Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tak Ada Bajet, Jangan Call Aku!"- Nama Digugurkan, Didie Alias Mengamuk

9-1-2020 04:12 PM|Oleh: Saiful| Komen: 72

Foto: IG
Saat-saat akhir nama digugurkan, dah tentulah Didie Alias mengamuk!

Lagi menyakitkan hati bila pihak produksi yang bagi tawaran itu memberi alasan bajet tak cukup.


"Aku berlakon dah lama jadi kepada penolong penerbit atau producer yang nak offer aku berlakon, pastikan korang ada bajet.

"Kalau tak ada tak perlu telefon aku. Kau hold aku 10 hati, dua minggu untuk aku tunggu korang bercakap," luahnya di status Instagram.

Sebagai bukti, Didie juga ada memuat naik paparan skrin perbualannya dengan wakil pihak produksi tersebut.

Foto: IG
Tambah pelakon ini lagi, bayaran yang diminta tidaklah terlalu tinggi.

"Mahal sangatkah aku minta korang bayar dekat aku? Aku bukan minta satu episod RM5000 atau RM3000 untuk satu jam punya slot.

"Last-last kau salahkan stesen. Apa masalah korang? Stesen dah luluskan artis."



Perkongsiannya itu turut disokong oleh rakan artis termasuk Amyza Adnan, Nabila Huda, Aiman Hakim Redza dan Enot.

Simpati juga bila isu begini timbul. Janganlah aniaya artis, mereka pun cari makan juga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 72
Komen

Previous : Dah Kenapa Shahrulezad Nak Bikin Drama Isteri Cerai Sebab Kelengkang Berkerak?

Next       : Ramai Cuba Nak Pikat, Hun Haqeem Suka Wanita Sempoi Dan Kasar

Komen Terbaru

Quote KIM.K 17-1-2020 09:58 PM
biozipstar replied at 17-1-2020 06:31 PM
aku fikir dia murah dah bayarannya hehe

Hehe..minta stesen tv luluskan senarai pelakon la tu

Lain-lain Komen

Quote Kurex 9-1-2020 04:26 PM
didi berlakon drama arahan maikelina anne ke?
Quote whadda 9-1-2020 05:19 PM
bila muka plain macam chef wan pulak
Quote biozipstar 9-1-2020 07:02 PM
mahal sangat ke bayaran sampai kena tolak mcm tu kesiannya
Quote RumiMenari 9-1-2020 07:22 PM
Uikssss tak boleh tapis2 lagi marahnye.. mencarut terus
Quote kristalbaby000 9-1-2020 08:31 PM
semoga bertabah ya... faham apa yg didi rasa... last year ada terserempak dgn sheols dan cucu... nmpk sgt nenek yg penyanyang... moga Allah gantilan didi dgn rezeki lain ya.. aamin
Quote dudaberhias 9-1-2020 08:37 PM
Bukan rm3000 - rm5000 kan dia kata...
jadi bawah rm3000 je satu episod....
alamak kalau tak mampuu tak payah berangan la... betul la dia kata tak ada bajet jangan call yang kau gigih call confirm dengan dia dah kenapa...
Quote dudaberhias 9-1-2020 08:38 PM
entah-entah rm500 je didie kasi harga per EP
Quote febreze 9-1-2020 11:03 PM
x fahamla camna dia leh lepas masuk dewi remaja?
Quote fealefea 9-1-2020 11:08 PM
febreze replied at 9-1-2020 11:03 PM
x fahamla camna dia leh lepas masuk dewi remaja?

Eh die mmg cantik masa Dewi Remaja. Body sexy. Tak tau la cemasa masa bole buat imej dia cam skrg. Aleeza Kassim pon sama. Lain btl skrg.
Quote RatuDunia94 9-1-2020 11:12 PM
Bagus mcm abil letak booking fees utk sesiap yg nk booking sheols.. utk booking saje 5k gituuuu.. lepas seminggu xde respon.. booking fees tu hangus.. tp mcm abil boleh lah buat mcm tu sbb sheols jd rebutan producer gak.. mcm retis2 sendu mampuu??
Quote gideoncross 10-1-2020 01:45 AM
whadda replied at 9-1-2020 05:19 PM
bila muka plain macam chef wan pulak

Iol scroll balik ke atas psl komen uol ni haha, adalh nmpk iras tu sikit2.

Quote dejure 10-1-2020 02:04 AM
febreze replied at 9-1-2020 11:03 PM
x fahamla camna dia leh lepas masuk dewi remaja?

Mesti u ni tak pernah tgk didie ni masa muda2kan..dia lawa kot masa muda dulu muka mcm pan asian lah...
Quote inj 10-1-2020 02:46 AM
febreze replied at 9-1-2020 11:03 PM
x fahamla camna dia leh lepas masuk dewi remaja?

Face to face lawa je dia ni.. Dalam pic kurang
Quote Suchi 10-1-2020 07:26 AM
dejure replied at 10-1-2020 02:04 AM
Mesti u ni tak pernah tgk didie ni masa muda2kan..dia lawa kot masa muda dulu muka mcm pan asian l ...

Didie mmg ade mix omputeh ke ye? Dulu masa iols kecik igt dia nih mix omputeh.
Tp org nogori je kan cakap pun takde langsung bunyi omputeh hihi
Quote Biabetik 10-1-2020 07:37 AM
Mmg patut kena maki pun. Ntah ada offer job lain terlepas gitu je. Kena faham la org tu jenis ada keje ada gaji, bkn mkn gaji bulan
Quote mawarputih2612 10-1-2020 07:47 AM
aku tak la minat dia ni
tp memang btol la apa dia marah tu
sian org cari makan
Quote annadonna 10-1-2020 07:47 AM
febreze replied at 9-1-2020 11:03 PM
x fahamla camna dia leh lepas masuk dewi remaja?

Janganlah tengok muka skrg. Tu cerita berpuluh tahun dulu. Klu ko tengok aiswarya rai lepas beranak pun ko pengsan mcmana dia boleh jadi miss world.
Quote sweetfasha 10-1-2020 07:53 AM
eh didi tu lawa lah masa muda.. seksi. dia tinggi putih melepak.. kalau tidak x delah ex laki dia  ajak kawin masa didi muda 20-22 kot masa tu
Quote adeqbun 10-1-2020 08:15 AM
dejure replied at 10-1-2020 02:04 AM
Mesti u ni tak pernah tgk didie ni masa muda2kan..dia lawa kot masa muda dulu muka mcm pan asian l ...

BBNU mne nk kenal didie time sleeveles biru dlm kanta serigala..hot gile woooooo

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088353s Gzip On
To Top