Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Cik B Nak Jadi Nigger La" - Vida Sedih Anak Dituduh Minum Darah Kambing Hitam!

9-1-2020 05:38 PM|Oleh: LilRose| Komen: 43

"Sedapnya bahasa netizen sampai ada yang kutuk Cik B minum darah kambing hitam."

Usahawan kosmetik terkenal Datuk Seri Vida terkilan apabila ada mulut jahat menghina rupa anaknya, Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin, 14, yang lebih dikenali sebagai Cik B.


Kredit foto: IG

Menerusi Instagramnya, selain menghina warna kulit Cik B, ada juga warganet mengeluarkan komen melampau dengan memftnah anaknya itu 'minum darah kambing hitam'!

Jelas Vida, dia sudah puas memaksa Cik B minum Qu Puteh, namun ditolak.

"Dia nak Jadi nigger, nak kulit gelap," tulisnya.


Kredit foto: IG

Rata-rata bersetuju bahawa komen berkenaan sudah melampaui batas.

Pun begitu, ada juga yang menasihati Vida supaya tidak terlalu memaksa Cik B mengubah penampilannya secara drastik.

Sabar Cik B, banyak lagi masa nak berubah perlahan-lahan. Nanti dah besar, pandailah Cik B menghias diri sampai terkedu haters semua! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 43
Komen

Previous : Kek Bernilai RM7,000 Sempena Hari Jadi Zoey Rahman

Next       : Nora Danish Tak Dapat Restu Warganet Untuk Bawa Watak Samseng Sebab Baby Face

Komen Terbaru

Quote Knowlee 13-1-2020 06:03 AM
MatDeghem replied at 9-1-2020 06:48 PM
Another entreprenuer wanita yang jadi fesyen victim.....



Tak nampak elegant and classy kan?

Lain-lain Komen

Quote tensic~ 9-1-2020 05:48 PM
Darah kambing hitam tu sebab nye fesyen macam pengikut satannnnnn.. hahahah bukan nye sebab kulit hitam
Quote sukacactus 9-1-2020 05:50 PM
Ank dia nak jd black ye
Ank aku nak jd latina
Quote AppropriateNick 9-1-2020 05:59 PM
sukacactus replied at 9-1-2020 05:50 PM
Ank dia nak jd black ye
Ank aku nak jd latina

mesti kepam
Quote KIM.K 9-1-2020 06:28 PM
Nak ingatkan mak datin ni sila suruh anak daramu tu bertudung. Rengsa tengok baca Quran bagai abai bab hijab
Quote Beribear 9-1-2020 06:29 PM
Mak dgn anak pakaian sama pelik. Kaya kan? Upahlah trainer duhhh
Quote MatDeghem 9-1-2020 06:48 PM
Another entreprenuer wanita yang jadi fesyen victim.....


Nanti kipas nya akan cakap .... korang tak tau tang fesyen


Quote Nt-ViruS 9-1-2020 06:53 PM
ko dah kaya apa duk pikir orang lagi. dah kaya pun mentality still poor.
Quote crazybeach 9-1-2020 07:25 PM
tensic~ replied at 9-1-2020 09:48 AM
Darah kambing hitam tu sebab nye fesyen macam pengikut satannnnnn.. hahahah bukan nye sebab kulit hi ...

haah iols pun pelik masa memula baca apa kaitan nak jadi nigger kena minum darah kambing hitam. so rupenyer sebab pesen dia pakai la nampak mcm secret cult gituhh
Quote gekkou 9-1-2020 07:32 PM
cubaan agar nama disebut2 oleh netizen
sebab dia ni dah terlampau sendu tenggelam
bisness pun suam2 kuku ja dengarnya sekarang

nigger2..black people pun tak suka dipanggil nigger tau
perkataan nigger tu masuk kategori offensive word
Quote hzln 9-1-2020 07:33 PM
Hakak tidak minat nak komen psl cik b
Budak lagi biarlah dia nak explore pesen apa yg disuka
Tapi pesen mak badak eh mak budak itu ya awloh naik menanah mata hakak yg kekampungan ini nengoknya, dah tua renta pun masih acah2 nak berskirt pendek kat tempat awam...huduh sungguh
Quote cikatilia 9-1-2020 07:50 PM
byk x kan up
sedih itu
sedih ini
xhabis2
Quote MadameOnion 9-1-2020 08:18 PM
Mana screenshot komen suruh minum darah kambing hitam tu? Aku terlepas pandang ke? Btw takyah la cakap nak jadi nigger...cakap je lah nak jadi mcm beyonce ke..alicia keys ke..hang ingat nigger tu helok ke? Black people pun tak suka dipanggil nigger..panggil depa black or kalau kat us african american
Quote clarizsa 9-1-2020 09:27 PM
Buruk pakaian vida
Acah2 sexy ke tu

Cik B jadi melayu sudahla
Nak jadi bigger eh nigger dah kenapa

Nanti cukup umur carila abam nigger ye
Leh mewarisi anak2 nigger sejati
Mesti comel curly2 hair
So cute
Quote sukacactus 9-1-2020 09:28 PM
AppropriateNick replied at 9-1-2020 05:59 PM
mesti kepam

Apa plak latina kepam
Diorang lawa2 la
Quote Madel 9-1-2020 09:49 PM
Serabutnya la fesyen anak beranak ni
Quote Carcosa 9-1-2020 10:13 PM
Bodohhhhnya si Bidah muka Jar Jar Binks nih huh!!
Suka dia jjeee tulis nigger mcm tu! Perkataan tu offensive to them lah, bongokkkk!!!
Mcm org bangsa lain panggil Melayu muka monyet ke, kau suka ke Bidah hoi!! Bodoh nmpk sgt tak membaca. General knowledge zero!!!
Quote LadyCarefree 9-1-2020 10:42 PM
Tp lagi penting, knape hasmiza dn cik b xkurus kurus? Nampaknya dia xberjual dh ya tonic kurus dia?
Dulu dia jual clorox kan? Dia tenyeh gak kt cik b. Xputih pun.
Quote unguaurora 9-1-2020 10:52 PM
Gmbo DSV baju pink tu..mesti teringin sgt nak pakai skirt/seluar pendek selama ni kan?
Quote Melur1 9-1-2020 11:21 PM
alamak rasis nya

dah lah jual produk timbang kilo nak jdi putih. yuckkks

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085167s Gzip On
To Top