Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Jangan Share Kisah Cinta Kami Lagi!" - Akhyar Rashid Tak Tahan Mulut Netizen?

9-1-2020 11:57 AM|Oleh: LilRose| Komen: 57

"Kalau betul peminat saya, tolong jangan kongsi apa-apa pasal saya dan Eyka lagi lepas ni."


Kredit foto: IG

Pemain bagi pasukan Johor Darul Takzim (JDT), Akhyar Rashid akhirnya bersuara selepas namanya dan pelakon Eyka Farhana teruk dihentam warganet.

Mereka yang baru-baru ini sekali lagi mencetuskan kontroversi sejak tularnya video 'laga pipi' seolah-olah memberi hint sedang hangat bercinta, berdepan kecaman dan kritikan ramai.


Kredit foto: IG/Murai

Ditambah dengan beberapa gambar mereka bersama menguatkan lagi spekuan ramai mengenai hubungan antara bintang bola dan aktres berkenaan.


Kredit foto: IG

Kredit foto: Murai

Enggan membiarkan namanya dan Eyka berterusan disebut dan dipandang serong, Akhyar mengirim pesanan menerusi DM untuk disampaikan kepada peminatnya.

Paparan skrin DM daripada Akhyar itu kemudian dikongsi sebuah akaun kelab peminatnya di Instagram.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Berpinar juga mata nak membaca DM Akhyar ini.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 57
Komen

Previous : Emelda Rosmila Enggan 'Feeling' Bertudung, Kemudian Tanggal

Next       : Neelofa Sedar Penonton Belum Move On, Rindu Kehadirannya Dalam MeleTop

Komen Terbaru

Quote kiel56 12-1-2020 07:53 AM
akhyar x belajar noktah ke. adoii. haha

Lain-lain Komen

Quote tuberoses 9-1-2020 12:08 PM
bukan dia n eyka sendiri yg post gamba/video kemesraan  horey horey g holiday?

takut la tu kena marah dgn si enggang
Quote ~boolean 9-1-2020 12:09 PM
Kami bukan peminat,
Sebab tu kami kongsi.
Quote Melur1 9-1-2020 12:11 PM
bagus lah mcm tu, kmi pun memohon agar chuolls tak share photos/stories kamu berdua bermesraan kat ig
Quote didinfriends 9-1-2020 12:16 PM
Sape suruh sendiri post kat ig twitter bagai.. Simpan layan stim sorang2 dah la. Sedih tengok dm dia, ayat macam tak abis sekolah pun ada.
Quote K_Lily 9-1-2020 12:22 PM
Lain kali dok dendiam jer bercinta. jangan post apa-apa.
Quote seri_mawr 9-1-2020 12:29 PM
dahnya pi post kat media social buat apa...

diam2 sudah...simpan dlm hphone korang berdua jek....
Quote helicornia 9-1-2020 12:34 PM
bodoh tak bole diajar
Quote Kurex 9-1-2020 12:36 PM
comel akhyar ni.. tapi sayang, kualiti takde..
Quote manehnya 9-1-2020 12:42 PM
Sendiri post pastu claim org kacau privacy?
Dek klau kau nak privacy or private parts pun... Simpan sndiri2 je lah, x yah post aperw2...

Ngokngek lah Dak matangkong ni
Quote brego 9-1-2020 12:53 PM
Edited by brego at 9-1-2020 12:55 PM

christano ronaldo elok jer tukar burit sana sini,
berapa ramai sluts yg sanggup serah body,
nak tukar tiap2 malam pun boleh,
tapi takde pun dia nak share dalam socmed.

jaga karier tu, talent ada, umur masih muda.
improve game, dan perform consistently dalam padang.
bila dah level superstar, kau nak memburit tu kau punya pasal.

konfem ramai groupie JDT yang sanggup serah body.
Quote sharlenetexas 9-1-2020 12:53 PM
Eyka farhana, sweet qismina tu nmpk sepesen je rupa.
Quote chicozinn 9-1-2020 12:53 PM
betul la berpinar nak baca komen AR ni takde noktah ke koma ke..dik, ko ni main bola pandai tapi akak syak ko blajar ke laut kn?tgok karangan ko da tau weyhh
Quote mesmerize 9-1-2020 12:54 PM
whoareyuss?
Quote LadyCarefree 9-1-2020 01:03 PM
~boolean replied at 9-1-2020 11:09 AM
Kami bukan peminat,
Sebab tu kami kongsi.

Kehkehkeh terbaikkkkkkk
Quote Boomibulat 9-1-2020 01:43 PM
Kurex replied at 9-1-2020 12:36 PM
comel akhyar ni.. tapi sayang, kualiti takde..

kualiti xde takpe..kita blh bentuk pelan2.rupa dah ada kan..
Quote Boomibulat 9-1-2020 01:44 PM
manehnya replied at 9-1-2020 12:42 PM
Sendiri post pastu claim org kacau privacy?
Dek klau kau nak privacy or private parts pun... Simpan ...

Acah2 diganggu paparazzi gitu..
Quote Kurex 9-1-2020 01:45 PM
Boomibulat replied at 9-1-2020 01:43 PM
kualiti xde takpe..kita blh bentuk pelan2.rupa dah ada kan..

rupa dah ada.. takpe.. kualiti tu akan kurex pandng lepas dia dah putus dgn eka ni
Quote Boomibulat 9-1-2020 01:47 PM
Kurex replied at 9-1-2020 01:45 PM
rupa dah ada.. takpe.. kualiti tu akan kurex pandng lepas dia dah putus dgn eka ni

buat ape nk tggu putus..pgi la caras sekarang jugak..bukan laki orang pun
Quote mieymiey 9-1-2020 01:55 PM
Kalau taknak 'menunjuk', pi habaq kat Ika Parahnah tu.

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084071s Gzip On
To Top