Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Rogol Sampai Berdarah" - Reynhard Sinaga Perogol Bersiri, Masih Dianggap Bayi Oleh Ibunya

14-1-2020 02:03 PM Komen: 207
Kredit foto: TODAYOnline

Seorang pelajar yang berasal dari Indonesia, Reynhard Sinaga, 36 disifatkan sebagai perogol paling prolifik di Britain dipenjara seumur hidup selepas didapati melakukan 159 kesalahan 5ek5ual, termasuk melakukan kes r0gol sebanyak 136 kali.



Untuk kes ini, Reynhard turut digelar predator kerana sangat mahir dalam memperdaya mangsa. 

Polis berkata, dalam satu rakaman CCTV, Reynhard berjaya mendapatkan mangsa hanya dalam tempoh masa 60 saat sahaja.



Kredit foto: CCTV GREATER MANCHESTER POLICE via bbc.com - Rakaman CCTV  semasa Reynhard Sinaga keluar dari apartmennya di Manchester

Kelab malam yang berhampiran di sekitar apartmennya adalah sasaran aksi jahat Reynhard. Modus operandinya mudah. 

Dia mensasarkan orang yang tidak sedarkan diri kerana terlalu mabuk, atau yang tidak mempunyai wang untuk pulang ke rumah dan mengajak mangsa ke rumahnya untuk memuaskan nafsu serakahnya.

Dia kemudian merakamkan aksinya merogol mangsa yang kesemuanya dalam keadaan tidak sedarkan diri, dan sering melakukannya beberapa kali selama beberapa jam.

Kredit foto: bbc.com - Rumah Reynhard di sebelah kiri, dan kelab malam di sebelah kanan

Memetik laporan bbc.com, Reynhard datang ke England sejak tahun 2007 dengan visa pelajar. Dia memperoleh sarjana sosiologi di Manchester University dengan disertasi bertajuk G@y South Asia, lelaki bi5ek5u@l di Manchester. 

Pada tahun 2012, beliau memulakan PhDnya di Universiti Leeds namun tidak sempat menghabiskannya.

Reynhard Sinaga mula menjadi perhatian polis sejak tahun 2017 selepas pihak polis menerima laporan oleh salah seorang mangsa yang tersedar ketika suspek cuba merogolnya.

Polis kemudian menahan Reynhard dan memperoleh bukti dalam bentuk video rogol selama beratus-ratus jam di telefon bimbit Reynhard.

Malah, Reynhard turut mengambil barang-barang mangsa sebagai kenang-kenangan.



Kredit foto: independent.co.uk


Kredit foto: cnn.com 
Rey menggunakan sejenis ubat bius yang dipanggil Gamma Hydroxybutyrate (GHB) terhadap mangsanya yang mampu membuatkan mangsa tidur berjam-jam serta hampir tidak mengingati apa yang berlaku pada mereka.

Hakim sendiri menyifatkan perbuatannya Rey sangat kejam dan keji kerana merogol mangsanya berkali-kali walaupun mangsanya mengalami pendarahan. 

"Berdasarkan penghakiman saya, suspek adalah sangat bahaya. Suspek juga adalah seorang individu paling keji dan licik serta tidak selamat untuk dibebaskan," jelas Hakim Suzanne Goddard yang dipetik dari Sky News.

Reynhard dipenjara seumur hidup selepas disabitkan bersalah.

Kredit Foto - The Times - Ibu Bapa Rey

Memetik laporan BBC, bapanya, Saibun Sinaga yang merupakan taikun hartanah berkata, "Kami terima keputusan itu. Hukumannya setimpal dengan jenayah yang dilakukannya. "

Namun lain pula reaksi ibunya. Bercakap kepada Sunday Times, Normawati Sinaga berkata "Kami adalah keluarga yang baik yang tidak mempercayai homoseksual.  Dia adalah bayi saya," katanya. 

Normawati berkata, dia tidak mengetahui anaknya seorang gay dan percaya mangsa hanya mereka cerita.

Normawati  turut menggambarkan anaknya sebagai anak yang pendiam, sering pergi ke Gereja dan bermain piano.

Depan ibu bapa pijak semut pun tak mati. Rupa-rupanya perogol bersiri. Apa nak jadi. - CARI 

Sumber - BBC

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 86
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kaksenah65 19-1-2020 09:16 AM
rejam sampai mati saja ini anjir

Lain-lain Komen

Quote dani-rox 7-1-2020 12:35 AM
Following the sentencing, Ian Rushton, from the CPS, said Sinaga was "the most prolific rapist in British legal history" and possibly "in the world".


Perogol bersiri homo Indon mendunia
Quote Xim 7-1-2020 12:39 AM
dani-rox replied at 7-1-2020 12:35 AM
Perogol bersiri homo Indon mendunia

Bkn kaleng2 tu . Taraf dunia .
Quote trapshot 7-1-2020 12:45 AM
dani-rox replied at 7-1-2020 12:35 AM
Perogol bersiri homo Indon mendunia

jeles ke ?? rupenye indon lebih perkasa lebih haibat satu orang je sanggup menala jubor  ratusan orang british yang jadi majikan korang sini

korang mampu lawan british majikan korang macam indon?? beraninye dengan kanak kanak buat material porn je
Quote dani-rox 7-1-2020 12:59 AM
trapshot replied at 7-1-2020 12:45 AM
jeles ke ?? rupenye indon lebih perkasa lebih haibat satu orang je sanggup menala jubor  ratusan o ...

tak kira mangsa lelaki dewasa atau kanak2, mana2 perogol dan pedo pun sama jahat, pakcik. trauma tetap ada.
tp indon selama ini suka mendonia kan. tahniah lerr.
Quote dani-rox 7-1-2020 01:00 AM
Xim replied at 7-1-2020 12:39 AM
Bkn kaleng2 tu . Taraf dunia .

kan? bukan patut bangga ka? tetiba marah pulak bila kita sebut mendonia.
Quote trapshot 7-1-2020 01:01 AM
dani-rox replied at 7-1-2020 12:59 AM
tak kira mangsa lelaki dewasa atau kanak2, mana2 perogol dan pedo pun sama jahat, pakcik. trauma t ...

tak pe jahat dengan  penjajah je, baik jahat daripade kene jajah macam korang
Quote sarah82 7-1-2020 01:48 AM
Perghhhhh.. Aku baca 2 supaya aku tak salah faham.. Sapa kata lelaki tak kena rogol.
Quote justchu 7-1-2020 07:45 AM
woww dasat. gigih aku gugel dgn harapan dpt tgk muka makhluk ni. muka mcm anak orka endon



taste sgt kat omputeh. mmg dia sengaja stay kat sebelah manchester's gay village. kantoi pun sbb ada victim yg sedar kan, siap kena belasah dgn victim tu berdarah2. padan muka ko tak padan hidung pesek. habis trauma org siapa ada yg cuba bunuh diri
Quote delsmomm 7-1-2020 08:02 AM
justchu replied at 6-1-2020 11:45 PM
woww dasat. gigih aku gugel dgn harapan dpt tgk muka makhluk ni. muka mcm anak orka endon

haha meol pon same..

gigih menggugel nak tgk sado sgt ke sampai merogoi british siap berbideo bagai..

skali tgk kecewa meol..
Quote kentel 7-1-2020 08:19 AM
[twitter]https://twitter.com/BBCIndonesia/status/1214179978700578816?s=09[/twitter]
Quote damian_lee 7-1-2020 08:32 AM
trapshot replied at 6-1-2020 05:01 PM
tak pe jahat dengan  penjajah je, baik jahat daripade kene jajah macam korang

Apa khabar boss sama jajahan belanda

Hutang merdeka sudah habis belonn?

Quote MadameOnion 7-1-2020 08:38 AM
Edited by MadameOnion at 7-1-2020 08:39 AM

kelessss perogol yindon taste kokosen sahajahh
Quote kentel 7-1-2020 08:41 AM
MadameOnion replied at 7-1-2020 08:38 AM
kelessss perogol yindon taste kokosen sahajahh

elok laki ke pompuan, dedua genjotan belanda & inggeris
Quote zandu 7-1-2020 09:02 AM
damian_lee replied at 7-1-2020 08:32 AM
Apa khabar boss sama jajahan belanda

Hutang merdeka sudah habis belonn?

hutang merdeka itu berite hoax tak de dokumennye langsung mcm ma63 maleyse
Quote zandu 7-1-2020 09:04 AM
justchu replied at 7-1-2020 07:45 AM
woww dasat. gigih aku gugel dgn harapan dpt tgk muka makhluk ni. muka mcm anak orka endon



tak de mlayu asli semnanjuung yg mancung sume hidung kemek pun
Quote zandu 7-1-2020 09:04 AM
kentel replied at 7-1-2020 08:41 AM
elok laki ke pompuan, dedua genjotan belanda & inggeris

negara giveaway genjotan brtish forever
Quote hawk77 7-1-2020 09:15 AM
rogol lelaki? bermakna kna liwat ler lelaki2 itu
Quote zandu 7-1-2020 09:17 AM
hawk77 replied at 7-1-2020 09:15 AM
rogol lelaki? bermakna kna liwat ler lelaki2 itu

memang majikan british korang kene sodomi sume, bayangkan satu org je boleh sodomi ratusan british mcm mane kalau lepas ratusan juta indon kat sane habis sume majikan british korang kene ambeien
Quote EJALTI 7-1-2020 09:21 AM
zandu replied at 7-1-2020 01:17 AM
memang majikan british korang kene sodomi sume, bayangkan satu org je boleh sodomi ratusan british ...

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...

Lihat semua komen(207)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.160311s Gzip On
To Top