Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Umur Dah Masuk 49 Tahun, Tapi Nasha Aziz Bahagia Hidup Membujang

8-1-2020 10:51 AM|Oleh: intan| Komen: 155

Baru-baru ini, sebuah telefilem bertajuk Mak Nak Peluk Boleh arahan Rashid Sibir yang dibintangi pelakon hebat Rita Rudaini telah ditayangkan di slot cerekarama di TV3.

Namun, yang menarik perhatian adalah kemunculan seorang lagi aktres iaitu Nasha Aziz. Selain bakat lakonannya yang tidak perlu dipertikaikan lagi, aktres itu masih mengekalkan kejelitaan beliau sejak era 90-an lagi.

Kredit foto: Hangat.com

Mungkin juga Nasha jarang sekali mengemas kini laman sosialnya membuatkan ramai peminat ternanti-nanti kemunculan aktres ini dalam mana-mana telefilem ataupun drama.

Meskipun sudah menginjak usia 49 tahun, model jelita itu lebih gemar memuat naik gambar promosi karya lakonan beliau seperti foto bersama rakan selebriti di set penggambaran. 

Jaranglah kita lihat Nasha 'upload' swafoto atau gambar ahli keluarga.


Mengimbas kembali laporan BH Online sebelum ini, Nasha Aziz ataupun nama sebenarnya Noraishah Abdul Aziz itu mengakui bahagia bersendirian tanpa ditemani insan bernama lelaki.

Ramai peminat dan pengikut Nasha di media sosial merindui lakonannya dan memuji aktres itu sentiasa kelihatan awet muda walaupun sudah lanjut usia.


Apa-apapun, doakan yang terbaik untuk Nasha dan semoga berbahagialah hendaknya. Mana tahu, tahun ini tahun terakhir Nasha hidup membujang kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 155
Komen

Previous : "Saya Ingat, Perkataan Janda Sesuai" - Janna Nick Minta Maaf

Next       : Berlinang Air Mata, Air Hidung Isteri Bila Dengar Nik Farhan Beri Ceramah Agama

Komen Terbaru

Quote Lisamendez 18-1-2020 02:49 PM
Manis je orangnya .... lama x nampak berlakon mana2

Lain-lain Komen

Quote buragazz 8-1-2020 10:52 AM
Baru je jumpa dia kat Rebung Chef Ismail last week
Quote lasagna 8-1-2020 10:55 AM
sheol ni sgt pemurah dgn senyuman. tak sombong, semua org dia tegur. dlu prnh turun mkn kat opis di jln ampang, ada sorg ppuan dok senyum kat iols, lahh rupanya dia. so hari2 dlu mesti jmp dia tp tu laa dlu xde ig fb bgai, so xde lah nk brgambo.
Quote annadonna 8-1-2020 10:56 AM
Drama tu best tapi lakonan nasha buruk. Kesian kulihat rita bersungguh sungguh nak menghayati lakonan sebelah nasha yg so fake. Aku imagine watak nasha tu bagi kat pelakon yg lebih berkarakter mcm eja, shery merlis, lisdawati lagi menyayat hati
Quote mixed 8-1-2020 11:00 AM
annadonna replied at 8-1-2020 10:56 AM
Drama tu best tapi lakonan nasha buruk. Kesian kulihat rita bersungguh sungguh nak menghayati lakona ...

eja pun masih lawa
npk pic dia kt ig eizlan yusuf masa dia pg london
terserempak kt sana
Quote Ritacomels 8-1-2020 11:00 AM
49 ke? Kt mstaronline ckp 51 thn
Quote bottombikini 8-1-2020 11:01 AM
buragazz replied at 8-1-2020 10:52 AM
Baru je jumpa dia kat Rebung Chef Ismail last week

lawa tak in person?

Quote unguaurora 8-1-2020 11:02 AM
Muka keras sbb botox kan? Sbb tu payah nak buat ekspresi muka.
Quote annadonna 8-1-2020 11:03 AM
mixed replied at 8-1-2020 11:00 AM
eja pun masih lawa
npk pic dia kt ig eizlan yusuf masa dia pg london
terserempak kt sana

Eja natural lawanya. Aku terganggu dgn muka nasha. Lepas tu dia paksa sangat lakonan dia fake fake fake. Muka rita pun nampak mcm takde mood aje
Quote anony-mous 8-1-2020 11:03 AM
Syg sgt sheol xkahwin because she baik sgt! Nasha aziz for me nama besar jgk tp klau ajk bergmbar dkt luar mmg baik siap dia pulak peluk kita. How i wish dia ada ank sb i believe dia akn jd mak yg baik n manja sama mcm ella. Yg bongkak Lisa n cheta
Quote buragazz 8-1-2020 11:08 AM

Tu yang pelik.. tgk dalam gambar hidung dia tu wierd tapi aku jumpa dia elok je hidung dia pastu muka dia nampak la kekedutan sana sini sikit2 tapi still maintain lawa la.. dia makan dengan mak dia.. tapi at that time muka dia agak ketat la so aku batalkan niat aku nak konon selfie kang takut jadi cam kes fasha.. takde la tinggi naw...
Quote sarung 8-1-2020 11:12 AM
anony-mous: Syg sgt sheol xkahwin because she baik sgt! Nasha aziz for me nama besar jgk tp klau ajk bergmbar dkt luar mmg baik siap dia pulak peluk kita. How i w ...



Sayang sangat dia xkahwin lagi...cuba sheols nak kahwin with me....{:hooray
Quote umbut 8-1-2020 11:22 AM
Cantik.... tapi now muka dah pelik... cucuk sana sini
Quote bottombikini 8-1-2020 11:40 AM
buragazz replied at 8-1-2020 11:08 AM
Tu yang pelik.. tgk dalam gambar hidung dia tu wierd tapi aku jumpa dia elok je hidung dia pastu m ...

angle tak betul pun kadang2 gambar jadi buruk
tu belum lagi yg edit2

takpelah dia membujang pun ai tumpang bahagia
janji gojes
jejans ni semua pun payah nak cari yg ikhlas



Quote iena_jr 8-1-2020 11:44 AM
Dulu minat dia sebab cantik. Tapi sejak membotox, dah kurang minat
Quote aammyy 8-1-2020 11:52 AM
annadonna replied at 8-1-2020 10:56 AM
Drama tu best tapi lakonan nasha buruk. Kesian kulihat rita bersungguh sungguh nak menghayati lakona ...

Instead of sedih, aku rasa kelakar gila scene dia cerita kat rita tu. Mcm zaman 90an punya acting. Kalau sheolls selalu berlakon, maybe taknampak awkward. Rita nampak okay walaupun watak dia terlalu memaksa sisi antagonist tu.

Rashid sibir suka nasha jadi heroin dia... Nak buat mcm mana. Selalu director kan ada fav actor/actress  dorang.
Quote sukabacaje 8-1-2020 12:02 PM
kenapa dalam  mak nak peluk tu nasha berlakon mcm nak cover cun?
Quote coco 8-1-2020 12:10 PM
dia punya alteration... dah jadi mcm dari kereta BMW 3 series ....ubah jadi Alphard
Quote Kurex 8-1-2020 12:12 PM
naja ajis ni oi jugak la berlakon..
Quote haslinda260980 8-1-2020 12:13 PM
terperasan dalam cerita ni, Nasha dok pakai baju tutup leheaq ja napa

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083797s Gzip On
To Top