Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tun M Pangku Jawatan Menteri Pendidikan

10-1-2020 05:49 PM Komen: 26
Jawatan Menteri Pendidikan akan dipangku Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad susulan Dr Maszlee Malik melepaskan jawatan itu pada 2 Januari lalu.


Foto: SCMP

Berita Harian melaporkan, jawatan itu akan dipangku Tun M sehingga Menteri Pendidikan baru dilantik.

Keputusan yang dipersetujui Jemaah Menteri pada 8 Januari itu dimaklumkan dalam kenyataan Pejabat Perdana Menteri hari ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Lain-lain Komen

Quote Forfoxache 10-1-2020 02:46 PM
Not enough ass kissers OR no stupid idiot willing to take this position

Coz if take this position then this fella will direct from behind. As usual, thanos
Quote Count_Romanov 10-1-2020 02:46 PM
Bila la nk mati org tua ni
Quote DARSITA 10-1-2020 02:48 PM

Yes!

Kalau PKR or DAP bising .. gi mampuslah.
Quote tapirbiru 10-1-2020 02:49 PM

lama lagi nampaknyaaa
Quote dizekni 10-1-2020 02:51 PM
Dah tak cukup manusia lain dalam ph kot

yang lain pulak raykat dengan mahacai kaki sembang je
Quote tanyasikit 10-1-2020 02:54 PM

tanya sikit, kalau aku cakap cam tu kat parents kau, kau marah tak?
Quote rospinki 10-1-2020 02:54 PM


MARI KITA LIHATT SAPA YANG KENA!
Quote tanyasikit 10-1-2020 02:54 PM
tanya sikit, nape tak bolot je semua portfolio dlm kabinet, lagi power, betul tak?
Quote badaksumbu 10-1-2020 02:55 PM
dia nak pangku sampai bila? sampai abg jamil mampus ke sampai anwar jadi pm?



Quote badaksumbu 10-1-2020 03:01 PM
mahathir ni mmg aim dpd dulu nakkan portfolio moe ni. dpt jugak akhirnya

+-rm64 bilion tu dlm tangan

Selepas PRU14, sememangnya Tun Mahathir menamakan dirinya sebagai Menteri Pendidikan tetapi menarik semula kerana janji PM tidak akan memegang mana-mana portfolio.




Quote babyhubby85 10-1-2020 03:14 PM
Okla tu.. Najib dulu pun 2 jawatan jugak, Menteri kewangan
Quote kucingitam 10-1-2020 03:16 PM
ok je tun jd menteri pendidikan. dr awal lagi iols dah setuju jer.
Quote mizruncing 10-1-2020 03:41 PM
hurmmm okay laa dari cina yg memangku tu
Quote dino 10-1-2020 03:42 PM
bila nak kojol?
Quote dino 10-1-2020 03:43 PM
babyhubby85 replied at 10-1-2020 03:14 PM
Okla tu.. Najib dulu pun 2 jawatan jugak, Menteri kewangan

org tua kutuk tu lupa janji die
Quote Fieza-mira 10-1-2020 03:57 PM
Aku harap Tun akan buat sesuatu dgn sekolah varnekular. Orang lain tak berani usik sekolah2 ni. Harap2 Tun berani.
Quote creep_bite 10-1-2020 04:11 PM
Che Det paling sesuai jawatan ni...kembalikan sekolah aliran inggeris....
Quote epal21 10-1-2020 04:16 PM
Tahniah! Dah agak dah.
Quote Count_Romanov 10-1-2020 04:20 PM
tanyasikit replied at 10-1-2020 02:54 PM
tanya sikit, kalau aku cakap cam tu kat parents kau, kau marah tak?

Parent aku xckp melayu mlas smbil bg projek juta2 kt aku. Smbil bg kontrek juta2 jgk kt tokey2 pemakan babi. Xtau la klu parent ko mcm tu tp klu ko nk ckp jgk, ko ckp je la. Plus parent aku xde org kenal ponnn. Ape ade hal aku ckp tu bersebab. Ko klu nk ckp kt parent aku pun ko ckp xde sebab. So ko ckp je la aku xkesah pun tanya la lg.. Jngn sikit jewww

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.163386s Gzip On
To Top