Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dia Mulia Tak Nak Buka Aib Saya" - Warren Tak Salahkan Zain Dan Che Ta

9-1-2020 12:48 PM|Oleh: LilRose| Komen: 28

Adam Warren Fernandez Abdullah atau lebih dikenali sebagai Warren Fernandez menjadi perhatian ramai selepas meluahkan rasa kecewa terhadap kegagalan perniagaannya.


Kredit foto: FB Warren

Namun, berlaku sedikit salah faham apabila kegagalan perniagaannya dikaitkan dengan pelakon Zain Saidin menyebabkan isterinya, Rozita Che Wan (Che Ta) naik hantu dengan sebuah portal tempatan.


Kredit foto: IG

Warren menerusi Facebooknya bagaimanapun tidak menyalahkan pasangan terbabit, mahupun pihak media.


Kredit foto: FB Warren

Dalam masa sama, banyak puji-pujian diberikan kepada pasangan itu.

"Saya sayang semua rakan-rakan media kerana kita banyak bekerjasama selama ini. Publisiti sudah menjadi seperti periuk nasi mereka.

"Ada benarnya apa yang disampaikan, cuma ia telah disensasikan. Pokok pangkalnya, ada kebaikan dalam keburukan," tulisnya.


Kredit foto: FB Warren

Dalam postingnya sebelum ini, Warren juga dilihat kesal apabila penampilannya menyerupai wanita menjadi pengukur ketakwaannya.


Loading FB Post...

Apa pula kata Che Ta selepas ini ya? - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 28
Komen

Previous : Kek Bernilai RM7,000 Sempena Hari Jadi Zoey Rahman

Next       : "Cik B Nak Jadi Nigger La" - Vida Sedih Anak Dituduh Minum Darah Kambing Hitam!

Komen Terbaru

Quote sleepandream 12-1-2020 07:00 PM
Boomibulat replied at 9-1-2020 04:55 PM
pastu hutang along 35 org tu dh abis byar ke?

iols yakin heshe ni jenis gali lubang tutup lubang sebabtu jadi sampai 35 ahlong...
PR bagus khennn... kenal ramai ahlong

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 9-1-2020 01:21 PM
dah bulu mata pon serupa che ta
Quote Kurex 9-1-2020 01:21 PM
ponennya muka
Quote lovelytouch 9-1-2020 01:25 PM
Meskipun telah dibangsatkan tapi wartawan tetap gigih menyembah ratu bulu mata palsu yang berhati pelesu pelesit khueeenn
Quote chicozinn 9-1-2020 02:13 PM
eh kat memes puaka si warren ni mengaku dia khunsa..
Quote ashilalat 9-1-2020 02:24 PM
So che ta rso nak maki2 lagi tak mamat pondan ni bila kena puji laki bini?

Rasain bila bergaduh dengan pondan, ayat2 bunyi memuji tapi hakikatnya memerli. Tp ada gak pondan lorong yg terang2 memaki hamun mention nama orang bila dalam kemarahan. But both pon pondan
Quote ashilalat 9-1-2020 02:24 PM
So che ta rso nak maki2 lagi tak mamat pondan ni bila kena puji laki bini?

Rasain bila bergaduh dengan pondan, ayat2 bunyi memuji tapi hakikatnya memerli. Tp ada gak pondan lorong yg terang2 memaki hamun mention nama orang bila dalam kemarahan. But both pon pondan
Quote ashilalat 9-1-2020 02:24 PM
So che ta rso nak maki2 lagi tak mamat pondan ni bila kena puji laki bini?

Rasain bila bergaduh dengan pondan, ayat2 bunyi memuji tapi hakikatnya memerli. Tp ada gak pondan lorong yg terang2 memaki hamun mention nama orang bila dalam kemarahan. But both pon pondan
Quote MadameOnion 9-1-2020 03:03 PM
warren menganjing ke atau mmg betul2 menjilat menyembah nekta tua kerepot laki bini?
Quote Tukul.Besi 9-1-2020 03:11 PM
Warren buat reserve psychology ni. Cuba baca betul2 statement dia
Quote epal21 9-1-2020 03:11 PM
Rcw nak maki balik pun tak tahu nak balas apa. Iols rasa warren ni perli secara halus.
Quote biJOU.la 9-1-2020 03:17 PM
Tukul.Besi replied at 9-1-2020 03:11 PM
Warren buat reserve psychology ni. Cuba baca betul2 statement dia

Reserve ke reverse?
Quote AshkieLa 9-1-2020 03:21 PM
just nak cakap.. nampak kurang inci betul zain kat gmbar dengan lelaki2 grouping (yg ade pakai baju merah) dgn bertiga pakai jubah tu..
Quote Tukul.Besi 9-1-2020 04:36 PM
biJOU.la replied at 9-1-2020 03:17 PM
Reserve ke reverse?

Reverse. Autocorrect
Quote natrahn 9-1-2020 04:39 PM

reverse tu..
Quote cmf_blingblings 9-1-2020 04:44 PM
Seorang kenalan baik aku Warren ni, lama dia di Langkawi and very nice person. Yes, tak ada siapa yg sempurna aku selalu usik foundation dia terlebih selepong, kena panas cair hahahhahah

Dia ni nak kata cerdik sangatpun tak tapi dia bagus dlm PR ja, lain pada tu dia mmg senang orang buli, akupun tak nak buka aib sesiapa, ini forum terbuka. Aku pernah makan minum semeja dengan dia tah berapa kali dari satu resort ke satu resort, mula dgn Four Seasons sampailah ke Sri Chenang yg dah bungkus tu.

Aku doakan kau tabah Warren, jgn mengendeng sangat dgn artis-artis tu semua, depa cuma baik dgn ko sebab nak guna penthouse buat photoshoot, produk launch etc...
Quote epal21 9-1-2020 04:48 PM
cmf_blingblings replied at 9-1-2020 08:44 AM
Seorang kenalan baik aku Warren ni, lama dia di Langkawi and very nice person. Yes, tak ada siapa yg ...

Warren ni kaya ke,uols? Ada penthouse? Kesiannya dia. Semoga dia tabah. Iols rasa dia tak kacau org tapi jenis lurus kot org amik kesempatan.
Quote yeepi_33 9-1-2020 04:50 PM
malas baca. baca tajuk je.
yawn.
Quote cmf_blingblings 9-1-2020 04:50 PM
epal21 replied at 9-1-2020 04:48 PM
Warren ni kaya ke,uols? Ada penthouse? Kesiannya dia. Semoga dia tabah. Iols rasa dia tak kacau or ...

Warren bukan kaya tapi dia PR manager banyak hotel di KL dan Langkawi. Bila news paper ke artis nak buat photoshoot mesti nak guna view lawa-lawa kan so call dialah..atas tujuan promosi, so tak payah bayar. Free gitu
Quote epal21 9-1-2020 04:54 PM
cmf_blingblings replied at 9-1-2020 08:50 AM
Warren bukan kaya tapi dia PR manager banyak hotel di KL dan Langkawi. Bila news paper ke artis na ...

Oh,i see. So drp situlah dia kenal artis2 ni ye.

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091449s Gzip On
To Top