

"Tiba-tiba saat akhir, boleh pula kau main harga dengan aku," tulisnya di Instagram.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Ferul turut berkongsi paparan skrin perbualannya bersama pengurus produksi berkenaan.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Menerusi ruangan komen, ramai juga rakan artis 'singgah' dan menyuarakan pendapat sama. 


Kredit foto: IG

Inikah realiti industri hiburan hari ini? - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 102
Komen

Previous : Ainul Aishah Terima Hakikat Tak Laku Kerana Dah Tua

Next       : "PH Parti Munafik,"-Aishah Berang Difitnah

Komen Terbaru

Quote Nt-ViruS 16-1-2020 10:04 PM
ingat PM Mahathir td. lulz

Lain-lain Komen

Quote Pixie902 10-1-2020 06:17 PM
So lepas ni para artis mesti firm dgn booking fees...jgn kena tipu dgn produksi lagi...baru diorang tak boleh main2 pasal job offer...
Quote cikperiukkera 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...
Quote Boomibulat 10-1-2020 06:22 PM
Ingatkan bengang dgn Perdana Menteri..
Quote barfi 10-1-2020 06:42 PM
Mati2 ingatkan prime minister. Adoii
Quote Orix 10-1-2020 06:49 PM
Kusssss semangat igtkan sejarah m nasir bakal berulang
Quote Suchi 10-1-2020 06:56 PM
Ako ako ako ako ako ako
Quote Suchi 10-1-2020 06:58 PM
barfi replied at 10-1-2020 06:42 PM
Mati2 ingatkan prime minister. Adoii

Haah sama laaaa  btw artis2 ni takde ke cenel telegram ke wasep group ke leh la membawang sesama sendiri kan.
Quote aldinaa 10-1-2020 07:00 PM
Ako mustapha... hero pujaan dulu dulu
Quote syidasaleh 10-1-2020 07:05 PM
Kau = ko so kalau ako = akau ke apa??
Quote MadameOnion 10-1-2020 07:22 PM
Tergezut aku..ingat sound atok
Quote crazybeach 10-1-2020 07:23 PM
hvd tu ape nok? badge2 kitorang? eh tapi eja stanislavski pandai pulak kau yach
Quote ashilalat 10-1-2020 07:32 PM
Suruh PM yg tua ganyut cebok mulut pon boleh gak! Haahhaha..keje die pon memang sokmo menganiaya org. Memuliakan kroni.
Quote timah03 10-1-2020 07:32 PM
Mungkin boleh suara kan dekat ahmad idham or hans.....?
Quote timah03 10-1-2020 07:35 PM
cikperiukkera replied at 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...

Kannnn.....macam perasan dia selalu komen....kalau tak silap,dekat sis ketuk2 pun ada.....
Quote belilies 10-1-2020 07:43 PM
BADGE BAGDE kitorang..... Hahahahah ko ni fezrul, muka dah ensem. Skali nak maroh sambil spiking tu dari marah jadi lawak iols baca..
Quote gideoncross 10-1-2020 08:04 PM
Mcm rempit je cra brbahasa.
Quote gideoncross 10-1-2020 08:06 PM
belilies replied at 10-1-2020 07:43 PM
BADGE BAGDE kitorang..... Hahahahah ko ni fezrul, muka dah ensem. Skali nak maroh sambil spiking tu  ...

Dh marah sngt smpai trlupa eja batch jdi badge.

Quote sukacactus 10-1-2020 08:09 PM
cikperiukkera replied at 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...

Dia ni hp berjahit di tangan ke?
Balik2 dia
Balik2 dia
Quote rosevelvet 10-1-2020 08:15 PM
cikperiukkera replied at 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...

Tu lah. Sguh lapang ms sheol yahhh

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086269s Gzip On
To Top