Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ainul Aishah Terima Hakikat Tak Laku Kerana Dah Tua

11-1-2020 01:50 PM|Oleh: top5complete| Komen: 88

Hari ini, bukan mudah untuk mendapatkan pekerjaan di negara kita. Industri hiburan juga terkena impak akibat kegawatan ekonomi yang melanda negara.

Banyak syarikat produksi yang lebih berhati-hati dalam memilih pelakon dalam sesebuah filem atau drama. 

Lantaran itu, pelakon Ainul Aisha membuat pengakuan bahawa dirinya kurang mendapat tawaran berlakon sejak kebelakangan ini kerana faktor usia. 


Foto: IG

Memetik laporan mStar Online, Ainul yang kini mencecah usia 35 tahun menerima hakikat faktor usia memainkan peranan penting dalam mendapatkan pekerjaan memandangkan industri hiburan tanah air dihujani dengan pendatang baru yang jauh lebih muda, cantik dan ramai pengikut di media sosial.

"Saya akui sudah agak lama juga saya menyepi, tapi sebenarnya ada saja tawaran berlakon yang diberikan cuma tidak banyak. Tawaran berlakon itu juga agak susah nak dapat apabila kita semakin berumur, persaingan semakin banyak terutama bila ramai pelakon muda yang ada sekarang. Ia lumrah dalam industri" katanya kepada mStar.


Foto: IG

Walaupun Ainul kini semakin sendu, Ainul berjanji tidak akan meninggalkan bidang lakonan kerana itu adalah minatnya sejak kecil lagi.

"Sekarang saya lebih memilih karekter yang saya bawa dan saya rasa berbaloi untuk saya lakonkan. Saya anggap bisnes adalah untuk masa depan dan berlakon adalah minat." tambahnya lagi.


Foto: IG

Untuk pengetahuan semua Ainul, kini giat dalam memperkembangkan perniagaan biskut "Ainul Cookies & Co". Walaupun sekarang dia jarang muncul di kaca televisyen dia tidak akan tinggalkan bidang lakonan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 88
Komen

Previous : Dah Kenapa Shahrulezad Nak Bikin Drama Isteri Cerai Sebab Kelengkang Berkerak?

Next       : Terputus Makan Itu Biasa, Puteri Balqis Akui Terpaksa Ikat Perut Jalani Kehidupan

Komen Terbaru

Quote incess.my 17-1-2020 02:13 PM
Kelas ko jah main pilih2 watak. Patut la jarang nmpk kat tv

Lain-lain Komen

Quote Pink_Purple 11-1-2020 01:53 PM
seksi pun sendu juga..
Quote paanley 11-1-2020 02:00 PM
berlakon pun hauk. sapa nk amik ko
Quote HannahMontana 11-1-2020 02:02 PM
Tahap dalca basi saja minah ni.

Kalau dia jadi diri sendiri insyaAllah lagilah cantik
Quote Victorioussss 11-1-2020 02:05 PM
Hye ainul      
Quote Noraniza_Iblis 11-1-2020 02:07 PM
seksi pun kepam..
kaki berkerak..berdaki..mcm mane nk jd lead actress..
tkkan setiap mase blakon nk pakai kasut..
Quote ina_na 11-1-2020 02:25 PM
Dl bukak kedai kat sini pun dah tutup.. Mcm mn la dia survived.. Nampak mcm mewah gak kehidupan dia
Quote slyfynx 11-1-2020 02:37 PM
Die ni bukan dulu dok kecoh pasal parut BCG die ke
Quote cikgojesss 11-1-2020 02:43 PM
mungkin sebab ni..

Quote helicornia 11-1-2020 03:02 PM
ina_na: Dl bukak kedai kat sini pun dah tutup.. Mcm mn la dia survived.. Nampak mcm mewah gak kehidupan dia

kan..pastu jual cookies je. mcm tk glamer sgt pun cookies dia. iols pun tertanya mcmana dia survive
Quote fliphair8 11-1-2020 04:17 PM
Dia ni biasa2 saje among us malay...tapi kalo sexy kulit tan gini selalu kokosen mmg suker....2 org dah kawan hakak stok2 gini berlakikan kokosen....
Quote weezerfan 11-1-2020 04:23 PM
Bisnes apa kau buat dek?
Quote boojaat 11-1-2020 04:48 PM
Wow.. seksi nya
Quote fizamn 11-1-2020 05:09 PM
Forgettable hehehehe...
Quote makneng 11-1-2020 05:19 PM
Ni btl2 frozen yachhhhh!!
Quote cikperiukkera 11-1-2020 05:25 PM
cikgojesss replied at 11-1-2020 02:43 PM
mungkin sebab ni..

Hahahaaaa...ini je yg memorable psl heshe yachhhh...dekat sedekad kot ummah forom dot com msh terbayang kerak kaki ainol ni.
Quote i_is_kennot 11-1-2020 05:51 PM
Muncul dari kuburan, sebab movie sheols baru  keluar  
Quote Tunan 11-1-2020 05:53 PM
Sendunya..tred pun.x laku
Quote Knowlee 11-1-2020 06:01 PM
cikgojesss replied at 11-1-2020 02:43 PM
mungkin sebab ni..

Aduih.. Kena scrub seminggu 4 kali tu, pakai lotion kasi kulit hydrated.
Quote doubleA 11-1-2020 06:15 PM
Iols teringat dia ni la razak mohaideen terjumpa kat kedai makan lalu offer berlakon

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100001s Gzip On
To Top