Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nora Danish Tak Dapat Restu Warganet Untuk Bawa Watak Samseng Sebab Baby Face

11-1-2020 01:16 PM|Oleh: top5complete | Komen: 31

Pelakon cantik dan juga seorang ibu Nora Danish menyimpan hasrat untuk membawa watak samseng jika diberikan peluang. Luahan Nora itu dikongsi menerusi satu posting di Instagram, baru-baru ini. 


Foto: IG

Namun, ramai yang melontarkan pendapat negatif bahawa wajahnya yang comel itu tidak sesuai langsung untuk membawa watak ganas.


Foto: IG


Menurut Nora, dia teringin untuk membawa watak berkenaan sebaik saja habis menonton filem Young & Dangerous 3.

"Lepas tengok 'Young & Dangerous 3' lagi sekali, teringin Nak bawak watak chicken.

"Siapa setuju saya bawa watak samseng? Watak ganas la pulak please," tulisnya di IG.


Foto: IG

Namun, ada juga peminat yang tidak sabar untuk melihat Nora membawa watak tersebut walaupun mukanya yang agak comel macam baby facei.


Foto: IG

Jadi, apa pendapat anda? Nora Danish bakal kembali membawa watak Anis menerusi filem aksi Polis Evo 3 dan penggambarannya telah bermula, baru-baru ini. Semoga Nora Danish terus berjaya dan kurangkan kontroversi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 31
Komen

Previous : Kek Bernilai RM7,000 Sempena Hari Jadi Zoey Rahman

Next       : "Kenapa Bila Balqis Susah, Takda Sorang Pun Artis Bantu?" - Warganet Berang Artis Hipokrit

Komen Terbaru

Quote mrsfaralalala 18-1-2020 07:30 PM
Kalau filem comedy ok jurrr baby face watak samseng

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 11-1-2020 01:21 PM
Ikut ckp netizen buat pe?

Dulu Maya Karin pon org ckp x sesuai bw watak Izzah gadis kampung sbb MK urban looks. bila dh tayang filem tu elok jah...
Quote aemon 11-1-2020 01:22 PM
Nak hayati watak samseng boleh belajar dgn kembar Bung.
Quote aderaderker 11-1-2020 01:30 PM
Bawak watak jahat/gangster dengan muka comel gitu lagi mencabar kut.

Typical sangat watak jahat kena muka garang/mekap tebal.
Muka comel/naif tapi jahat lagi best nak tengok.
Quote CatMiow 11-1-2020 02:39 PM
Ok la....  Lain dari yang lain. Tak kan nak watak ganas atau muka mak ayam.

Asal jngan kaku masa berlakon,  ok la tu...

Harap2 nanti dapat la watak sebagai wakil travel agent ye,  jadi sambil bekerja dapat la melencong... Eh silap,  melancong.
Quote Kurex 11-1-2020 02:42 PM
elok je pelakon hollywood yg bertaraf A berwajah ayu, baby face jadi gangster.. tak payah ikut orang sangat.. melainkan guna alasan tak direstui sebab memang tak reti bawak watak gangster
Quote balakkampung 11-1-2020 02:53 PM
kalau jadi samseng muka nak kena huduh ker?..hello..kalau kat real life lagi banyak samseng yg muka suci murni iolls rasa..senang nak tipu polis..
Quote fishcracker 11-1-2020 03:38 PM
Eh hello! Dah 2020 ni samseng dah membiak pelbagai jenis muka,yang comel2 ayu2 tapi samseng n psiko {:smile
Quote timah03 11-1-2020 04:27 PM
balakkampung replied at 11-1-2020 02:53 PM
kalau jadi samseng muka nak kena huduh ker?..hello..kalau kat real life lagi banyak samseng yg muka  ...

Mungkin bukan di malaysia....yg masuk berita semua samseng muka pecah......
Quote salmon-suki 11-1-2020 08:27 PM
Y jadi jahat kt filem omputeh muka cantik2 and siap jah..body lawa pulak tuh..kemonnnn laa..biar laa dorg bwk watak y mencabar sket..tp kena betul2 study laa..jgn jd mcm "suwithat" mesia,bawak laa watak apa,teetap sama..xde lgsg kelainan..
Quote Knowlee 11-1-2020 08:53 PM
Hakikat dunia sebenar, manusia jahat tak boleh tengok pada rupa.
Quote jajanpedas 11-1-2020 10:54 PM
cube watak psiko..
Quote RumiMenari 11-1-2020 11:02 PM
Contoh samseng yg boleh dijadikan rujukan oleh nowa utk berlakon dgn lbh bkesan adalah........


Quote budakpink 11-1-2020 11:58 PM
Baby face apenye.. Nampak dah penuaan tu. Mmg la cute tapi baby face tu idok ler
Quote DARSITA 12-1-2020 01:22 AM
"Lepas tengok 'Young & Dangerous 3' lagi sekali, teringin Nak bawak watak chicken.

"Siapa setuju saya bawa watak samseng? Watak ganas la pulak please," tulisnya di IG.



BAgus Nora nak bawa watak yang lain lain tak lah asyik nak bawa watak isteri meroyanlah, gadis bertudung lari ke kampung lah dsbnya.

Harap ada tawaran utk jadi samseng. Nora jadi polis samseng pun okay jugak biar orang naik menyampah.
Quote innocent_me 12-1-2020 08:18 AM
Acah je hang nowa.
Kan dulu dah penah bwak watak tomboy dalam drama apa ntah masa tu hero fizz fairuz tu.
Ok je dia jadi tomboy menjadi la jugak. Meols suka cerita tu dia gegirl tapi tomboy, mak dia sheila mambo pun tomboy tapi bapak dia mubarak majid pondan tua si tukang jahit kakakakaka..
Quote Melur1 12-1-2020 08:35 AM
Edited by Melur1 at 12-1-2020 08:47 AM
budakpink replied at 11-1-2020 11:58 PM
Baby face apenye.. Nampak dah penuaan tu. Mmg la cute tapi baby face tu idok ler

ok jer utk org nak dekat 40

heroin2 skrg pun byk raut muka kertu
Quote chinta89 12-1-2020 08:43 AM
aku rsa filem2 luar byk je buat watak awek comel rupanya gangster.. so sesuai la ND kalau PE3 nt watak Anis bsama Jijan n Sam nt.
Quote bioessence 12-1-2020 12:07 PM
Tengok Korea movie tvn
Gangster muka baby face
Nak benci susah
Tapi hakikat nya gitu
Sly but real
Itu nama movie, tengok pun suspense
Nak kena ulang tengok baru feel
Quote addved 12-1-2020 03:45 PM
Boleh je. Nama pon pelakon kan

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089122s Gzip On
To Top