Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Balu Vokalis Linkin Park, Talinda Akhirnya Kahwini Anggota Bomba

13-1-2020 11:59 AM|intan| Komen: 27

Talinda Bennington, balu kepada vokalis Linkin Park Chester Bennington yang meninggal dunia akibat membunuh diri akhirnya mengahwini seorang anggota bomba, Michael Fredman pada 4 Januari lalu, menerusi laporan AWANI.

Berita mengenai perkahwinan Talinda itu diumumkannya sendiri melalui akaun twitternya pada isnin lalu.


Namun di sebalik berita gembira tersebut, Talinda mengakui kecewa dan sedih apabila media tabloid telah melaporkan beliau mengakhiri status solo pada tarikh yang sama dia mengahwini Chester, iaitu pada 1 Januari.


"1 Januari akan kekal sebagai tarikh di mana saya mengahwini Chester. Saya tidak akan sentuh tarikh tersebut," Ujar Talinda.

Dia juga berpendapat bahawa tabloid tersebut sengaja menyebarkan berita palsu tersebut untuk menghasut orang ramai agar memarahi saya dan mereka patut malu," tulis Talinda di media sosial.

Talinda dan Chester telah berkahwin selama 12 tahun dan hasil perkahwinan tersebut mereka mempunyai 3 orang anak.

Mengimbas kembali, Chester dilaporkan ditemui mati membunuh diri di rumah mereka di Los Angeles pada Julai 2017 setelah bertahun-tahun bertarung dengan masalah depresi, ketagihan alkohol dan arak.


Ketika ditemui mati, kesemua ahli keluarga Chester tidak berada di rumah. Selepas kematian Chester, balunya itu aktif dalam melakukan aktiviti kebajikan dan sosial mengenai kempen kesedaran kesihatan mental serta menubuhkan dana kebajikan '320 Changes Direction'.


"Ahli keluarga dan saudara saya dalam Linkin Park menerima kehadiran suami baru saya dengan baik. Saya sama sekali tidak akan melupakan Chester dan akan meneruskan misi saya agar kematiannya tidak sia-sia," katanya lagi.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 27
Komen

Previous : Ahmad Dhani Kini Bebas Selepas 11 Bulan Meringkuk Dalam Penjara

Next       : Galih Gatal-gatal Dalam Penjara Lepas Hina Kemaluan Bekas Isteri Bau Ikan Masin

Komen Terbaru

Quote sarah82 18-1-2020 07:27 AM
boongalalang replied at 18-1-2020 12:44 AM
Ada kaitan dengan bapak dia sendiri kan? Ingat ingat lupa jugak

Lebih kurang.. Ramai tak percaya dia bunuh diri.. Sebab dia makin ok.. Tambahan dia mmg syg anak2 dia.

Lain-lain Komen

Quote Melur1 13-1-2020 12:00 PM
TMZ memang majalah sampah sejak azali.lgi
Quote starbug7 13-1-2020 12:27 PM
Anak 3 pun abam bomba sanggup terima.. so sweet
Quote KIM.K 13-1-2020 12:39 PM
Bukan suicide tu but terminated
Sama macam vokalis Black Hole Sun
Quote Nenasketum 13-1-2020 12:42 PM
KIM.K replied at 13-1-2020 12:39 PM
Bukan suicide tu but terminated
Sama macam vokalis Black Hole Sun

Maksud you penyanyi Soundgarden?
Quote sarah82 13-1-2020 12:56 PM
Aku x rasa chester bunuh diri.. Sebab masa tu dia tgh rancang nak dedahkan pedo ring kat sana.
Quote NekNgah 13-1-2020 01:48 PM
sarah82 replied at 13-1-2020 12:56 PM
Aku x rasa chester bunuh diri.. Sebab masa tu dia tgh rancang nak dedahkan pedo ring kat sana.

ooo, tak pernah baca tentang ni
Quote sarah82 13-1-2020 01:50 PM
NekNgah replied at 13-1-2020 01:48 PM
ooo, tak pernah baca tentang ni

Lupa2 ingat.. Tapi mmg masa tu kes ttg elite pedo ring tgh panas kat Hollywood..
Quote NekNgah 13-1-2020 01:51 PM
sarah82 replied at 13-1-2020 01:50 PM
Lupa2 ingat.. Tapi mmg masa tu kes ttg elite pedo ring tgh panas kat Hollywood..

Nanti ada masa saya google. Thanks.
Quote sarah82 13-1-2020 01:56 PM
NekNgah replied at 13-1-2020 01:51 PM
Nanti ada masa saya google. Thanks.

Anthony Bourdoin dikatakan bunuh diri sebab dia dpt tau GF dia antara icon utama #Metoo ada kes pedo dgn pelakon lelaki bawah umur.
Quote CiliPadiSedap 13-1-2020 02:31 PM
dari kecik sampai sekarang akak membesar dengan lagu chester. in the end it doesnt havent matter.

chester masa kecil dia kena gangguan sexual oleh pedo .

Quote MadameOnion 13-1-2020 04:06 PM
biarlah..dia pun ada nafsu jugak nak berkahwin..daripada buat bukan2
Quote alesandra 13-1-2020 05:46 PM
starbug7 replied at 13-1-2020 12:27 PM
Anak 3 pun abam bomba sanggup terima.. so sweet

ingat thalinda janda beranak  3  bese2 kaaaa.pegang royalti lagu2 LP woiiiii....janda kaya tuuuu
Quote KIM.K 13-1-2020 09:04 PM
Nenasketum replied at 13-1-2020 12:42 PM
Maksud you penyanyi Soundgarden?

Yupp..nama Tak ingat
Dia prophesized kematian sendiri
Quote gideoncross 13-1-2020 09:48 PM
NekNgah replied at 13-1-2020 01:48 PM
ooo, tak pernah baca tentang ni

Iol pun trkejut kjp bila bca komen sarah82 ni, psl iol pun bca yg late Chester mmbunuh diri psl depression.

Quote alesandra 13-1-2020 10:48 PM
KIM.K replied at 13-1-2020 09:04 PM
Yupp..nama Tak ingat
Dia prophesized kematian sendiri

baguslah chris tak mati lagi.bolehlah tgk mcm maner hawau tamak wife dia si vicky mentekederah harta sampai kena saman dek chris eldest daughter dan mcm maner dia menafikan soundgarden dlm kes saman.

#westandwithsoundgarden
Quote sehirkedi 14-1-2020 03:06 AM
sarah82 replied at 13-1-2020 12:56 PM
Aku x rasa chester bunuh diri.. Sebab masa tu dia tgh rancang nak dedahkan pedo ring kat sana.

Ramai juga artis yg nak dedahkan pasal pedo ring ni pastu tetibe 'mati bunuh diri'. Dj Avicii pun mengalami nasib yg sama. Muzik lagu heols 'For a better day' mengisahkan pasal 'child trafficking ring'.
Quote sarah82 14-1-2020 07:39 AM
sehirkedi replied at 14-1-2020 03:06 AM
Ramai juga artis yg nak dedahkan pasal pedo ring ni pastu tetibe 'mati bunuh diri'. Dj Avicii pun  ...

Yap.. Byk kes "bunuh diri" yg pelik.. Bourduin mmg ramai tak percaya dia bunuh diri.
Quote miftahuljamilah 14-1-2020 09:39 AM
sarah82 replied at 13-1-2020 12:56 PM
Aku x rasa chester bunuh diri.. Sebab masa tu dia tgh rancang nak dedahkan pedo ring kat sana.

yup ayahnya kan podesta tu.. sesuai sangat umur 27 pulak tu jadi  sacrifice.. dia pulak salah seorang mangsa yg terlibat dari kecil
Quote sarah82 14-1-2020 09:44 AM
miftahuljamilah replied at 14-1-2020 09:39 AM
yup ayahnya kan podesta tu.. sesuai sangat umur 27 pulak tu jadi  sacrifice.. dia pulak salah seor ...

Sebelum dia "bunuh diri" kwn baik dia yg dedahkan ttg pedo "bunuh diri"

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100026s Gzip On
To Top