Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ramai Cuba Nak Pikat, Hun Haqeem Suka Wanita Sempoi Dan Kasar

9-1-2020 05:33 PM|Oleh: Saiful| Komen: 144

Meletup-letup nama Hun Haqeem sekarang. Biasanya bila tengah 'hot' macam ni, jarang artis yang nak kahwin cepat.

Berlainan pula dengan Hun, 22 sebab dia tak kisah andai sudah sampai jodohnya.


"Tak salah kahwin awal, itu pun sunnah. Selalu orang letak persepsi kalau kahwin awal karier seni akan berakhir.

"Kalau Tuhan dah tulis kahwin awal, takkan dia nak tutup rezeki kita pula kan?" katanya kepada mStar Online.

Banyak faedah kahwin muda katanya, antaranya adalah fizikal yang kuat untuk menyara keluarga dan membesarkan anak-anak.



Menyentuh  tentang ciri-ciri wanita idamannya, Hun kata dia tak memilih.

"Saya suka wanita yang luarannya sempoi dan kasar-kasar, dalam masa yang sama sangat mengambil berat tentang diri saya.

"Saya tak kisah kalau dia lebih berusia, asalkan matang dalam perhubungan," tambahnya.

Foto: IG
Setakat ini Hun belum jumpa lagi wanita seperti itu.

Ada yang nak cuba nasib tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 144
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Terputus Makan Itu Biasa, Puteri Balqis Akui Terpaksa Ikat Perut Jalani Kehidupan

Komen Terbaru

Quote miss_strangers 20-1-2020 10:17 PM
Hai hun

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 9-1-2020 05:36 PM
mengingatkan iols aqasha zaman muda

sora pon lebey kurang jah
Quote shonen 9-1-2020 05:41 PM
Selalu dgr wanita idaman yg lemah lembut je... 1st time dgr org suka yg kasar2.... Haha
Quote Kurex 9-1-2020 05:42 PM
i kasar dan sempoi.. semoga hun menyedari diri ini lantas hun mendambakan diri ini
Quote cicicumel 9-1-2020 05:49 PM
cikatilia: mengingatkan iols aqasha zaman mudasora pon lebey kurang jah


kan.. i pon terpikir2 mcm suara siapa.. mmg mcm suara Akasya..

btw.. video heshe dah leak public belom?
Quote Ritacomels 9-1-2020 05:51 PM
Bole la acik2 forumer yg rembes tgk beliau masuk meminang
Quote wirazam 9-1-2020 05:54 PM
shonen replied at 9-1-2020 05:41 PM
Selalu dgr wanita idaman yg lemah lembut je... 1st time dgr org suka yg kasar2.... Haha

dia nih sesuai utk elly atau janna
Quote QueenIsolde 9-1-2020 05:57 PM
Kurex replied at 9-1-2020 05:42 PM
i kasar dan sempoi.. semoga hun menyedari diri ini lantas hun mendambakan diri ini



Quote kaoru44 9-1-2020 06:03 PM
Kasar tu pakej skali dgn suka maki hamun x?
Kan mulut mcm sajat..xpasal2 kena pukul.
Quote lovelytouch 9-1-2020 06:06 PM
Biasa2 ja.. mamat kerja bahagian akaun kat company akaq lebihh hotss.
Quote fahdramli 9-1-2020 06:22 PM
I pun kasar dan sempoi, lagi berusia dari Hun. Kalau i masuk meminang, agak2 kena rejek dak... Hahaa
Quote teen_angelJB 9-1-2020 06:24 PM
kaoru44: Kasar tu pakej skali dgn suka maki hamun x?Kan mulut mcm sajat..xpasal2 kena pukul.

Haha..sajat tu kasar jantan....
Jatuh hukum wajib debik..haha
Quote Orix 9-1-2020 06:28 PM
lovelytouch replied at 9-1-2020 06:06 PM
Biasa2 ja.. mamat kerja bahagian akaun kat company akaq lebihh hotss.

tepek la gambar mamat tu jgan cakap je
Quote i_is_kennot 9-1-2020 06:30 PM
Kasar yg wa lu wa lu ke der...  
Quote cepheid 9-1-2020 06:42 PM
Apasal dia macam describe watak laila kampung people?
Quote giyomi 9-1-2020 06:42 PM
ntah lar, pada pandangan akak, biasa2 jer dia ni, tak terasa nak pecah ovari...apa2pon jgn pasni kuar lak gmbr2 leak deep fake ek, mesti ramai yg keciwa nnti
Quote timah03 9-1-2020 06:43 PM
wirazam replied at 9-1-2020 05:54 PM
dia nih sesuai utk elly atau janna

Elly mazlein?elly manja.....tak kasar...janna pula dah berpunya.....mungkin boleh try jun aziz....
Kalau nak kasar betul....try rita....
Quote biozipstar 9-1-2020 06:59 PM
harap2 jangan ada video leak................................ ingat tu dik hun
Quote doubleA 9-1-2020 07:02 PM
Taste macam abg iols nak dulu2, bukan la kasar sangat cuma jenis sempoi dan lasak gitu. Sekasar2 atau selasak2 perempuan, ada sisi lembut dan ayu jugak kan
Quote RumiMenari 9-1-2020 07:14 PM
Hun suka perempuan yg kasar2 sbb dia berjiwa lembut barangkali.. mcm i dgn suami la kot.. time nikah dia yg syahdu syahdan.. time pagi raya mintak maaf pun dia yg nangis.. i nan hado hahaha..

Ramai lagi kot rakyat marhaen yg ensem drpd dek Hun tapi i percaya rakyat marhaen dh letih tgk hero dh berumur spt bam wemy, jul esbok, sapik blkg sket, sukri yahya.. jadi Hun yg muda belia ni menjadi dambaan ramai

Lihat semua komen(144)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.148028s Gzip On
To Top