Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dia Gurau Je Tu" - Kak Lina Pom Pom Tak Kecil Hati Dengan Janna Nick Isu 'Janda'

9-1-2020 11:22 AM|Oleh: top5complete| Komen: 31

Setiap manusia ada fasa turun naiknya, itulah yang berlaku kepada Elly Mazlein yang bercerai pada usia muda. 

Namun, itu tidak bererti orang lain boleh sewenang-wenangnya menghina status kita di khalayak ramai.


Foto: IG

Memetik laporan Gempak, Elly mengakui yang dia tidak menyimpan sebarang rasa dendam atau tidak puas hati dengan pelakon Janna Nick.

Janna sejak beberapa hari ini dikecam netizen ekoran menggunakan gelaran 'janda' terhadap Elly yang bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.


Foto: IG

Kenyataan yang agak kurang sopan itu dilontarkannya ketika rancangan Melodi sedang berlangsung. Namun, siapa sangka Elly tidak terkesan langsung dengan isu tersebut kerana mereka sudah saling mengenali dan dia tahu Janna hanya bergurau.

"Janna bergurau sahaja. Saya sudah lama mengenali Janna. Tak ada rasa dendam, marah atau tidak puas hati dengan Janna.

"Janna hanya bergurau, saya langsung tak ambil hati. Lagipun, saya sendiri menganggap Janna seperti adik sendiri," katanya dipetik dari mStar.


Foto: IG




Semoga selepas ini Janna Nick lebih berhati-hati ketika berkata-kata terutama di khalayak ramai. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 31
Komen

Previous : "Ada Apa Dengan Ungku Ismail Dan Kek Batik?"- Ungku Ismail Pulun Kek Batik Demi Tambah Berat Badan

Next       : "Jangan Share Kisah Cinta Kami Lagi!" - Akhyar Rashid Tak Tahan Mulut Netizen?

Komen Terbaru

Quote chekacheku 11-1-2020 07:23 AM
Xde salahnya pun ayat janna tu..netizen dasar kaki spin

Lain-lain Komen

Quote yeepi_33 9-1-2020 11:28 AM
pergh. jatuh time live.
bleh masuk resume janna.

Quote munchkin 9-1-2020 11:33 AM
Terbaik kak lina. I suka kak lina pom pom.
Quote MadameOnion 9-1-2020 11:38 AM
makin murah rezeki kak lina pompom..biarkan mereka mengata..amboi gedik betui kak lina dlm drama kui 7 dgn uqasha tu
Quote lasagna 9-1-2020 11:47 AM
nasib baik lahh kak lina pom pom baik hati, kalau tak JN tak dilayan oleh kak lina dah pasni.
Quote Melur1 9-1-2020 11:53 AM
baguih lah kak lina pompom tak melatah or menokok tambah demi mengejar publisiti murahan.

iolls seorang je ke yg rengsa tengok JN pakai baju sekolah? Tak sesuai sebab pada pandangan iolls dia tu dah boleh jdi mak budak dah
Quote noor2 9-1-2020 11:57 AM
Elly ni comel........
Quote dineo 9-1-2020 12:01 PM
Bagus la elly ni dia jenis tak ambik port pon
Sbb dia bukan jenis macam sheila rusly or ifa raziah

Melatah takntentu hala
Quote tintin22 9-1-2020 12:18 PM
terbaik la mona/minah ,kak lina kepom
Quote sheqim 9-1-2020 12:42 PM
si ac mizal aritu ckp kaklina kete second hand kan.. mulut sekor2
Quote cikatilia 9-1-2020 12:44 PM
kak lina cool aje

janna gelabah anjirr
Quote mixed 9-1-2020 12:54 PM
Dulo kan ada gak yg mengata kak lina masa kive janda artis lelaki masa deols host bersama lupa dah sape.
Quote damian_lee 9-1-2020 12:57 PM
Korang jer yang sentap lebih

Acik pom pom beshe2 jer

Dah janda.
takkan nak kata mengakhiri zaman gersang tandus di padang pasir ....

Note: not a fan pun ngan janna ... malah aku salah satu haters bab pengacaraan janna
Quote RumiMenari 9-1-2020 12:59 PM
Lagi norbit nak jatuhkan abu lagi abu disayangi oleh TP & geng.. "idola ni, sungguh baik hati dia".. gitu la i relatekan elly & few artis yg main sembur dia je pasal second hand & janda.. ckp lepas serupa xde hari esok..
Quote September14 9-1-2020 01:00 PM
Dr gv kak lina ponpom mmg sempoi...
Quote LadyCarefree 9-1-2020 01:00 PM
Melur1 replied at 9-1-2020 10:53 AM
baguih lah kak lina pompom tak melatah or menokok tambah demi mengejar publisiti murahan.

iolls  ...

Dulu dia kena gak dngan AC gelang kn?

Betuiiii amikla remaja betui. Ni si hamster pon jd dak sekolah.
Quote Zaien 9-1-2020 04:00 PM
gedik kak lina aku sukaaa..
gedik yg boleh diterima ngn funny plak tu..

nasib kak lina okayyy jerr.. klau JN ni mulot cmni kt ifa raziah mati ko kne hahaha
Quote kokocrunch 9-1-2020 04:14 PM
kak lina pompom sempoi...
Quote Nt-ViruS 9-1-2020 06:54 PM
elly ni lepas confirm nak kahwin makin buruk lak tengok.
Quote timah03 9-1-2020 06:59 PM
Zaien replied at 9-1-2020 04:00 PM
gedik kak lina aku sukaaa..
gedik yg boleh diterima ngn funny plak tu..


Kalau dgn akak ogy.....?

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091184s Gzip On
To Top